Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van akkor hogyha nem...

Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, szóval nagyon messze van még, de én kis korom óta eldöntöttem, hogy én 100%, hogy nem fogok szoptatni és nem….NEM fogom meggondolni magam nyugi! :) Viszont a környezetemben mindenkitől azt hallom, hogy márpedig a kórházban rám fogják erőltetni (amit nyilván nem fogok hagyni, mert erőszakkal nem tehetik rám)! De mit csináljak ebben a helyzetben?

2023. aug. 8. 08:37
 61/92 babyboom567 ***** válasza:
89%
Ebből a kérdésből is látszik, hogy még itt a 21. században is lenne létjogosultsága a Taigetosznak.
2023. aug. 8. 11:15
 62/92 A kérdező kommentje:

Aaaa nem nem lettem lehülyézve csak “nem nézem a gyerek érdekeit” a gyereknek az a jó ami nekem jó. Ha én undorral csinálnám ezt az egészet azt ő is meg érezné.

2023. aug. 8. 11:18
 63/92 anonim ***** válasza:
89%

Szia

Ne készülj semmire. Ha megszülöd és ott lesz az a kicsi csöpség sok minden fog változni benned. Nem a múlt lesz fontos hanem a baba. Készülj tápszerrel és mindennel. Ha valaki szólna hogy mégse szoptatsz akkor szólsz hogy nem akarod és pont. A család ha kérdez mond hogy nincs tejed.....

2023. aug. 8. 11:22
 64/92 anonim ***** válasza:
87%

Ha már most meg van ereszkedve, akkor ezt nem fogod elkerülni azzal h nem szoptatsz.

De 2 csöcsörészésért majd keriapu kifizeti a plasztikát!

2023. aug. 8. 11:25
 65/92 anonim ***** válasza:
89%

Én ezt nem gondolom lehülyézésnek. A csecsemőnek az anyatej a legjobb, ez tény. Ezen kár vitatkozni. Viszont ha ettől te frusztrál leszel vagy mentálisan felkavar, akkor el kell engedni. Tápszeren is felnő. A gyereknek valóban az az érdeke, hogy a legjobbat kapja, ami az anyatej és egy nyugodt anya. Ha az egyik a másikat kizárja, akkor nyilván legyen a nyugodt anya, mert tápszert kap majd 1 évig, de te kellesz neki sokáig.

Az viszont tévhit, hogy a szoptatás miatt lógna a melled. Fel kell készülnöd rá és el kell fogadnod, hogy a terhességi hormonok, az is ami a tej termelődéséért felelős okozhatja. Az nem tudod kikapcsolni.

Viszont illene tudni másról tisztelettel beszélni, akkor is ha nem egyezik a véleményetek.

2023. aug. 8. 11:25
 66/92 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondtunk, hogy kiteszed magad egy zaklatonak, ami igaz. Senki nem hülyézett le. Te viszont tehénnek meg allatoknak hívod a szoptatós anyakat. Oké. Beszelgessen veled a hóhér, basszus.
2023. aug. 8. 11:27
 67/92 anonim ***** válasza:
92%

Azért mernél szólni h egy emberke ne lógjon a melleden? Mert gusztustalan, meg tehén stb. Azért nem hogy keresztapád ne tegye?

Érdekes

2023. aug. 8. 11:27
 68/92 anonim ***** válasza:
100%

"A szüleim a világ legjobb szülei"

Ja, k*rva jó szülők, akik elnézik, hogy a rokon a gyerekük mellét és nemi szervét fogdossa. Te normális vagy, mikor ilyet írsz?

Hagyod majd, hogy a gyerekedet is fogdossa, mert "nem tudod" elkerülni?

Én ezt a kérdést most lefotózom, lementem és küldöm a rendőrségnek meg a gyámügynek, hogy az Gyakoritól kérjék ki az IP-címet és a regisztrált adatokat. Lehet, semmi nem csinálmak, hátha mégis.

Ilyent ostoba, beteg szülőnek se lennék a gyereke, mint te, előre sajnálom szegényt. De remélem elveszik.

2023. aug. 8. 11:33
 69/92 babyboom567 ***** válasza:
100%
Az a srác sem gondolta,a múltkor,hogy semmit sem csinálnak vele,mikor lövöldözést tervezett a neten, aztán a TEK vitte el, szóval simán lehet,hogy holnap kopogtatnak a kérdezőnél,meg a keresztapukánál.
2023. aug. 8. 11:38
 70/92 anonim ***** válasza:
100%
Az anyatej ingyen van.
2023. aug. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!