Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van akkor hogyha nem...

Mi van akkor hogyha nem akarok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, szóval nagyon messze van még, de én kis korom óta eldöntöttem, hogy én 100%, hogy nem fogok szoptatni és nem….NEM fogom meggondolni magam nyugi! :) Viszont a környezetemben mindenkitől azt hallom, hogy márpedig a kórházban rám fogják erőltetni (amit nyilván nem fogok hagyni, mert erőszakkal nem tehetik rám)! De mit csináljak ebben a helyzetben?

2023. aug. 8. 08:37
 41/92 anonim ***** válasza:
97%

És ennek ellenére meg most is mindenki eltűri!

Mert hát ők rászóltak!

Akkor ki kell vaszni!!!

Száradjon le a kezem ha hagyom majd hogy a lányomat valaki molesztálja, úgy hogy már szóltam érte.

Nem többször! Egyszer szólok!!!

Te pedig keress egy pszichológust, mert az hogy ezt felnőtt nőként is tűröd és nem vágsz le neki egy nagyfülest az durva! A gyerek apja hol van ilyenkor? Mert az én férjem ha ilyet látna, hát biztos hogy nem kérlelné a pasast hogy " jajj ne csináld már"

2023. aug. 8. 10:19
 42/92 anonim ***** válasza:
93%
Egy normális család nem ülne le vele beszélgetni hanem kidobná, mint macskát szarni, a férjem agyonverné azt a rokont aki a lányunk mellét elkezdi fogdosni.
2023. aug. 8. 10:20
 43/92 anonim ***** válasza:
97%

Ezt nem hiszem el. Ki lenne olyan ostoba, hogy ezek után elmenne családi rendezvényre? Engem az sem érdekelne, ha emiatt kihagyom a szüleim szülinapját. Sőt velük se tartanám a kapcsolatot, hogy ha mindezek után még meghívnak oda.

Meg az hogy a párod is végignézi, hogy fogdossanak.. ennyi tehetetlen ember nem lehet egy rakáson.

2023. aug. 8. 10:26
 44/92 anonim ***** válasza:
95%

Hat nem tudom, ez nagyon fura.

13 eves koromban a szomszed srac egyszer megfogta a mellem, akaratomon kivul. Onnantol kezdve nagy ivben kerultem es a szuleim teljesen megszakitottak veluk a kapcsolatot, pedig joban voltak, sokszor jartunk at egymashoz, szuleim vigyaztak a sracra is, meg az o szulei ram is, ha epp olyan volt.

Nagy ivben kerultuk oket, pedig a szomszedban voltak.

Akkor ez az egesz sztori hogy tortenhet meg? Nem ertem.

45/92 anonim ***** válasza:
*meghívnák oda
 46/92 anonim ***** válasza:
90%

„ a mai napig ha szar helyzetben vagyunk támogat.”

Szóval a pénz miatt hagyja mindenki… a szüleid is, te is. Te pedig hagyni fogod hogy a te gyerekedet molesztálja? Sokkal-sokkal nagyobb gondok vannak itt, mint a szoptatás. Annyira írtad az elején, hogy te majd így meg úgy kiállsz magadért, de hát az életben nem tudsz. Gyereked lesz, tessék talpra állni.

2023. aug. 8. 10:34
 47/92 anonim ***** válasza:
80%

Én elhiszem, amit a kérdező ír. Férjem családjában is van egy idős rokon, aki leginkább a fiatal férfi rokonok feleségeit próbálná fogdosni. Amikor a családba kerültem, velem is bepróbálkozott, hogy "gyere, ülj az ölembe", de én rövid úton leráztam a dolgot. Az egyik sógornőm azonban sokkal fiatalabb korában került bele a családba, nem volt még elég öntudatos, és neki évekig paskolgatta a fenekét, meg ültetgette az ölébe a családi összejöveteleken, és nemhogy a többiek, de a saját férje is csak tűrte. Akkor változott a dolog, amikor gyerekük lett. Akkor valahogy összeszedték magukat mindketten és jó hangosan elküldték a pi...ba, a babát meg soha nem adták a kezébe. Akkor azt éreztem, na végre, felnőttek.

Elvileg azért tűrik, mert öreg, és kezd elhülyülni (pedig nem demens!), és hát ő már nem fog megváltozni. Végelenül visszataszító, és nem értem, hogy alakulhatott ez ki, de tényleg van ilyen.

2023. aug. 8. 10:35
 48/92 anonim ***** válasza:
95%

Ez kamu, ahogy va. Vagy ha mégis igaz, akkor szomorú, hogy ilyenek gyereket vállalnak. Az egy dolog, hogy tehetetlen gyerekként vagy kamaszként mit tettek vele, de hogy a mai napig eltűri, sőt házhoz megy a l*****ért, az már nevetséges.

Ha a szüleim ezt így elviselnék a pénzért, velük sem állnék szóba soha. Meg nem lennék együtt egy olyan pipogya szar alakkal, aki tehetetlenül végignézi, hogy fogdosnak. Persze legfőképpen én magam sem hagynám, mert úgy pofán verném az illetőt, hogy kipotyognának a fogai.

2023. aug. 8. 10:38
 49/92 anonim ***** válasza:
94%

Ah, színtiszta kamu..

Mégha c típusú család volna se hagynák ezt ennyiben.

50/92 anonim ***** válasza:
86%

Azert szerintem van különbség aközött h a fenekemre csap, meg az ölébe invitál, es aközött hogy a mellemet fogdossa, a pin.. ámat vakargatja!

És ezt azzal rendezik hogy de hát "beszéltünk vele"

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!