Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, szóval nagyon messze van még, de én kis korom óta eldöntöttem, hogy én 100%, hogy nem fogok szoptatni és nem….NEM fogom meggondolni magam nyugi! :) Viszont a környezetemben mindenkitől azt hallom, hogy márpedig a kórházban rám fogják erőltetni (amit nyilván nem fogok hagyni, mert erőszakkal nem tehetik rám)! De mit csináljak ebben a helyzetben?2023. aug. 8. 08:37
91/92 anonim válasza:
Tutiii kamu a sztori..mamint a keresztapa része biztosan
Nincs az a férj,aki ezt elturné,nincs az a nő aki nem pattanna fel és nem verné szájba az illetőt.
Ilyen nincs,hogy csak beszélnek vele de nem ér a szó..ez tuti kamu
A 25.valaszat látta valaki?a férje rászólt,aztán a kereapu a pin@jat kezdte vakaraszni....én itt jöttem rá,hogy kamu az egész sztori .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!