Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van akkor hogyha nem...

Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, szóval nagyon messze van még, de én kis korom óta eldöntöttem, hogy én 100%, hogy nem fogok szoptatni és nem….NEM fogom meggondolni magam nyugi! :) Viszont a környezetemben mindenkitől azt hallom, hogy márpedig a kórházban rám fogják erőltetni (amit nyilván nem fogok hagyni, mert erőszakkal nem tehetik rám)! De mit csináljak ebben a helyzetben?

2023. aug. 8. 08:37
 81/92 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már mekkora kamu.
2023. aug. 8. 13:01
 82/92 anonim ***** válasza:
76%

A kórházban a csecsemősök előre kikevert tápszert melegítettek mikróban, és azt adták a babáknak. Szóval erről ennyit.

2023. aug. 8. 13:01
 83/92 anonim ***** válasza:
100%
Hadd tippeljek a húgod a vérszerinti gyerekük ezért nem taperolja keresztapa,te viszont csak örökbe fogadott vagy téged lehet fogdosni khm...
2023. aug. 8. 13:03
 84/92 anonim ***** válasza:
100%
#50, mi a különbség? A fenekem kevésbé az intim testrészem mint a mellem, vagy a vaginám? Ugyanúgy felrúgnám azt aki az ölébe akar ültetni meg a fenekem paskolgatni, mint aki a másik két legintimebb testrészemet veszi célba. Szívem szerint annak is kikaparnám a szemét, aki undorító megjegyzéseket tesz. Az ilyeneknek az a lényeg, hogy hatalmat akar gyakorolni a másik felett, a képzelt vagy valós erőfölényét fitogtatja. Mocskos szarháziak. Teljesen mindegy, hogy hol ér hozzád, ne legitimizáljuk már a fenék csapkodást.
2023. aug. 8. 14:00
 85/92 anonim ***** válasza:
100%
11-es, nem a tápszertől, hanem ha nem szoptat. De látom, lehet visz majd a kérdező tápszert.
2023. aug. 8. 14:46
 86/92 anonim ***** válasza:
100%

Csak itt a keresztapám a taperoló, nem a kedves apám. 😁

A kérdező arról is mesélhetne, milyen volt Szennyes Ferencéknél, Zsaba Mári miért mosta meg a fejét lúgos vízben, és Verőéknél milyen volt a disznóvágás.

2023. aug. 8. 14:56
 87/92 anonim ***** válasza:
85: ja úgy igen. Bár normális kórházban nem hagyják addig fajulni a helyzetet. Kivéve azt amelyikben én szültem, de ott az anyuka szoptatni akart, úgyhogy inkább bevágták a gyereket a kékfény alá, anyukát meg a mellszívóra, minthogy pótolni kelljen...
2023. aug. 8. 14:57
 88/92 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a kórházban le sem tojták mivel etetem a gyerekem, vagy hogy megy-e a szoptatás. 2 napot töltesz bent, azt kibírod bármilyen is a szitu. Otthon meg nem kell reklámozni. Tápos és kész, mégcsak azt sem kell elmondani, hogy miért.

Egyébként én sem szerettem, ha a mellemet piszkálták, de ennek semmi köze a szexualitáshoz, nekem fájt, eszembe sem jutott bárhol is bizseregni.

A keresztapa témát meg hagyjuk... aki nincs benne, az nem érti? Szerintem inkább te vagy nyakig benne és ezért nem látsz tisztán! Minden kapcsolatot megszakítanék vele, de minimum lekevernék neki egy hatalmas pofont, ha taperolna. A második után tudná hol a helye. Te meg tűröd? Miért nem húzod meg a határaidat? Ha a gyerekedet kezdi taperolni, mert "jaajj de kis cuki puncija van", akkor azt is tűrni fogod, mert "jajj keresztapu"?

2023. aug. 8. 15:08
 89/92 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, ha valaki, aki a gyereked, csüng a melleden. De az tök normális, ha egy alkesz faszi taperolja a cicidet, meg a nunádat, mert végülis anyagilag támogat. Van baj, backi!!!
2023. aug. 8. 17:26
 90/92 anonim ***** válasza:
100%

Már megint bedőltetek az "X hónapos terhes vagyok" trollnak.

Van itt egy beteg, aki rendszerint így írja ki a kamu kérdéseit, hogy "3 hónapos terhes vagyok"...

Már csomó kérdését törölték, mert KAMU.

2023. aug. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!