Tápszert kapott a babánk, így érdemes még az anyatejes táplálással próbálkozni?
2 hetes múlt.
Magánkórházban született, segítettek bent mindenben, a szoptatást is megmutatták, tanítgatták. Ott nem is volt gond.
Viszont már a hétvége óta nehezebben ment, nem mindig fogadta el, nem is sikerült tartani a kb. 3 órás etetéseket. Azért, mert rosszul aludt éjszaka és napközben is, ha elaludt evés után, kb. 20-30 perceket egyhuzamban csak, sírva ébredt.
Olvastam, hogy próbáljak fejni, de őszinte leszek, számomra az nagyon idegen, kényelmetlen és kellemetlen...
Tegnap végül kapott tápszert, azóta mintha kicserélték volna (aztán lehet, hogy ez csak átmeneti nyugalom:D).
Nincsenek sem sírások, sem sírva ébredések. Alszik rendesen, órákat egyhuzamban, nem csak 20 perceket. Éjjel összvissz egyszer kelt fel, el sem hittem.
Érdemes még próbálkozni az anyatejes táplálással így?
Akár úgy, hogy napközben kap anyatejet, estére, éjjelre pedig tápszert?
Kedves Kérdező!
Nem akarlak bántani, de aki tud a sorok között olvasni, annak nyilvánvaló, hogy a legelső a te kényelmed.
Ez kezdődött a szüléssel a magankórházban, talán programozott császárral, utána meg a hattyú halála a szoptatás miatt. Szerintem állj rá a tápszerre, öszvissz két hét próbálkozás után.
Ezt már fejben eldöntötted, minek akkor itt kérdezni??
A nárcisztikus személy a legjobban magát szereti!!
Édes vagy, de nem is tudnál mivel bántani.
Nem, a legelső a kisbabánk, aki már most a világunk közepe. Viszont, ha egy problémára van olyan megoldás, ami megfelel mind a kettőnknek, akkor azt fogom választani.
"Ez kezdődött a szüléssel a magankórházban,"
Mi hátránya származott a lányunknak abból, hogy nem állami helyen, idegen orvosnál született? Vagy, hogy végig velem lehetett, nem vitték nélkülem sehová?
"talán programozott császárral,"
Igen, igazad van, sokkal jobb lett volna, ha kockáztatjuk azt, hogy nem tud megszületni és oxigénhiány lép fel nála.
"utána meg a hattyú halála a szoptatás miatt. "
Vicces, hogy szerinted te tudsz a sorok között olvasni, mikor azt sem értetted meg, mi volt a problémánk. Nem a szoptatás, hanem az, hogy a pici 20 perceket aludt éjjel-nappal, állandóan sírt, utána a kimerültség miatt én is sírtam, nem tudtam hogy segíteni neki. Ezt nem csináltuk volna heteken át, az biztos.
Nem vagyok nárcisztikus, de nem is gondolom, hogy az első heteket, hónapokat hulla fáradtan, kimerülve és ingerülten kell eltöltenem, egy állandóan síró gyerekkel, csak azért, mert Mucika a gyakorikerdesek.hu-n habzó szájjal őrjöng, hogy "igenis ez az anyaság".
Ez nem magyarázkodás, de nem is hagyom, hogy valaki hülyeségeket írogasson, tényként beállítva.
Az viszont tényleg elkeserítő, hogy ti anyák vagytok, és ezzel a hozzáállással gyerekek vannak körülöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!