Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?
A kórházban a csecsemősök előre kikevert tápszert melegítettek mikróban, és azt adták a babáknak. Szóval erről ennyit.
Csak itt a keresztapám a taperoló, nem a kedves apám. 😁
A kérdező arról is mesélhetne, milyen volt Szennyes Ferencéknél, Zsaba Mári miért mosta meg a fejét lúgos vízben, és Verőéknél milyen volt a disznóvágás.
Nálunk a kórházban le sem tojták mivel etetem a gyerekem, vagy hogy megy-e a szoptatás. 2 napot töltesz bent, azt kibírod bármilyen is a szitu. Otthon meg nem kell reklámozni. Tápos és kész, mégcsak azt sem kell elmondani, hogy miért.
Egyébként én sem szerettem, ha a mellemet piszkálták, de ennek semmi köze a szexualitáshoz, nekem fájt, eszembe sem jutott bárhol is bizseregni.
A keresztapa témát meg hagyjuk... aki nincs benne, az nem érti? Szerintem inkább te vagy nyakig benne és ezért nem látsz tisztán! Minden kapcsolatot megszakítanék vele, de minimum lekevernék neki egy hatalmas pofont, ha taperolna. A második után tudná hol a helye. Te meg tűröd? Miért nem húzod meg a határaidat? Ha a gyerekedet kezdi taperolni, mert "jaajj de kis cuki puncija van", akkor azt is tűrni fogod, mert "jajj keresztapu"?
Már megint bedőltetek az "X hónapos terhes vagyok" trollnak.
Van itt egy beteg, aki rendszerint így írja ki a kamu kérdéseit, hogy "3 hónapos terhes vagyok"...
Már csomó kérdését törölték, mert KAMU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!