Kiborít anyum viselkedése! Mit csináljak? 16/L
Figyelt kérdés
Teljesen kikészít anyum...
Ha szervezek egy barátnőmmel programot, és nála alszok, folyamatosan hívogat... van, hogy 8-10x is. Mindemellett Facebookon is folyamatosan írogat. Már inkább ha programom van lenémítom a telefonom. Nem egyszer mondtam már neki, hogyha akar valamit írjon 1x Facebookon, ott tuti visszaírok neki.
Most is mosogattam, írtam is neki hogy most nem tudok beszélgetni, de megállás nélkül csipogott a telóm mert írt. Nagyon idegesítő számomra. Már inkább Messengeren is lenémítottam a beszélgetést. Mit csináljak?? Örülök hogy aggódik értem, de ez már túlzás...
2017. máj. 4. 14:25
1/3 anonim válasza:
Ennek hátterében valószínű az áll, hogy rajtad kívül más dologgal az életében nem tud büszkélkedni. Beszélgess el vele arról, hogy miért aggódik folyton. Mondd el neki, hogy ez nem normális és vegye észre magát mert ezzel neked is és magának is árt. Jobban járna ha bevallaná magának az elbaltázott életét.
2/3 anonim válasza:
Próbálj meg elbeszélgetni vele, mert ez lehet, hogy még rosszabb lesz. Saját tapasztalatból mondom, az én anyám is így viselkedett velem tiniként, aztán fiatal felnőtt nőként még szörnyűbb volt, terrorizált lelkileg, nem bírta elviselni, ha más is van az életemben rajta kívül, ha otthon voltam állandóan rajtam lógott, ha barátom volt mindig azon volt, hogy szakítsak vele ... úgy, hogy szerintem előzd ezt meg, és tisztázd vele a dolgokat minél hamarabb.
3/3 anonim válasza:
Miért nem tíltod le sokkal egyszerűbb és nem oly nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!