Hiperaktív gyerek nincs, csak olyan akivel nem foglalkoznak (eleget) a szülők. Vélemények?
Akkor meg is van a válasz, mitől olyan a poronty, amiben. Kiütött az agyán az a jóindulatú lelkivilágod. :)
Tégy egy szívességet az országnak, és ne szaporodj tovább.
Csináld nyugodtan. Csak azt ne felejtsd el, hogy nem csak ketten olvassuk ezt, és a modok valószínűleg nem teljesen hülyék. :)
Különben mi a problémád? Normális a gyereked? Nem.
Van rá megoldás, hogy ne tegye tönkre mások életét anélkül, hogy legyógyszereznéd? Nincs.
Ha gyógyszerezed 20 éven át, várhatólag normális lesz? Nem.
Mindez pénzbe kerül a társadalomnak? IGEN.
Te ezt ki tudod/akarod fizetni? NEM.
Az adófizetők fogják kifizetni? IGEN.
Van rá remény, hogy valaha a porontyod behozza a ráfordított pénzt? Nincs.
Én írtam bármi mást? Nem.
Nekiálltál emiatt pattogni? Neki bizony.
Most akkor mi fáj? :))
ez mind szép és jó amit le írtál, CSAK az az EGY DOLOG a gond vele, hogy az én gyerekem nem élősködik az államon mivel nincs is gyerekem. 35 előtt nem tervezek :)
de még valahol az elején le is írtam, hogy nekem nincs gyerekem csak érdekel a hiperaktív gyerekes téma
:)
szóval..:)
Értem. Ebben az esetben elnézést, én értettem félre.
Viszont akkor mire a nagy felzúdulás?
Mi nem azért lázongtunk,mert meg merted kérdezni,mert érdekel,mert meg szeretnéd érteni,hanem ,mert rosszindulat érződött ki a soraidból,csúnya szavakkal illetted gyerekeinket (kimoderálták),csak egy picivel lenne több szeretet a szívedben és sosem lennél képes embereket így megbántani,olyan embereket akiknek megvan a maguk baja amúgy is.
Azt írtad nincsen még gyermeked,ha lesz talán mindent megértessz...nem talán,hanem biztos,foggal-körömmel véded majd meglátod.
Elképzelésem sincs mi motiválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!