Miért hívatja magát más néven az 5 éves fiam? Kiborít.
Ilyet még nem is hallottam. :)
Esetleg próbáltatok vele beszélni erről? Hisz ha valaki, akkor ő meg tudja mondani, hogy miért nem akarja a saját nevén neveztetni magát.
A fiadnak nem volt ikerje? Halott ikertestvérre gondolok.
Nézd meg ezt a könyvet, szerintem segítene, van benne egy nagyon haosnló történet: Angster Mária Ikertörténetek (Ursus Libris)
Egyébként valami ovis sztorira gondolnék, valakire, akivel azonosul a gyerek de a reakciói olyan erősek és mélye, hogy inkább az iker-dologra gondolok.
Ps: Nekem volt elveszett ikerhúgom. Ki kell ásni a problémát, mert nagyon kemény és egy életre kihat.
Ő az egyetlen fiam, nem volt sem ikerterhesség, sem neki ikertestvére, sem más terhességem.
Én már próbáltam azt is, hogy egy ideig a másik néven hívtam, de abban úgy érzem nem tudok partner lenni, hogy azt mondjam őt nem úgy hívják. Hiszen ez a neve! Nem az, hogy fájna, de nem hiszem, hogy az megoldáná a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!