Manapság a családban miért nem olvasnak mesekönyvből a gyereknek otthon?
Nekünk van a hangszórós (az első 20 a szériából - már nagyobbak a gyerekek), de ettől függetlenül minden nap olvasok is a nekik. Miből gondolod, hogy a kettő kizárja egymást?
Azokat a Disney könyveket egyedül lapozzgatták, úgy, hogy hallgatták közben. A másik 100 könyvet én olvastam/olvasom nekik, illetve maguknak olvasnak már.
Nem tudom melyik családra gondolsz, mert nálunk min nettó 1,5-2 órát olvasunk minden nap. A férjem állandóan azzal jön hogy egy könyvtárban élünk.
Egyébként ugyanazért csináljak amiért tv-t és YouTube-ot nézetnek a gyerekkel >> nem nekik kell foglalkozni addig a gyerekkel és van idő másra pl főzni. Annyi előnye van még, hogy nem olyan mint a tv amit bambul, hanem megindul a belső film a hallottak alapján. Szerintem nem ördögtől való.
Nem ismerem a hangszórósat,de a lányom amúgy sem tűr semmi elemes cuccot.
Van minimum 100 mesekönyve, valamint 3 éves korától járunk könyvtárba és kölcsönzünk neki könyvet.
Újszülött korától olvasunk neki minden egyes este.
Ez szerintem azokra az anyukákra jellemző akik pár hónaposan beteszik a tévé elé a gyereket, meg mikor nagyobb a kezébe nyomják a telefont. Csak legyen csendben és ne legyen vele gond. Nekik ez ilyen kis lelkiismeret nyugtató. Hogy a gyerek hall mesét nem számít hogy nem ő olvassa.
Pedig igenis számít. De el se kezdem magyarázni mert aki ilyen az úgyse érti meg.
Én olvasok a kisfiamnak. Könyvtárba is járunk. Imádja nagyon
Manapság miért teszel fel ilyen hülye kérdéseket?.Mi a fasz közöd van hozzá, hogy ég egy családban miből, mikor, hogyan olvasnak az anyukák?
Hány anyukát láttál vásárolni ezt a Disneys hangoskönyvet?50-et 100-at? Ez neked a mindenki?
Nem unod meg itt az anyákat, családokat lenézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!