Pofonnal kezeled a hisztit?
Így neveli a gyereket, valószínűleg őt is így nevelték.
ELfogyott a türelme és jó megoldásnak tartotta, hogy lekeverjen egy taslit a gyerekének.
Én előbb rakom hideg víz alá a lányom, mint hogy megverjem...
Tehetetlenségből vágta pofon.
Tudom nem mentség, de biztos amúgy is hisztis a gyerek és az anyuka már nem tud mit csinálni.
Értelme? Nem volt, persze, ettől csak jobban ordít a gyerek, de bevallom -bár nem támogatom- de megértem az anyukát, nem a tettét, a kétségbeesését értem meg. Kétségbeesett és nem tudja kezeli a lányát, ez egy szar dolog. De van, hogy sajnos egy anyuka is eljut a holtpontra... Ilyenkor jó lenne, ha lenne mellette egy apuka, egy nagyszülő vagy bárki, aki nevelési segítséget tudna adni (már ha elfogadná az anyuka).
Az anyuka szégyellje magát! Ha én láttam volna, biztos ott az utcán beolvasok neki!
Nekem kettő van, sosem verném őket. Még a legjobbannevelt gyerek is hisztizhet, de vannak humánusabb megoldások is, hogy az ember kicsit helyrerakja!
A ütés egy sajátmagad iránt érzett tehetetlen düh.
Pl nézd meg a gyereket mikor valami ne sikerül akkor üt.
Nézz meg egy anyukát aki képtelen nevelni a gyermekét az üt.
Remélem hogy isten ad annyi eröt hogy soha nem jutok el addig hogy ennyire tehetetlen legyek és ütnöm kelljen.
10 éves a gyerekem, de soha egy ujjal nem nyúltam hozzá. Nem is fogok!
Bőven elég neki ha azt mondom neki, most nagyon megbántottál,mert buta vagy. Na erre úgy elkezd sírni hogy csak na! Mivel hogy ő nem is buta.
Ilyenkor ezt kibeszéljük hogy akkor ezt és ezt miért csinálta stb.
Nagyon elitélem azokat akik erőszakkal akarják megoldani a gyereknevelést. Ha nincs türelme a gyerekhez, akkor minek kellett neki?!
14.34-es!
Nem, nekem sincsenek kötélből az idegeim, de nem fogom megütni a gyerekem soha semmilyen körülmények közt! Nem rajta fogom levezetni a dühömet!
Szavakkal is lehet hatni egy gyerekre, nem kell ahhoz verekedni! Ha meg mégsem lehet már szavakkal hatni egy gyerekre, akkor ott óriási gondok vannak, és elsősorban a szülő cseszett el valamit, de veréssel nem hozható helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!