Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Pofonnal kezeled a hisztit?

Pofonnal kezeled a hisztit?

Figyelt kérdés
Tegnap egy anyuka + 2 kislánya sétál előttem, a 3 éves körüli ordítva hisztizett mire az anyuka leguggolt, ès lehúzott egy pofont a gyereknek, akinek meg is látszott az arcán az ujjak helye. Még jobban ordított a gyerek, már mindenki őket nézte. Mi értelme volt pofonvágni a gyereket???
2011. szept. 28. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy volt a pofon és értelmetlen. Egy hároméves hisztijét, nem lehet pofonnal megfékezni.
2011. okt. 10. 09:20
 72/82 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet? Én nem itélem el az anyukát, mert attól az ordítástól nekem is felforrt az agyvizem, pedig csak ott álltam mellettük a jelzőlámpánál pár pedig. De az, hogy torka szakadtából ott ordít a gyerek...
2011. okt. 10. 09:58
 73/82 A kérdező kommentje:
*pár percig
2011. okt. 10. 11:04
 74/82 anonim ***** válasza:
52%
Akkor megbeszéltük:Idegesítő kis vakarcs,hisztizett,füles,pont!:))
2011. okt. 10. 22:37
 75/82 A kérdező kommentje:
Pontosan. De ettől még írhatnak az anyukák ha van véleményük a hisztizős helyzetekről.
2011. okt. 11. 08:43
 76/82 anonim ***** válasza:
A hisztit ha már kitört, nem lehet megfékezni. Lehet pofozni, kiabálni a szülőnek is, de akkor sincs azonnali megoldás. Ezt csak megelőzni lehet,következetességgel. Ha nem engedünk a hisztinek, akkor előbb utóbb megszűnik.
2011. okt. 12. 10:01
 77/82 anonim ***** válasza:
nekem is van 2 kisfiam.1 és 3 évesek.mind 2 hisztis persze hálaisten az utcán boltba ilyen helyeken tudnak viselkedni mert így szoktattam őket! igen ha nálam is elszakad a cérna akkor persze én is odasuhintok persze nem az arcukra inkább a popsira.de elötte kb 5 ször biztos szólok h. ha nem fejezi be akkor pofon lesz a vége.nem hinném h. ez megoldás h. az utcán kell felpofozni a gyereket.persze igen tehetetlen a szülő ha tényleg egy kis méregzsák a gyerek de ez nem megoldás mert így csak saját magát égette le.szerintem.aki meg nem bírja a kiképzést az szedjen magne b6 ot!!!:D
2011. okt. 12. 10:23
 78/82 anonim ***** válasza:
0%
van úgy hogy néha eldurran az agyam és kiabálok van néha hogy rácsapok a kis kezére vagy fenekére de sosem úgy hogy fájjon neki ..és sosem ütném meg az arcocskáját.szerintem ez a nő nem való anyának.
2011. okt. 20. 21:12
 79/82 anonim ***** válasza:
37%
utolsó vagyok még anyit hogy megalázó és aljas ha egy szülő pofon vágja a gyereket.kisebb suhintás fenékre kézre oké de arcon ütni..
2011. okt. 20. 21:14
 80/82 druida43 válasza:
Az én lányaim is nagyon hisztisek voltak,és bizony sokszor nehéz volt megállni,hogy rá ne üssek...én viszont azt csináltam velük,hogy mikor már annyira hisztiztek,hogy nem bírtam tovább,akkor egy pohár hideg vízzel arcon locsoltam őket...ez bevált...ilyenkor kapkodtak levegő után...és egy jó darabig nem is volt velük baj.Ha később elkezdték a hisztit,akkor elég volt megmutatni a hideg vizet a pohárban...ma már felnőttek,a nagyobbik már kétgyerekes anyuka..és bár emlékeznek a pohár vízre,csak jókat mosolyognak rajta....sőt azt mondják,hogy meg is érdemelték...Engem sajnos az édesanyám nagyon elvert kiskoromban...volt hogy vasalózsinorral,vagy szíjjal kaptam...én akkor megfogadtam,hogy a gyerekeimet soha nem fogom megütni...4 gyerekem van,sokszor nem volt könnyű,mert a gyerekek nagyon megtudják bántani a szülőket,...néha akaratlanul is....de akkor sem szabad egy gyereket megütni....bár ha kezet emelne,vagy megütne,mint ahogy egy ismerösöm 15 éves fia is teszi...na azt azonban nem hagynám....akkor viszont nagyon elfenekelném...
2012. febr. 3. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!