Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hiperaktív gyerek nincs, csak...

Hiperaktív gyerek nincs, csak olyan akivel nem foglalkoznak (eleget) a szülők. Vélemények?

Figyelt kérdés
szerinted így van vagy nem? miért?
2011. márc. 28. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 A kérdező kommentje:

el kanyarodtál a kérdésemtől

Hiperaktív gyerek nincs, csak olyan akivel nem foglalkoznak (eleget) a szülők. Vélemények?

szerinted így van vagy nem? miért?

.

2011. ápr. 6. 20:12
 42/90 anonim ***** válasza:

Én csak a saát családomról tudok nyilatkozni,nagyon-nagyon várt kisbaba,8 lombik utáni örökbefogadás,örömmámor hazahozatalkor,kényeztetés naphosszat,tehát nem hinném,hogy nem foglakoztunk eleget a kicsivel,ráadásul a nagyszülők,a rokonok is imádják,gyakran elviszik állatkertbe,kirándulni stb.

A férjem is imádja,most is éppen együtt fürdenek :-).

Éppen azért reagálok annyira érzékenyen ,ha felmerül,hogy esetleg azért elevenebb,mert nem foglalkozunk eleghet vele,mert nagyonis meg akarunk felelni örökbefogadó szülőként.

Azt viszont nem tagadom,hogy nagyon elkényeztettük,pláne tavaly amikor beteg volt,ez mindenképpen oka lehetett annak,hogy mikor meggyógyult nem bírtunk vele,akkor már hiába kartunk következetesek lenni,ha előtte azt sem tudtuk mivel vígasztaljuk,mikor sírt,hogy ő már nem fog járni...de bármelyik szülő ugyanezt tett volna azt hiszem.

2011. ápr. 6. 20:21
 43/90 A kérdező kommentje:
elég szomorú...
2011. ápr. 6. 20:52
 44/90 anonim ***** válasza:
0%
A hiperaktivitás egy idegrendszeri károsodás. Régebben ezt félkegyelműnek mondták. Most meg ennek. Gyakorlatilag egy hülye gyerek. Szó szerint.
2011. ápr. 10. 19:52
 45/90 anonim ***** válasza:
13%
Felnőtt korukra az lesz velük, hogy elviszed őket nevelési tanácsadóba, ott agyonnyugtatózzák, és mire megnő, nem csak hülye lesz, hanem kb olyan, mint egy értelmi fogyatékos. Viszont amíg rendesen tömöd vegyszarral, olyan mint egy fejessaláta. Lerakod egy sarokba, és elvan. Ha nem rúgod arrébb, holnapután is ott lesz.
2011. ápr. 10. 19:54
 46/90 A kérdező kommentje:
sajnos igen. De szerintem te sem vagy különb :D
2011. ápr. 10. 19:54
 47/90 anonim ***** válasza:
Egyet értek utolsó, az előző egy degenerált.
2011. ápr. 11. 17:30
 48/90 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező, nem én szültem nyomorék kölyköt. Viszont az én adómból fogják babusgatni, hogy ha már haszna nem lesz, legalább a normálisaknak ne ártson.

Tehát vegyél vissza, és köszönd meg a segítséget.

Vagy eszegess egy kis xanaxot.

2011. ápr. 11. 17:47
 49/90 A kérdező kommentje:
te beteg vagy a 38%oddal :D nked kéne egy marék ciánkapszula hogy egyszerre bevedd mind
2011. ápr. 11. 17:51
 50/90 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 11. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!