Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Pofonnal kezeled a hisztit?

Pofonnal kezeled a hisztit?

Figyelt kérdés
Tegnap egy anyuka + 2 kislánya sétál előttem, a 3 éves körüli ordítva hisztizett mire az anyuka leguggolt, ès lehúzott egy pofont a gyereknek, akinek meg is látszott az arcán az ujjak helye. Még jobban ordított a gyerek, már mindenki őket nézte. Mi értelme volt pofonvágni a gyereket???
2011. szept. 28. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az utcán nem kellett volna az a pofon a kislánynak, főleg nem úgy, hogy meglátszik.

Akkor már inkább üssön a fenekére. Persze az sem mindenre megoldás, de ha már 20-szor elmondja az ember, hogy " Létszíves ne csináld" vagy bármi hasonlót, akkor egyszer csak felmegy a pumpa. Viszont mindenki nevelje úgy a gyermekét ahogy szeretné. Csak ha nem tartja rendesen kordában akkor ne csodálkozzon, ha elkallódik. Tudni kell, hogy hol a határ. A gyereknek is és a szülőnek is.

2011. okt. 8. 05:54
 62/82 anonim ***** válasza:
Szerintem a pofon erejét abból nem tudod leszűrni, hogy meglátszott az arcán. Az én fiamnak annyira érzékeny a bőre, hogy az is piros foltokat hagy a bőrén, amíg tartom a kezemben a tanácsadáson, mert a doktornő hallgatja a mellkasán. Szerintem egy ilyen érzékeny bőrön egy kisebb ütés is meglátszana. Továbbá szerintem többen leírtuk, hogy egy nevelő jellegű pofon, vagy fenékre ütés (szerintem inkább az utóbbi), nem számít verésnek! Én legalábbis úgy érzem, hogy engem soha nem vertek a szüleim, pedig anyukám 15 éves koromban azért ütött meg fakanállal, mert kiderült, hogy lógtam... soha többet nem csináltam! Illetve többször kaptam "fülest" is, de mindig szolgáltattam is okot rendesen. Elég szemtelen kamasz voltam :-)
2011. okt. 8. 16:40
 63/82 A kérdező kommentje:
:-)
2011. okt. 8. 17:18
 64/82 A kérdező kommentje:

Mélyen tisztelt Anyukák. A kérdésem ezen részére kérlek adjatok választ:

"Egy (hansúlyozom Egy) pofon nektek már verésnek számít? És mi számít nagynak? A kérdésben leírt pofon már nagy volt szerintetek? (mert ottvoltak az ujjnyomok a gyerek arcán)"

2011. okt. 9. 15:16
 65/82 anonim ***** válasza:
Egy pofon nem számít verésnek. Azt meg már leírták, hogy érzékenységtől is függ, hogy a meglátszódó pofon nagy volt-e vagy kicsi. Ezt innen nem lehet eldönteni. Alapban azt mondanám, hogy nagy, de ha érzékeny volt a gyerek bőre, akkor nem biztos, hogy nagy volt.
2011. okt. 9. 15:28
 66/82 A kérdező kommentje:
Én kb. 3 méterre voltam és viszonylag nagyot csattant (ezt kifelejtettem az előbb).
2011. okt. 9. 16:15
 67/82 anonim ***** válasza:
Akkor végülis mi a kérdésed? Ha te hallottad, láttad, hogy nagyot csattant, akkor ha mi azt írjuk, nem biztos, hogy nagy volt, akkor ezt megcáfolod, hogy de te nagynak láttad. Akkor biztosan nagy volt, csak nem értem akkor miért kérdezed.
2011. okt. 9. 19:22
 68/82 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy egy olyan pofon amitől piros az arca a gyereknek nagynak számít-e. Szerintem amit a kislány kapott az közepesen nagy volt hiszen biztos tudott volna nagyobbat is adni az anyukája.
2011. okt. 9. 21:02
 69/82 anonim ***** válasza:
Egy pofon még nem verés.Én is kaptam pofont gyerekként,jó nagyot,mind a 4re emlékszek,na ott tanultam meg alapvető dolgokat,hálás vagyok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 9. 22:01
 70/82 anonim ***** válasza:
Az ilyen marha liberális szülők miatt vannak a tanárt verő gyerekek,meg a ti lányaitokat fogják 13 évesen végig szop@tni az iskolában!!Hajrá!!
2011. okt. 9. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!