Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha az egyik gyerek beteg, a...

Ha az egyik gyerek beteg, a másikat is otthon tartjátok oviból?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy az egyik lebetegszik, de a másiknak semmi baja.

Ha esetleg olyan beteg lenne, az egyik, hogy magas láz, és felkelni nem tudna, nyilván nem húznám magam után (nincs autónk) hogy a másik gyerekem oviba vigyem.

3 és 5 évesek.

szept. 26. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Ovist még akkor is otthon tartottam, ha éppen csak annyi volt a bajom, hogy szarul aludtam.

Betegség esetén ha volt aki elvigye, akkor ment a nagyobb, ha nem volt, maradt.

Iskolában ezt már úgyse teheted meg.

szept. 26. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Ovist mi igen
szept. 26. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
szept. 26. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Akkor nem jarna egyik se intezmenybe kb.

Nem.

szept. 26. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
50%

Szintén 3-5évesseim vannak. Nem tartom itthol egyiket se ha a másik beteg. Annyi változik ilyenkor hogy csak az ajtóig kisérem onnan egyedül megy be (egyébként is csak idéntől lehet bemenni az oviba eddig nem lehetett) mikor hozom haza akkor távolabb állunk a többi szülőtől.

Ha itthon tartanám őket kb sose mennének oviba.

szept. 26. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem tartom otthon, mert a sok barom szülő betegen is beviszi a gyerekeit, úgyhogy beálltam a sorba :)
szept. 26. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem
szept. 26. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Le lehet pontozni a 6-ost, de ugyanezt tapasztalom. Nekem bölcsis a kisfiam, minden piti szarsággal itthon tartottam, aztán mikor vittem, akkor meg úgy a pofánkba köhögött egy kisgyerek, mint a szél, szóval megfogadtam, hogy én sem fogom itthon tartani apróságokkal, főleg, hogy időközben testvére született.
szept. 26. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a betegségekre gondolt a kicsivel kapcsolatban…
szept. 27. 06:42
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
#9 Igazad van, miért járna már legalább reggel meg délelőtt ugyanaz a kettesben töltött idő és 100%-os figyelem az anyukájától az édes picibabának, mint ami a testvérének járt, ugye? Gondolom oviba se járjon majd a nagyobbik, sőt, ha iskolás korában esetleg születik egy második kistesója, akkor onnan is legyen kivéve?
szept. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!