Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire rugalmas az óvónőtök,...

Mennyire rugalmas az óvónőtök, ha egy napot igazolnál otthon a gyereknek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hétvégén kicsit prüszkölt, folyt az orra, de semmi egyéb és mondjuk hétfőn még otthon tartanád te magad, hogy ne essen vissza és kedden már mehessen.

Nálatok van ilyen?

jan. 20. 08:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy lehet. 3 hetes nyaralásra is mehetünk tél közepén, nem nagyon érdekli őket.
jan. 20. 08:21
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván tájékoztatnak, hogy 1-1 napot így otthon maradhat-e.

Ők sem örülnek, ha taknyos, köhögő ovis fertőzi a többieket.

jan. 20. 08:21
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk nem foglalkoznak ezzel, csak szólj. Annyit igazolsz, amennyit akarsz
jan. 20. 08:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Orulnek is neki, ha kevesebb gyerek van szerintem.

Oviban meg tokmindegy mennyit hianyzik.

jan. 20. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Teljes mértékben rugalmasak.
jan. 20. 08:56
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Covid előtt ez teljesen jól működött. Utána szigorúság volt: kellett az igazolás, hogy a gyerek közösségbe mehet. Azóta már kinőttek az óvodából, nem tudom, ugyanezek az óvónők ma hogyan reagálnának.

Mindenesetre ezeket előre tisztázni kell velük.

jan. 20. 09:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk eleve csak a szülő igazol, önkormányzati döntés miatt, hogy ne terheljék feleslegesen az orvosi rendelőket a papír miatt (a kréta itt nem indult el szeptemberben).

Szóval csak én döntöm el, hogy mehet vagy sem, és az se érdekli őket, ha azért nem megy, mert pénteken állatkertbe viszi a nagyszülő, csak szóljak... szerintem örülnek is, ha kevesebb gyerek van.

jan. 20. 09:44
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk csak előre igazolhat a szülő, egy huzamban 5 napot. Indokolni sem kell. Ilyen esetében, hogy hétvégén taknyos, előre jelzés nélkül nem fogadják el a hétfő igazolását a szülőtől, orvosi igazolás kell. Én elvittem aznap a gyerekorvoshoz, azt az egy napot leigazolta és kedden ment oviba. A mi ovinkat be is zárták egy időben járvány és állandó visszafertőzés miatt, így egy öblösebb köhögésre is ugranak.
jan. 20. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rugalmasak. Ott van az öltözőben egy kupac kitöltetlen szülői kikérő papír, azzal lehet az ilyen helyzeteket is igazolni. A szülőin külön mondták. Csak annyi kérés volt, hogy dátumozzuk vissza, mintha előre kértük volna ki a gyereket. De az orvosunk is ad látatlanban igazolást, ha úgy ítéli meg.
jan. 20. 12:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám " nem problémás" gyereknek, családnak bármennyi napot igazolt. Persze nem használták ki, de hiányozhattak.
jan. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!