Mennyire tartjátok fontosnak, hogy a gyerek is mindig az alkalomhoz illően legyen felöltöztetve? Pl. Orvoshoz, vendégségbe szépruhába stb.
Van olyan, akit egyáltalán nem érdekli, hogy hogyan öltözteti a gyerekét?
Szoktatok a gyerekkel együtt "összeöltözni"?
Jó kérdés....
sorban:
nem tartom fontosnak mert az a fontos - számomra- hogy gyermek maradjon szép ruhában viselkedni kell és nem lehet önfeledten játszani úgy vélem ezzel még ráér.
-nem érdekel hogy öltözik két éves és van hogy rámutat ezt vagy ezt akkor csak a többit választom ki hogy mivel néz ki jól de nem viszem túlzásba.
-dokihoz nem kell felöltözni csinosan inkább praktikusan
-a vendégségek nálunk birkózásba és kergetőzésbe fulladnak ott se jó a tüllszoknya inkább egy tappancsos zokni és szabadidő ruha
összeöltözés?
direktbe nem ... inkább úgy hogy jé rajtad is farmer meg zöld felső és apán is ....
Többször volt már olyan, hogy zöld ruhában volt, és én is zöldet vettem fel, és még a babakocsi is zöld... de nem direkt volt, hanem véletlen, de jól jött ki. :)
Dokihoz nyugodt szívvel elviszem melegítőben is, kintre meg ha csúszik-mászik, kinti ruhát adok rá. Ha vendégségbe megyünk, azért inkább farmert vagy valamilyen kantáros nacit adok rá.
De biztosan nem vinném tömegbe kajafoltos vagy bármilyen koszos ruhában.
Szia!
Nekem 15 hónapos a kisfiam és nagyon fontosnak tartom, hogy mibe öltöztessem. Ez szerintem az anyuka bizonyítványa, hogy hogy néz ki a gyerek. Nem szeretnék szégyenkezni miatta. Mindig alkalomhoz illően öltöztetem.
Nem szándékosan, de észre vettem, hogy sokszor egyforma színű ruhát veszek fel a picivel:-) Biztos azért, mert amilyen kedvem van, olyan színűt adok rá és magamra is:-))
Üdv:
Brigi
hát nem ugy mint Victoria Beckham de azért odafigyelek. De kerülöm a túlzott puccparádét is.
A családon belül a legelső öltözködési szempont a KÉNYELEM. minden más csak ezután jön.
Szia! Én szeretem ha szépen fel van öltözve a gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy ingben viszem orvoshoz, de nem is egy otthoni játszós ruhában.
Összeöltözni nem szoktunk (fiam van), olyan már volt, hogy az apukájával passzolt a ruhájuk, de nem direkt, csak így jött ki, mi is utólag vettük észre.
Lányom van, és első számú szemont nála a kényelem. Puha melegítőn kívül nem vesz fel semmit. A farmer is "fáj". Legalábbis ezt mondja. Két éves.
Engem nem zavar, ebben is vannak aranyosak.
Melegítőben megyünk orvoshoz, vendégségbe, kirándulni, játszóházba.
Kiöltözős helyre kell mennünk, akkor harisnya+ruhácska, azt még elviseli.
Szia.
En itthonra hasznalt ruhat adok ra amit a csalad tobbi lurkojatol orokolt.Ha megyunk valahova akkor azert szep ruhat adok ra.
Nem nagyon erdekel, ha osszekoszolja esetleg kesobb kiszakitja.
Nem veszek Neki markas draga ruhakat (cipon kivul) max 1-2 darabot, igy nem is sajnalom ha tonkremegy.
Egyszer fordult elo, eddig, hogy osszeoltoztunk.
Tornacipo, farmer pink folso es kapucnis szurke melegitofolso volt rajtunk.
Igazabol O meg szinte mindig kezeslabasban "jar"(8 honapos) en meg mar kevesbe hordok ilyen huhakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!