Hiperaktív gyerek nincs, csak olyan akivel nem foglalkoznak (eleget) a szülők. Vélemények?
Mindegy, szarul van megcsinálva a gyik, nem jelzi ki a neveket.. részemről kiszálltam a csevegésből, félek tőletek.
Puszi, és jó babusgatást, csak a lényeget ne felejtsétek el: visszavenni (nagyon), szégyenkezni (egyénfüggő, a többség nem kicsit), és nem próbálkozni újra, egyszer már kudarcot vallottatok.
A szülésznőnek meg majd akkor lesz miért pattogni, ha a "segítségéért" felvett fizetést visszaadja. Ugyanis addig csak munka, nem segítség.
Egyben munka és kedvtelés is!
Viszlát,hiányozni fogsz :,-(!
"Más nők lába között vérben, szarban, és trutymóban kotorászni.... furcsa egy gusztusod van, de itt semmin sem szabad meglepődni. :) "
Már megszoktam,hogy valaki így érez a szakmám iránt, én más szemszögből látom,jó együtt örülni ,mások örömében részt venni.
Természetesen aki úgy érez mint te azoknak nem való hivatás az enyém.
"Tudom hogy hiányozni fogok, az emlékemre legalább a
kenőpénzeket adakozd el valami normális ember javára."
Azon kevesek közé tartozom,akik pénzt nem fogadnak el,egy-egy kis kedvességnek örülök(csoki,kissebb ajándékcsomag),de olyan elvetemült vagyok,hogy visszautasítom a pénzt.Tudom,hogy lökött vagyok,de ez van.
rajtatok aztán lehet nevetni :D
úgy gondolom hogy lehet van egy kis hiperaktivitás a 33%os válaszadóban,és nem csodálkozom, hogy a szülésznő és a másik gyermeke is az :D:D (nem provokálásból mondom, csak mosolyogva megjegyzem)
egy bizonyos Titimuffin írt nekem egy privit, pontosabban ezt:
Szia,
egész kellemes kis topic lett ebből a végére.. kár hogy ki fognak
moderálni. :))
Azért kösz hogy megnyitottad, és ne kíméld a torzakat.
Üdv;
TM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!