Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » érdemes fejéssel próbálkoznom...

érdemes fejéssel próbálkoznom még?

Figyelt kérdés
nem igazán jön semmi .a doktornő "tanácsára"-a 4óránkénti szoptatás miatt úgy lecsökkent a tej,hogy nemhogy fejni nem tudok-de kettőből kell etetnem.érdemes stimulálni a mellet picit még evés után?pedig régen egy mellből 160at is evett a babám-most 50.60 a maximum
2013. szept. 6. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

A lehető legjobb amit tehetsz, hogy nagyon gyakran mellre teszed a babád, akár óránként is.

Elég ostoba dolgot csinált a dokid, de még visszahozható a tejmennyiség.

2013. szept. 6. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A tejtermelés szinte bármikor növelhető, "visszahozható". Nem tudom mennyi idős a babád, de minél kisebb, annál könnyebben.

Ahogy kettőt nyikkan, tedd mellre és szoptass/szoptass! HA nagyon bealszik, akkor meg a köztes időben fejj.

NEkem egyszer volt csak ilyen időszak az életünkben, amikor direkt növelni akartam a mennyiséget. NEkem nem jött be az, hogy közvetlenül szopi után fejtem, hanem mindig egy órával később. Akkor már szépen beindult a tejadó reflex a fejőgép hatására is, és mivel két óránál sűrűbben az a babám nem nagyon kért, így egy óra múlva megint tudott szopizni.

Szerintem keress fel telefonon egy szoptatási tanácsadót, és ő biztos hogy részletes útmutatást ad majd, hogy mit és hogyan csinálj.

www.ibclc.hu, vagy www.lll.hu

2013. szept. 6. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. szept. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!