Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért hívatja magát más néven...

Miért hívatja magát más néven az 5 éves fiam? Kiborít.

Figyelt kérdés
1 hónapja az 5 éves fiam más néven szólítja/szólíttatja magát, mint ami a neve. Egy másik fiú néven. Ha a nevén hívjuk bepörög és üvölt, hogy ő nem Gábor. Azt hittem csak valami időleges hóbort, de már lassan 1 hónapja csinálja és bárki hozzászól sikít, hogy ő nem Gábor. Volt valakinek ilyen? Mit tehetnék?

2020. máj. 2. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
14%

Jó, hogy te kikéred magadnak, ha valaki leírja, hogy mit tenne és nem egyezik a tieddel. De az tök oké, hogy te meg degradálod oldalakon keresztül más nevelési módszerét... nézz már magadba komolyan! Itt egyedül te ítélkezel még MINDIG!

2020. máj. 16. 16:18
 72/80 anonim ***** válasza:
81%

#71 Sehol nem degrataltam más nevelési módszerét, egészen addig míg nekem nem támadt itt az egyik kommentelő, hogy én bántalmazom a gyerekem és micsoda erőszak vizet locsolni rá stb stb. Elhiszem, hogy neked nehezen megy a szövegértés, de NEM ÉN KEZDTEM a vitát, viszont ha belém kötnek ok nélkül azt nem tűröm, ennyi! Mint ahogy egyébként most sem én kezdtem a kötözködést, ugyanis a témát már rég lezártuk, mire jössz te vagy bárki is írta a 69es választ és ismét nekem szegezi a kommentjét, megszólít benne és provokál, aztán meg csodálkozik, mint borjú az újkapura, ha nem hagyom szó nélkül.🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Vicces hogy leírom normális hangnemben a válaszom a kérdésre, amiben senkit nem sértegettem és nem szólítottam meg, majd amikor nekem esnek és fikázzák a nevelési módszerem, amire nyilván reagálok, akkor még én vagyok aki "ítélkezik". No komment.

2020. máj. 16. 18:20
 73/80 anonim ***** válasza:
25%

Próbáljál már meg különbséget tenni aközött,hogy valaki "fikázódik" és aközött, hogy valaki egy jelenségre reagál. Ha nem szeretnéd, hogy a vízlocsolgatás jelenségére bárki is reagáljon, akkor nem kell kiírni egy nyilvános fórumra!

A normális hangnem meg nagyon messze áll tőled, mert most se tudtál leírni egy kommentet gúny nélkül: "Elhiszem, hogy neked nehezen megy a szövegértés"

A témát meg még mindig nem zártad le, szerintem egy hónap múlva is itt fogod épp "lezárni" valakivel. Úgyhogy senki sem "csodálkozik, mint borjú az új kapura", hogy még mindig random reagálsz minden új kommentre ha neked szól, ha nem.

2020. máj. 16. 19:00
 74/80 anonim ***** válasza:
74%

Te meg próbálj már meg különbséget tenni aközött, hogy valaki direktben megszólítja a másikat és OK NÉLKÜL nekiáll provokálni a válaszában + direkt odaszúr (csak mert neki nem tetszik egy adott dolog) és aközött hogy valaki normálisan kifejti a véleményét. Gondolom te néma kussban tűrnéd, ha valaki beleköt egy kérdésre adott válaszodba és ismeretlenül nekiáll minősíteni az anyaságod milyenségét, én nem fogom.

Igen is normálisan leírtam az első kommentemben, hogy ÉN hogy kezelnem ezt a helyzetet, mire le lettem hordva, hogy ez micsoda erőszak, ez bántalmazás, ez megalázás blablabla. A kérdésre válaszoltam, ellenben azokkal, akik szabálysértve az én kommentemre reagáltak első perctől, kicsit sem normális hangnemben. Hadd válaszolhassak már a feltett kérdésre anélkül, hogy kb egy gyerekgyilkosnak lennék ledegradálva. Nevetséges. A kérdés nem az volt, hogy mi a véleményed a másik kommentelő véleményéről, ennyi.

A témát pedig már rég lezártuk és mint ahogy akkor sem, most sem én szólítottam meg a 69-est, hanem ő engem és nem kezdtem az értelmetlen és gúnyos megjegyzések tételét! Az, hogy te ezt nem akarod látni, az a te bajod. De ha valaki direktbe nekem szegezi a mondandóját (a kérdésre való válaszolas helyett), akkor nehogy már én legyek a szar, amiért válaszolok rá.

2020. máj. 16. 19:31
 75/80 anonim ***** válasza:
68%
Hol szabálysértő egy kommentre reagálni? És ha az, akkor te miért teszed?
2020. máj. 17. 19:44
 76/80 anonim ***** válasza:
21%

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki."

Többek között! És az, hogy a legelső kommentben leszólod a másikat ismeretlenül és minősíted a nevelési módszereit, minden csak nem normális reagálás a másik kommentjére!

De látom nem vagy képes vagy csak szimplán nem akarod felfogni a lényeget, teljesen feleslegesen írnám le még 10x, úgy sem vennéd a lapot, hogy nem én szólítottam meg ok nélkül a másikat és kezdtem kioktatni, engem szimplán megszólítottak, így hát válaszoltam. De nyilván ha én reagálok erre, akkor én vagyok a hülye, ellenben ha valaki a szabályokat figyelmenkívül hagyva sértegeti vagy provokálja vagy szimplán odaszúr a másiknak, azzal aztán a világon semmi baj. Értem.

2020. máj. 17. 22:19
 77/80 anonim ***** válasza:
21%

Figyu, ha annyira biztos vagy a nevelési módszeredben, akkor miért háborít fel, hogy valakinek az nem fér bele?

Ha meg annyira zavar, hogy szabályt sértenek, akkor te se tedd azt.

2020. máj. 17. 22:58
 78/80 anonim ***** válasza:
74%

Talán mert a kérdés nem arról szólt, hogy kinek mi a véleménye az ÉN nevelési módszeremről és talán mert a provokatív, oda-odaszúró, és az egyből leszóló, micsoda erőszakos tett ez, aki ilyet alkalmaz az bántalmazza a gyerekét és társai megjegyzések és a mondandóm teljes kiforgatása kicsit sem hasznos a kérdés tekintetében meg úgy alapból sem. Lehet normálisan is, de ha valaki direkt nekem szegezi a mondanivalóját és egyből minősít, az igen is felháborító! Nem reagáltam volna, ha nem kezdenek el ismeretlenül kritizálni és nem szegezik konkrétan nekem a kommentjüket. Ők megszólítottak, már az elejétől kezdve csipkelődve, én reagáltam.

Itt nem én vagyok a ludas, de kezd kissé fárasztó lenni, hogy még mindig pörögsz itt azon, hogy én miért állok ki magamért és ujjal mutogatsz ram, mintha en kezdtem volna az egészet, holott ez messze nem így volt.🤷🏽‍♀️ Főleg, hogy már rég lezártuk a témát, erre most egyesek úgy érzik ezt megint meg kell lovagolni...

2020. máj. 18. 00:33
 79/80 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen velem is volt. Barbinak hívnak és mindig kiakadtam kicsikent ha így hívtak... És mondtam mindenkinek hogy én nem Barbi vagyok hanem János 🤣🤣🤣🤣🤣 2 évig ezt fújtam aztán abbahagytam. Az okát senkisem tudta.. 🤣🤣🤣
2020. máj. 23. 08:49
 80/80 anonim ***** válasza:
75%

Hat en kicsinek utaltam a nevem, mindig hazudtam ha be kellett mutatkozni, voltam Kelli, Szamanta, Kira meg epp ami jott 😂

Aztan 18 evesen meg is valtoztattam

De nemhinnem hogy errol van szo, olyat is jatszottam hogy fogkefeve tudok valtozni ha el akarok bujni es nem lettem fogkefe

2021. jan. 4. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!