Pofonnal kezeled a hisztit?
Nekem 3 éves mult a kisfiam , de nekem is elég hamar eljár a kezem főleg ha tudom hogy nincs rá oka hisztizni!!
Egyszerüen nem tom elviselni a sírását ,nem tehetek róla!!
De sok anyukát ismerek aki simán haggya ,hát nem tudom szarnak rá és igy egyszerübb!!
Majd abbahagyja egyszer.
Kedves Nikoletta!
Ha ez nekem szólt akkor ,óóó nagyon szépen köszönöm ezt a hatalmas kegyet ,hogy megbocsátasz nekem!!!
Mekkora nagy embert vagy te!!!
Az nagy hiba, ha egy ideges szülő a gyermeken vezeti le a feszültséget veréssel - még akkor is, ha ezt a feszültséget, a gyermek keltette. A gyereket ütni, verni tilos! DE! Fenyíteni lehet és szerintem vannak helyzetek, amikor kell is. Vannak helyzetek, amikor egy apai/anyai pofon igen is "észhez térítő" hatású lehet. Nem veszítheti el teljesen a szülő a tekintélyét. Én - igaz, nagyon ritkán - vágtam már pofon a gyermekemet, amikor hiszti közben harapott, rúgott. Nem nőhet a fejemre, tudnia kell, hogy vannak határok, amik után fenyítés jár. (Persze, nem óriási pofonra kell gondolni, nem tettem benne semmi kárt.)
Nagy baj a mai gyerekekkel, hogy neveletlenek, nincs bennük tisztelet, sem a szülők, sem az idősebb korosztály iránt. Ezért továbbra is úgy látom - még ha sokan el is fogtok ítélni ezért - a fenyítés (egy kézre csapás, vagy pofon) extrém helyzetekben lehet része a nevelésnek, viszont ütni verni gyereket tilos!
2 gyerekes, pedagógus anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!