Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki nem akarta szoptatni a...

Aki nem akarta szoptatni a babáját, mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem ítélek el senkit, ez egy döntés. Ennyi.
2011. jún. 30. 12:18
 31/98 anonim ***** válasza:
28%
Manapság nagyon jó kajákat lehet rendelni...
2011. jún. 30. 19:48
 32/98 xStefix ***** válasza:
89%
Hát igen, pénz kérdése... a kajarendelés és a tápszer is.
2011. jún. 30. 19:54
 33/98 anonim ***** válasza:
31%

Reg figyelem,olyan erdekes dolog.a valaszok alapjan el lehet dontenu,hogy ki hogyan neveli a gyereket.Es le merem azt is irni,hog kitunik ki milyen anya.

Van aki bevallalja mindenestul,van aki nem.Es nekik van igazuk,ok csinaljak jol.Nem farasztjak magukat folosleges macerakkal mint peldaul szoptatas.Nem 3 evrol beszelek,hanem 4 vagy 5 honaprol.

2011. jún. 30. 20:20
 34/98 xStefix ***** válasza:
100%
Mi a macera?? 8-O
2011. jún. 30. 20:21
 35/98 xStefix ***** válasza:
100%
Vagy ha irónia volt benne, akkor oké...
2011. jún. 30. 20:26
 36/98 anonim ***** válasza:
40%

Hat ami a szoptatassal jar ,egyesek szerint.Mint peldaul fejni.

Az is gaz,ha nem tudsz gyerek nelkul sehova menni,mert a cicit nem hagyhatod otthon,csak te etetheted meg,ejjel felkolt szopizni,nem dohanyozhatsz.Nem tudod mennyit eszik es sorolhatnam,hosszu a sor,sok ,nagyon sok negativuma van a szoptatasnak.

Hat meg a hossszu evekig tartonak.Elojonnek a pedofil hajlamaid,a gyereknek szemelyiseg problemaja lesz,megmergezed,magadhoz lancolod,kerdore vonjak a mentalis egeszseged.

Hat nem jobb ezen negativumok helyett csak pozitiv dolgokra koncentralni.

Olyan szep dobozza van egyes tapszernek,es annyi erdekes formaju cumisuveg is van.Az anyatejnek nem minidg sikeres a csomagolasa.Nem feszes,lottyedt,vagy inkabb parizelhez hasonlit.Jaj es mindig csopog,ellentetben a tapszeres dobozzal ami jol zar.

Mindezek utan,kellemes,elmenydus,hosszu szoptatast kivanok mindenkinek.Vagy inkabb maceramentes tapszerezest?

Mindenki maga dontse el.:)))

2011. jún. 30. 20:34
 37/98 anonim ***** válasza:
51%
Komolyan mondom, te nem vagy egészen normális!
2011. jún. 30. 21:26
 38/98 anonim ***** válasza:
Van valami gond azzal amit írtam?Tényleg írd le nyugodtan,miért nem lennék normális.Nem haragszom meg.
2011. jún. 30. 22:06
 39/98 anonim ***** válasza:
77%
Pedofil hajlam??? A szoptatás??? :D:D:D LOL! Ezt tuti valami 14 éves idétlen kamaszfiú írta. Hátrány, hogy nem dohányozhatsz? Én szoptatáson kívül sem vágyom a rákra, köszi. Magadhoz láncolod a gyereked? Meg nem mehetsz sehova? Az első 1 évben az anya és a gyermek elválaszthatatlan egység, normális szülő nem is akar ilyen kicsi korban a gyereke nélkül lenni (ha meg akar megintcsak minek neki a gyerek? Ne szüljön, csavarogjon!) Én ennyi hülyeséget rég olvastam. Szép a táposdoboz :D:D:D LOL
2011. júl. 1. 09:22
 40/98 anonim ***** válasza:
76%
Igen, én is jót röhögtem ezen a válaszon, főleg ami az anyatej csomagolást illeti.
2011. júl. 1. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!