Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?
Nem neked kéne félned, hogy nyilvánosságra kerül, amit veled csinált, hanem annak a rohadék vaddisznónak! Te áldozat vagy, ő a bűnös.
Amúgy meg rendes pszichológustól semmi nem "jut vissza hozzá", a négy fal között marad, ami ott elhangzik.
Nekem rendszeresen volt orgazmusom szoptatas alatt. Ennyire erzekeny a mellem.
De ettol meg szoptattamert a babanak es nekem is jo.
DE en viharsebesen elmennek a lelekgyogyaszhoz. Nem normalis az ami veled tortenik. Amugy meg keresztapadat siman feljelentenem na meg a tokokrugas is bejatszik.
Es amugy a parod mit szol ezekhez??? Tudja egyaltala?
Tudja persze látta már ő is de nem tud mit csinálni. Hiába szól rá akkor is csinálja. Múltkor rá szóltak de akkor a pinamat kezdte el vakarászni az ujjával….általában ilyenkor be van rúgva és senki nem érdekli hogy mit mond. A gyerekem soha nem fog vele talalkozni!!!!!
Baszki, ez egyre durvább.
És az ilyenek szabadon mászkálnak.
Ha már nincs egy valamirevaló legény a családban, aki véreshurkává rúgná a tökeit ennek a mocsoknak (abból értene), akkor TE SE találkozz vele soha többé!! Mentsd magadat és próbálj szakembertől segítséget kérni!
A parod miert nem veri telibe a kepet ilyenkor???
Mar ne haragudj de TE adsz engedely erre neki meg ha nem is tudatosan. Megteszi mert nem allsz ki eleg eroteljesen magadert.
Velem ezt spec nem tehetne meg. Nalam alap h a teszem azenyem ha barki olyat akar tenni ami nekem nem jo akkor eroteljesen leallitom. Pofon tokonrugas es hasonlo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!