Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van akkor hogyha nem...

Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, szóval nagyon messze van még, de én kis korom óta eldöntöttem, hogy én 100%, hogy nem fogok szoptatni és nem….NEM fogom meggondolni magam nyugi! :) Viszont a környezetemben mindenkitől azt hallom, hogy márpedig a kórházban rám fogják erőltetni (amit nyilván nem fogok hagyni, mert erőszakkal nem tehetik rám)! De mit csináljak ebben a helyzetben?

2023. aug. 8. 08:37
 31/92 anonim ***** válasza:
100%

Kerdező, neked a szoptatas lesz a legkisebb problémád.

Családi szülinapokon "nem tudod elkerülni", így aztán hagyod, hogy a melledet meg a nemi szervedet fogdosss, ezt a család is csak nézi, es siman megtörtenik ujra meg ujra. Ehhez kepest a gyereked nem fog vele találkozni. Hogyan? Ha most "nem tudod elkerülni", akkot hogy fogod tudni? Tudod, ugye, hogy veszélyezteted, ha odaviszed? Raadasul ahelyett, hogy tennel valamit, a vén perverz miatt a gyereked nem fog anyatejhez jutni. Hogy fogod igy a gyereked erdekeit kepviselni, ha mar a nulladik napon sem megy? Szedjetek össze magatokat nagyon gyorsan, ez egy artatlan kis elet, őt meg kell vedeni.

2023. aug. 8. 09:50
 32/92 A kérdező kommentje:

Nem kamu és nem is vagyunk C-typeok. Amióta elkezdett fejlődni a testem azóta ezt csinálja. A húgommal nem meri ezt megtenni, de velem minden egyes alkalommal. Amennyire tudom elkerülöm ot egy évben max 3x találkozunk családi ünnepségeken. Ahogy meglát már mondja hogy “jaj kicsi kereszt lányom gyere csak ide had csöcsörésszelek meg”…nyilván nem szoktam oda menni de amint alkalma van rá vagy esetleg háttal allok neki oda jön és birizgalja a bimbóm…utána vagy ki megyek az udvarra vagy be megyek a régi gyerekszobamba mert nagyon kínosnak érzem

2023. aug. 8. 09:50
 33/92 anonim ***** válasza:
94%
Ah ne is törődj vele, egyik barátnőmet minden csaladi esemenyen megb.ssza a nagybátyja. Ott mindenki előtt, a karacsonyfa alatt is, senki nem szól semmit, náluk ez normális. Troll vagy!
2023. aug. 8. 09:56
 34/92 anonim ***** válasza:
97%
Ha igaz lenne akkor már rég minden kapcsolatot megszakitottal volna a csaladoddal.
2023. aug. 8. 09:57
 35/92 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha a családom ezt tűri, akkor nem érdekelne hogy lemaradok a szülinapokról

2. Biztos, hogy leüvölteném vagy minimum a kezét kicsavarnám

3 ha lesz gyereked ő otthon marad amég te mész a szülinapokra? Vagy hogy oldod meg hogy ne találkozzanak?

4 nem hiszem el ha józan még, az első ilyen megszólalásnál leüvölteném hogy perverz állat, ez nem normális.

2023. aug. 8. 09:57
 36/92 anonim ***** válasza:
100%
Már rágyújtottam volna a ruhát, az fix. Nem vagytok normálisak, hogy ezt eltűritek! Ráadásul még gyereket is vállalsz.... Remélem ordas nagy kamu az egész.
2023. aug. 8. 10:00
 37/92 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom. Te egy ilyen ügyben nem tudsz magadért kiállni! Hogyan akarsz majd a gyerekedért kiállni? Vagy csak amellett h nem szoptatsz?

Esetleg keresztapád megfog a csecsednél fogva es belegyömködi a gyerek szájába, ezt persze végignézi a család (ahogy eddig is)

Na ne kábíts!

2023. aug. 8. 10:01
 38/92 A kérdező kommentje:
Szerintem akik itt most osztják nekem az észt, azok sosem voltak ilyen helyzetben. De jobb is. Kívánom mindenkinek hogy sose kelljen ezt át élnie, mert lelkileg baromi megterhelő. Fogalmatok sincsen mennyi gyomorgorcsel jar egy ilyen esemény, vagy mennyi agyalassal, hogy hogyan kerüljem öt el. Brozasztoan nehéz, mert tudom hogy másnak a kereszt apja nem így viselkedik. Sosem tudtam magamban ezt hova tenni és elrendezni. Mindig próbáltam nyugtatni magam, hogy bár ez nem normális de egyszer vége lesz. Hat eddig úgy néz ki hogy nem. 21 éves vagyok és és kis koromban nagyon kötődtem hozza, mert mindent megtett értem. Imádott szeretett, a mai napig ha szar helyzetben vagyunk támogat. De eközben ott van a másik oldala is. Tenyleg szívből kívánom hogy ezt senki ne élje át mert nagyon nagyon NAGYON megterhelő lelkileg. Teljesen tehetetlennek érzem magam ebben a szituációban…és tenyleg akivel ilyen nem volt ok ezt sosem fogjak az én szemszögemből látni ezt a dolgot
2023. aug. 8. 10:03
 39/92 A kérdező kommentje:
Külső szemmel ez sokkal egyszerűbbnek tűnik mint amilyen valójában. Lehet hogy ha velem nem ez lenne én is ilyen könnyen beszélnék. Nem nézik végig azonnal mindenki rá szól hogy álljon le és hagyja abba. Többször leültek vele beszélgetni is…de eddig 0
2023. aug. 8. 10:06
 40/92 anonim ***** válasza:
92%
Akkor minek mész házhoz a pofonért? Ha lesz lányod, és ez az állat ugyanezt csinálja vele, akkor hagyni fogod? Szüntesd meg a kapcsolatot vele/ velük. Felnőtt nő vagy, állj ki magadért!
2023. aug. 8. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!