Normális a viselkedése? Köteles vagyok én hívni hogy mi van a gyerekkel?
Elöször is van valami hivatalos papírod arról, hoyg a gyerek nálad van elhelyezve? Mert ha nem, akkor sürgösen menj a bíróságra és kérj erröl egy határozatot - ugyanis másként a volt párod akadékoskodhat egy csomó esetben.
Ha a gyere nálad van elhelyezve, akkor te vagy a felelös érte. A bíróság megszab egy láthatást (ami általában két hetenként egy nap vagy egy hétvége), amikor az apa elviheti a gyereket (de nem köteles), és ezt neket biztosítani kell, ha igénybe akarja venni.
Ezen felül nem tartozol semmiféle beszámolási kötelezettséggel az apa felé, ha érdekli a gyerek, akkor kérdezzen rá.
Nem tudom, miben "korrekt meg együtmüködö", de valószínüleg a gyerektartás fizetését érti ez alatt. EZ viszont nem szivesség részéröl, hanem kötelezettség. Ha nem teszi, akkor hivatalos úton el lehet ellene járni.
De mindenképpen rendezd a hivatalos dolgokat, mert különben te fizethetsz rá.
Közösen sikerült bemenni a gyàmugyre s alàirtuk a papirt h a founkat en nevelem s a szülöi jogokat kizàrolag én gyakorlom. Birosagra is be van adva a papir lassan 1,5 hónapja. Nem tudom mit értett ez alatt h nem lesz együttműködő de folyton ezzel fenyeget h akkor szemet lesz velem meg h csak vàrjam meg mi betölti a 3at s akkor minden màs lesz.
a fizetése 140.000-160.000 között mozog korhazban dolgozik. S azt mondta h 35.000 fizessen s a birosagnal is ezt adtam le. Eddig egyszer fizetett is.
elakarta vinni kisfiamat pestre meg veszprembe a haverjával s mondtam h nem mert messze van. Meg mondtam h 3 3ves koraig nem aludthat ott. Meg az se tetszik neki h nem en adok pelust mikor elviszi s neki kell megvennie. S ezek szerinte szemetkedesek.
Legegyszerűbb, ha komolyabb eseményekről SMS-ben vagy messengeren tájékoztatod. Végülis ő az apja, joga van tudni róla, egy pár szavas üzenetet elküldeni meg nem akkora fáradság - előnye, hogy írásban van, bármikor visszakereshető, nem lehet letagadni.
Azzal viszont hiába fenyegetőzik, hogy nem lesz korrekt, ha jól értem, a láthatáson kívül eddig se foglalkozott a gyerekkel, a tartási kötelezettség pedig teljesen független a kapcsolattartástól, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2 honapja hagyott itt minket. Azota csak haromszor látta akkor előadja a tökéletes apát képeket tesz fel facebookra de a többi napon se egy sms sem küld h el a gyerek. Ha mosz sem szolok neki akkor meg se tudja h beteg a kisfiunk.
kerhetem a birosagon a kizàrolagos felugyeleti jogot? Marmint h ne kelljen a beleegyezése semmihez pl ovis kirandulàs stb
A legtöbb ferfi sajnos ilyen bunkó, tahó es ferfiatlan, udvariatlan.
Mit vársz ? Ilyen az en exem is, mast se tud csak masban keresni a hibat , akadekoskodni , megneheziteni a dolgom .
Hol van a támogató szeretet a gyerekének az édesanyja irant ? Ja , hat primitiv véglények erre nem képesek
Ha beteg a gyerek, akkor azt a külön elő szülő csak a gondozó szulotol tudatja meg... Tehát igen, neked kellett volna jelezni, hogy beteg a gyerek. Másik oldalról viszont, ha nem érdeklődik amúgy a gyerek iránt. ...
Kizárólagos felügyeleti jogot nagyon ritkán adnak, ahhoz bántalmazás vagy hasonló kell... Viszont ha nem érdekli a gyerek, ő maga lemondhat a felügyeleti jogról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!