Érdemes egyszerre többféle tejserkentővel próbálkozni, vagy egyszerre csak eggyel?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 08:49
1/8 anonim válasza:
Egyszerre csak eggyel mert ha többet próbálsz nem fogod tudni végül melyík segített.
2/8 A kérdező kommentje:
Na igen,ez mondjuk logikus... :))) Köszi!!!
2009. jan. 16. 08:54
3/8 anonim válasza:
Én egyszerre három féle szopis teát ittam és RENGETEG tejem volt és van.
4/8 anonim válasza:
melyiket és mennyi teát iszol? én more milketszedek most egy hete és visszajött a tejem. Már csak 40-50 körül tudott szopizni egy alkalommal kettőből. Most meg 160-180 at is. Én e mellett 2-3 bögre teát iszom. Mikor melyiket. Most nestle-t vettem.
5/8 anonim válasza:
Én felváltva iszom a HIPP és a dm-es szoptatós teát, plusz a baracklé vált be még, azt nagyon szeretem ilyenkor inni.
6/8 A kérdező kommentje:
Én jelenleg egy külföldről kapott gyógynövényekből összeállított tinktúrát iszok,napi 4*30 cseppet. Néhány napja iszom,és még annyira nem érzem a hatását. Reggel megevett ma is 200-220at a kisfiam,de délutánra mintha kevés lenne a tej.
Köszi a válaszokat! :)
2009. jan. 16. 14:44
7/8 anonim válasza:
Szia! Bár az első válaszolónak igaza van, ennek ellenére amikor kritikus volt a tej mennyisége, én mindig többféle dolgot is használtam egyszerre: pl. homeos bogyók, tea, tejszaporítós gabonagolyók, alk.mentes sör... Biztosra akartam menni...:-)
Megírnád légyszíves a tinktúrának a nevét, amit használsz, és hogy honnan szerzed be? Előre is köszi!
Kellemes 7végét!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen megírnám,csak az a baj,hogy héberül van rajta. Izraelből kaptam. Bocsi! :)
Kellemes hétvégét neked is!
2009. jan. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!