Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónők ti haragszotok azért...

Óvónők ti haragszotok azért ha olyan szülő járatja nyáron is óvodába a gyerekét,akinek nem lenne muszáj, pl. Gyesen van otthon?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, ahol eléggé, azért pedig főleg ha esetleg zárás alatt másik oviba járatják ügyeletbe. És igaz, hogy nyáron nem illik járatni Gyesen lévőként a gyereket semelyik időszakban a 2,5 hónap alatt?
febr. 13. 05:33
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk haragudtak, éreztették, utaltak rá már az elején, hogy nem kellene.
febr. 13. 05:45
 2/65 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk igazából semmi közük nem lenne hozzá.

Csak ennyi fizetésért - nem szeretnek dolgozni mondjuk ki.

Elbeszélgettem idősebb generációval régen ez hogy volt. Mondták, hogy olyan nem volt, hogy pl. 16.00 körül már elkezdtek hivogatni szülőket, hogy mikor jön a gyerekért (jó mobiltelefon sem volt)- de a szülők 16 órakor végeztek a munkában. Most meg ovis mellett kb muszáj vagy 6 órásnak lenni, hogy odaérj a gyerekért, hogy Katika óvonéni otthon Netflix and chill-elhessen már 5-kor.

Nyáron ugyanez. Azt a sipítozást amit leművelnek...

febr. 13. 06:08
 3/65 anonim ***** válasza:
65%

A húgom óvónő.

Mindig azt mondja, neki az a jó, ha több gyerek van, mert jobban lefoglalják egymást és gyorsabban telik az idő. A hiedelemmel ellentétben akkor sem mehetnek haza, ha nincs gyerek.

2!

A bankos Katikára is haragszol, amikor az a munkaideje végén haza megy?

febr. 13. 06:34
 4/65 anonim ***** válasza:
87%
Ez a tegnapi óvónőgyűlölős kérdés folytatása...
febr. 13. 07:05
 5/65 anonim ***** válasza:
68%

Nem haragszunk, csak a gyereket sajnáljuk. Neki is szüksége lenne nyári szünetre. Akkor is ha az "csak" anyát és a kistesót jelenti, mert valamikor ki kell pihenni az ovis kötöttséget, a szabályokat...

A legjobb amikor valaki oviból úgy viszi a gyereket iskolába, hogy augusztus utolsó napjaiban még ovi, szeptember elsején már suli.

febr. 13. 07:07
 6/65 anonim ***** válasza:
82%
Nincs közük hozzà, ez olyan mintha az eladó azert haragudna mert bementèl a boltba vàsàrolni hozzà. Ellenben nekem a pofàm leszakadna ha otthon lennèk gyesen a kicsivel ès a nagyot egèsz nyáron küldenèm oviba. Itt nem az ovónő a kèrdès, hogy mit szól hozzà
febr. 13. 07:08
 7/65 anonim ***** válasza:
64%

"A hiedelemmel ellentétben akkor sem mehetnek haza, ha nincs gyerek."

Pedig nálunk valóban hazamennek az óvonők és bölcsődei gondozók is, akik amugy már azokat is cseszegetik, akik 3 után mennek a gyerekekért.

febr. 13. 07:09
 8/65 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nálunk nem haragszanak.

Mindig inkább mondták, hogy járjon nyugodtan nyáron is a nagytesó, amíg az ikertesókkal itthon voltam. Miután pedig ketten mentek oviba az ikrek közül, de a harmadikukkal itthon vagyok ápolni őt, akkor is mindig biztatnak, hogy járjanak nyáron a testvérek. Nagy még ment is pár hetet (ő nagyon szeretett járni), főleg amikor a 3 pici pár hónapos volt és az egyikükkel sokat voltam kórházban, de az ikrek nem járnak nyáron, mert nem szeretik annyira az ovit.

Délutáni dologhoz nem tudok hozzászólni, mert mindig ebéd után hazajárósok voltak a gyerekeim.

febr. 13. 07:27
 9/65 anonim ***** válasza:
52%

4!

Ha arra a kérdésre gondolsz, hogy a gyerekem megkadmolta az óvónő, nem, nem annak a folytatása....

Egyébként óvónőfüggő.

Az egyik óvónénink imádja a gyerekeket, ő örül, ha minél többen vannak. (Az említett, akiről az én posztom szólt)

A másik óvónénink, viszont morog ilyenért. Is.

Ő ha 4órára érek a gyerekekért is már morog, holott hovatalosan fél 5ig van az ovi.

Ez a nem mehet elöbb haza meg jó duma.

Tavaly fél évet másik oviba jártunk. Elég nagy ovi volt.

Itt ha fél4kor értem a gyerekemért, már csak ő volt. Nem is értem. Az óvónő pwdig elöbb lelépett, mint hogy felöltöztettem a gyerekem. Minden héten más óvónő volt velük délután, ahogy az utolsó gyerekért mentek, az óvónő már ült is a kocsiba... Az ovi hivatalosan 5ig volt nyitva.

febr. 13. 07:30
 10/65 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem haragszanak a szó szoros értelmében, inkább csak egy gyermekszerető embernek kevésbé érthető, hogy miért nem lehet otthon a nagy is, amikor anyuka a picivel úgyis otthon van. Akaratlanul is kialakul egy fura érzés anyukával szemben. Persze lehetnek egyéb okok, amiket kommunikálhatnak, de szerintem az senkinek nem szimpatikus, ha csak azért nem maradhat otthon nyári szünetben a gyerkőc, hogy ne kelljen vele foglalkoznia anyukának...
febr. 13. 07:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!