Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?
Aaaa nem nem lettem lehülyézve csak “nem nézem a gyerek érdekeit” a gyereknek az a jó ami nekem jó. Ha én undorral csinálnám ezt az egészet azt ő is meg érezné.
Szia
Ne készülj semmire. Ha megszülöd és ott lesz az a kicsi csöpség sok minden fog változni benned. Nem a múlt lesz fontos hanem a baba. Készülj tápszerrel és mindennel. Ha valaki szólna hogy mégse szoptatsz akkor szólsz hogy nem akarod és pont. A család ha kérdez mond hogy nincs tejed.....
Ha már most meg van ereszkedve, akkor ezt nem fogod elkerülni azzal h nem szoptatsz.
De 2 csöcsörészésért majd keriapu kifizeti a plasztikát!
Én ezt nem gondolom lehülyézésnek. A csecsemőnek az anyatej a legjobb, ez tény. Ezen kár vitatkozni. Viszont ha ettől te frusztrál leszel vagy mentálisan felkavar, akkor el kell engedni. Tápszeren is felnő. A gyereknek valóban az az érdeke, hogy a legjobbat kapja, ami az anyatej és egy nyugodt anya. Ha az egyik a másikat kizárja, akkor nyilván legyen a nyugodt anya, mert tápszert kap majd 1 évig, de te kellesz neki sokáig.
Az viszont tévhit, hogy a szoptatás miatt lógna a melled. Fel kell készülnöd rá és el kell fogadnod, hogy a terhességi hormonok, az is ami a tej termelődéséért felelős okozhatja. Az nem tudod kikapcsolni.
Viszont illene tudni másról tisztelettel beszélni, akkor is ha nem egyezik a véleményetek.
Azért mernél szólni h egy emberke ne lógjon a melleden? Mert gusztustalan, meg tehén stb. Azért nem hogy keresztapád ne tegye?
Érdekes
"A szüleim a világ legjobb szülei"
Ja, k*rva jó szülők, akik elnézik, hogy a rokon a gyerekük mellét és nemi szervét fogdossa. Te normális vagy, mikor ilyet írsz?
Hagyod majd, hogy a gyerekedet is fogdossa, mert "nem tudod" elkerülni?
Én ezt a kérdést most lefotózom, lementem és küldöm a rendőrségnek meg a gyámügynek, hogy az Gyakoritól kérjék ki az IP-címet és a regisztrált adatokat. Lehet, semmi nem csinálmak, hátha mégis.
Ilyent ostoba, beteg szülőnek se lennék a gyereke, mint te, előre sajnálom szegényt. De remélem elveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!