Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hiperaktív gyerek nincs, csak...

Hiperaktív gyerek nincs, csak olyan akivel nem foglalkoznak (eleget) a szülők. Vélemények?

Figyelt kérdés
szerinted így van vagy nem? miért?
2011. márc. 28. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
26%

Kedves Utolsó,

az ilyen kommenteket az szokta motiválni, hogy látunk rengeteg normális, épeszű, jóképességű embert elkallódni feleslegesen, mert nincs rájuk pénz. Meg vannak amúgy rendbehozható emberek, akik meghalnak, mert szintén nincs. Meg látunk olyanokat nyomorba süllyedni, akkor évtizedeken át dolgoztak, de nem segít rajtuk senki.

A nyomorékokat meg tömni kell, mert belőlük sosem lesz semmi, és erre van keret. Én ezt aránytalannak és igazságtalannak érzem, társadalmi szempontból meg önpusztítónak, és degenerálónak. Sajnálom, ha ezt te nem látod, de attól még így van.

2011. ápr. 12. 14:56
 62/90 A kérdező kommentje:

"A nyomorékokat meg tömni kell, mert belőlük sosem lesz semmi, és erre van keret. "

ez szörnyen csúnyán hangzik, ennél csak az a rosszabb, hogy igaz.

2011. ápr. 12. 15:16
 63/90 anonim ***** válasza:
0%

Még annyi, hogy a normális szülőket sajnálom, elvégre lehet sima genetikai baleset is, anélkül hogy ők tettek volna érte valamit, hogy így legyen (bagó, pia, drog, 40 éves kor feletti szülés, stb).

A biztosítékot csak a követelődzés vágja ki, hogy nekik ez meg az jár. Frászkarikát, semmi nem jár neked, örülj neki, hogy nem fizettetik ki veled a terhességed költségeit.

2011. ápr. 12. 16:54
 64/90 anonim ***** válasza:

Az,hogy kinek mi számít nyomoréknak az egyénenként változó.

Számomra a rosszindulatú,gyűlölködő emberek viselkedése ami nem elfogadható és egyfajta lelki nyomorrékokként tartom is számon őket.

Az meg,hogy az anyagi problémáitok megoldását abban láttnátok,hogy az állam hiperaktív személyeire elköltött pénzösszegeit említitek fel :-D,dolgozni kéne!

2011. ápr. 12. 19:32
 65/90 anonim ***** válasza:

Neked meg fizetni a saját gyereked költségeid, ha már passzióból tartod. Tetszik, nem tetszik, az állam azért költ egészségügyi ellátásra, iskolára, miegymásra, hogy majd a társadalom hasznos tagja legyen belőled egyszer. Na de ugye ezekből sosem lesz. Ezek a gyerekek olyanok, mint a háziállat, anyuci örömére vannak.

Kár, hogy én fizetem.

2011. ápr. 12. 19:47
 66/90 anonim ***** válasza:

"Még annyi, hogy a normális szülőket sajnálom, elvégre lehet sima genetikai baleset is, anélkül hogy ők tettek volna érte valamit, hogy így legyen (bagó, pia, drog, 40 éves kor feletti szülés, stb). "

Nagyon sokan vagyunk úgymond "normális szülők",akik nem tehetünk róla,egy koraszülés,egy oxigénhiány a szülés alatt,vagy például én örökbefogadó szülőként.

Attól is vagyunk igazán jó szülők,hogy a gyermekeinket elfogadjuk,szeretjük,kiállunk mellettük és mérhetetlenűl szomorúvá tesznek bennünket az ilyen álláspontok,mert azt szeretnénk,hogy mint mi magunk úgy mások is el tudják fogadni őket és később a társadalom hasznos tagjaivá válhassanak.

Igenis lehetnek sikeres felnőttek.

"A biztosítékot csak a követelődzés vágja ki, hogy nekik ez meg az jár. Frászkarikát, semmi nem jár neked, örülj neki, hogy nem fizettetik ki veled a !terhességed költségeit!."

:-D Én már fizettem 8 lombikért kemény milliókat,miért is fizetnék az örökbefogadott gyermekeim terhességéért???Ráadásul szülésznőként :-D!

2011. ápr. 12. 19:50
 67/90 anonim ***** válasza:
0%

*költségeit.

Rosszindulatból meg gyűlölködésből némelyik anyuka itt olimpiát nyerhetne, nem csoda, hogy a kölyke is olyan, amilyen.

Elmondok egy titkot; a hiperaktivitás nem egy véletlen átok, még csak nem is nevelési hiba. Fejlődési rendellenesség, amit AZ ANYA ÉLETMÓDJA idéz elő, 1000 esetből 997-ben.

Úgyhogy magadra vess, ne sajnáltasd magad. Ezt csináltad, erre voltál képes.

Ennyi.

2011. ápr. 12. 19:52
 68/90 anonim ***** válasza:
100%

Igen erre voltam képes,képes vagyok szeretni az örökbefogadott gyermekemet!

Szégyeljem magam???

Nagyon sok mindenkinek segítettem én már szülésznőként,azt hiszem én nekem nincs miért szégyenkeznem.

2011. ápr. 12. 19:53
 69/90 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a te esetedben meg is van az oka: a természettől erőszakkal kikényszerített poronty. Ez nem normális magatartás ám.

Mondjuk az sem, hogy itt írogatok egy rakás buggyantnak, akinek a kicsisárgasavanyúja úgyis drágább lesz akármelyik atomfizikusnál. :)

2011. ápr. 12. 19:53
 70/90 anonim ***** válasza:
Ő szerelemgyerek,az a lehető legtermészetesebb fogantatás :-),láttszik is rajta,miért van kikényszerítve nem értem?
2011. ápr. 12. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!