Más anyukákat is kiborit 2 éves gyereke viselkedése?
Nekem is rendesen viselkedik inkább akkor hisztis ha már álmos - aludni persze nem akar menni- akkor megy a nyüssz mindenért...
amúgy nem szófogadatlan... szóval nem megy az agyamra.
szintén egyke.-még-
Az enyém is ilyen néha, amúgy szót fogad. Ilyen a 2 éves dackorszak.
Viszont annyival meglepőbb, hogy amióta hisztis korszakát éli, jobban eszik és hamarabb elalszik este. Eddig 11-nél előbb nem lehetett elaltatni. Most már ő szól néha fél 9-kor hogy menjünk aludni.
Még pár hétig ő is egyke. Sokszor próbálgatja a határokat.
egyszer elvertem úgy a popsiját, hogy lángoló vörös lett és akkor megtanulta hogy nem üt, ver nyávog, nyerít hanem anyára figyel. egyszer kell megverni és kész. azóta csak simogatni kell:)
üdv:
Nita
Akkor nem az én gyerekem a legroszabb a világon :)
Néha eszembe jut, hogy lehet én rontottam el... Lehet hogy ez szülés utáni depresszio? Ezért türelmetlen vagyok? Na nem tudom. Minden esetre néha engem kellene lenyugtatozni.
Mindenkinél eljön a hiszti korszak, nálunk is eljött. Ez van. És van egy fél évesem is:-)
Azt mondják, három éves korára elmúlik, türelem:.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!