érdemes fejéssel próbálkoznom még?
A lehető legjobb amit tehetsz, hogy nagyon gyakran mellre teszed a babád, akár óránként is.
Elég ostoba dolgot csinált a dokid, de még visszahozható a tejmennyiség.
A tejtermelés szinte bármikor növelhető, "visszahozható". Nem tudom mennyi idős a babád, de minél kisebb, annál könnyebben.
Ahogy kettőt nyikkan, tedd mellre és szoptass/szoptass! HA nagyon bealszik, akkor meg a köztes időben fejj.
NEkem egyszer volt csak ilyen időszak az életünkben, amikor direkt növelni akartam a mennyiséget. NEkem nem jött be az, hogy közvetlenül szopi után fejtem, hanem mindig egy órával később. Akkor már szépen beindult a tejadó reflex a fejőgép hatására is, és mivel két óránál sűrűbben az a babám nem nagyon kért, így egy óra múlva megint tudott szopizni.
Szerintem keress fel telefonon egy szoptatási tanácsadót, és ő biztos hogy részletes útmutatást ad majd, hogy mit és hogyan csinálj.
www.ibclc.hu, vagy www.lll.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!