Hogyan tartjátok tisztán a gyerek cipőjét?
Első gyerek, első ősz/tél, amikor már jár. Egy cipője van és napi kétszer kimegyünk. Mondanom sem kell azt hiszem, hogy szét gyalázza ebben a vizes időben mindkétszer. Ha megtakarítom egy kintlét és megint csupa mocsok az egész. Ti hogy csináljátok?
Érdemes egy játszós, koszos cipő tartani és egy "alkalmit"? A játszós tisztítgatását engedjem el?
D.D.Step átmeneti bőr cipője van, ami mérsékelten vízálló. Általában nedves ronggyal át szoktam törölni amikor bejövünk. Meg néha egy tisztító habos pucolást csinálok rajta. Azt kb.heti 1x.
Bölcsibe jár, délelőtt ott mennek ki, délután meg velem itthon. Szóval én csak a délutáni séta után szoktam megpucolni a cipőjét.
1 pár van neki, mindenhova azt veszi fel. Bölcsibe, itthon, vagy ha elmegyünk.
Van egy gumicsizmája is, ha eső van, akkor azt adom rá.
Köszi, jó tippeket kaptam! :)
Én többszörösen a kezdő anyák hibájába estem azt hiszem. Világos cipője van, ami bőr ugyan, de valami vékonyabb fajta, ami issza magába a koszt, hiába van impregnálva. -_- Tisztítani is borzalmas az anyaga miatt, és nem egyszerű letörölni, mert túl sok rajta a kiálló rész, varrás, akármi. Tanultam belőle! Téli cipőnek már biztosan könnyen törölhető bőrt választok és sötétebbet, illetve beszerzünk egy gumicsizmát is.
Abból milyet ajánlotok? Béleltet, vagy simát? Ha nem bélelt, mit szoktatok ilyenkor alá adni? Elég egy vastag zokni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!