Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van akkor hogyha nem...

Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, szóval nagyon messze van még, de én kis korom óta eldöntöttem, hogy én 100%, hogy nem fogok szoptatni és nem….NEM fogom meggondolni magam nyugi! :) Viszont a környezetemben mindenkitől azt hallom, hogy márpedig a kórházban rám fogják erőltetni (amit nyilván nem fogok hagyni, mert erőszakkal nem tehetik rám)! De mit csináljak ebben a helyzetben?

2023. aug. 8. 08:37
 21/92 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked kéne félned, hogy nyilvánosságra kerül, amit veled csinált, hanem annak a rohadék vaddisznónak! Te áldozat vagy, ő a bűnös.

Amúgy meg rendes pszichológustól semmi nem "jut vissza hozzá", a négy fal között marad, ami ott elhangzik.

2023. aug. 8. 09:30
 22/92 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a kórházban próbálják majd erőltetni a szoptatást. Sőt, ahol van aranyóra, már rögtön szülés után rád teszik a babát, hogy szopizni tudjon. Szerintem mellszívót használni (a kórházban is szokták engedi) nem olyan, mintha egy csecsemő szívná. Egy próbát szerintem megér. Ha nem megy, akkor sincs semmi gond, mindenki úgy táplálja a gyermekét, ahogy jó neki. Bár ha sok tejed lenne, kár lenne veszni hagyni. Én például bármit megadtam volna, hogy szoptatni tudjak. Amúgy a lelki sérüléssel azért érdemes lenne elmenni pszichológushoz, őt köti a titok tartás, nem tudja meg senki. Nem is kifejezetten a szoptatás miatt, hanem mert ez az egész életedre kihathat.
2023. aug. 8. 09:33
 23/92 anonim ***** válasza:
44%

Nekem rendszeresen volt orgazmusom szoptatas alatt. Ennyire erzekeny a mellem.

De ettol meg szoptattamert a babanak es nekem is jo.

DE en viharsebesen elmennek a lelekgyogyaszhoz. Nem normalis az ami veled tortenik. Amugy meg keresztapadat siman feljelentenem na meg a tokokrugas is bejatszik.

Es amugy a parod mit szol ezekhez??? Tudja egyaltala?

2023. aug. 8. 09:34
 24/92 anonim ***** válasza:
95%
Szép kis családod van. Ha az én gyerekemet fogdosná valaki, úgy el lenne verve, hogy beszarik, nem hogy még utána egy levegőt szívjak vele.
2023. aug. 8. 09:35
 25/92 A kérdező kommentje:

Tudja persze látta már ő is de nem tud mit csinálni. Hiába szól rá akkor is csinálja. Múltkor rá szóltak de akkor a pinamat kezdte el vakarászni az ujjával….általában ilyenkor be van rúgva és senki nem érdekli hogy mit mond. A gyerekem soha nem fog vele talalkozni!!!!!

2023. aug. 8. 09:37
 26/92 anonim ***** válasza:
100%
És te miért találkozol vele? Együtt élsz a szüleiddel? Akkor a gyerek is látni fogja. Ha ennyire nem tudsz kiállni magadért a gyerekedért hogy fogsz? Én ha ott is élnék még, biztos elmennék otthonról ha ő jön. Nem értelek..
2023. aug. 8. 09:42
 27/92 A kérdező kommentje:
Nem ott élek. Családi szülinapokon viszont nem tudom elkerülni. Nem hagyhatom ki azért a szüleim vagy a nagyszüleim szulinapjat mert o ott van…nem akarok családi botrányt sem
2023. aug. 8. 09:43
 28/92 anonim ***** válasza:
96%

Baszki, ez egyre durvább.

És az ilyenek szabadon mászkálnak.

Ha már nincs egy valamirevaló legény a családban, aki véreshurkává rúgná a tökeit ennek a mocsoknak (abból értene), akkor TE SE találkozz vele soha többé!! Mentsd magadat és próbálj szakembertől segítséget kérni!

2023. aug. 8. 09:44
 29/92 anonim ***** válasza:
95%

A parod miert nem veri telibe a kepet ilyenkor???

Mar ne haragudj de TE adsz engedely erre neki meg ha nem is tudatosan. Megteszi mert nem allsz ki eleg eroteljesen magadert.

Velem ezt spec nem tehetne meg. Nalam alap h a teszem azenyem ha barki olyat akar tenni ami nekem nem jo akkor eroteljesen leallitom. Pofon tokonrugas es hasonlo.

2023. aug. 8. 09:45
 30/92 anonim ***** válasza:
98%
Na most vagy hergelő kamu, vagy pedig tipik C kategóriás család, vagy tényleg ennyire ostoba vagy..
2023. aug. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!