Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire tartjátok fontosnak,...

Mennyire tartjátok fontosnak, hogy a gyerek is mindig az alkalomhoz illően legyen felöltöztetve? Pl. Orvoshoz, vendégségbe szépruhába stb.

Figyelt kérdés

Van olyan, akit egyáltalán nem érdekli, hogy hogyan öltözteti a gyerekét?

Szoktatok a gyerekkel együtt "összeöltözni"?

2010. okt. 20. 13:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

Jó kérdés....

sorban:

nem tartom fontosnak mert az a fontos - számomra- hogy gyermek maradjon szép ruhában viselkedni kell és nem lehet önfeledten játszani úgy vélem ezzel még ráér.

-nem érdekel hogy öltözik két éves és van hogy rámutat ezt vagy ezt akkor csak a többit választom ki hogy mivel néz ki jól de nem viszem túlzásba.

-dokihoz nem kell felöltözni csinosan inkább praktikusan

-a vendégségek nálunk birkózásba és kergetőzésbe fulladnak ott se jó a tüllszoknya inkább egy tappancsos zokni és szabadidő ruha

összeöltözés?

direktbe nem ... inkább úgy hogy jé rajtad is farmer meg zöld felső és apán is ....

2010. okt. 20. 13:32
 2/21 anonim ***** válasza:

Többször volt már olyan, hogy zöld ruhában volt, és én is zöldet vettem fel, és még a babakocsi is zöld... de nem direkt volt, hanem véletlen, de jól jött ki. :)

Dokihoz nyugodt szívvel elviszem melegítőben is, kintre meg ha csúszik-mászik, kinti ruhát adok rá. Ha vendégségbe megyünk, azért inkább farmert vagy valamilyen kantáros nacit adok rá.

De biztosan nem vinném tömegbe kajafoltos vagy bármilyen koszos ruhában.

2010. okt. 20. 13:33
 3/21 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Nekem 15 hónapos a kisfiam és nagyon fontosnak tartom, hogy mibe öltöztessem. Ez szerintem az anyuka bizonyítványa, hogy hogy néz ki a gyerek. Nem szeretnék szégyenkezni miatta. Mindig alkalomhoz illően öltöztetem.

Nem szándékosan, de észre vettem, hogy sokszor egyforma színű ruhát veszek fel a picivel:-) Biztos azért, mert amilyen kedvem van, olyan színűt adok rá és magamra is:-))

Üdv:

Brigi

2010. okt. 20. 13:33
 4/21 anonim ***** válasza:

hát nem ugy mint Victoria Beckham de azért odafigyelek. De kerülöm a túlzott puccparádét is.

A családon belül a legelső öltözködési szempont a KÉNYELEM. minden más csak ezután jön.

2010. okt. 20. 13:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én szeretem ha szépen fel van öltözve a gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy ingben viszem orvoshoz, de nem is egy otthoni játszós ruhában.

Összeöltözni nem szoktunk (fiam van), olyan már volt, hogy az apukájával passzolt a ruhájuk, de nem direkt, csak így jött ki, mi is utólag vettük észre.

2010. okt. 20. 13:34
 6/21 anonim ***** válasza:

Lányom van, és első számú szemont nála a kényelem. Puha melegítőn kívül nem vesz fel semmit. A farmer is "fáj". Legalábbis ezt mondja. Két éves.

Engem nem zavar, ebben is vannak aranyosak.

Melegítőben megyünk orvoshoz, vendégségbe, kirándulni, játszóházba.

Kiöltözős helyre kell mennünk, akkor harisnya+ruhácska, azt még elviseli.

2010. okt. 20. 13:40
 7/21 anonim ***** válasza:
Elsősorban a kényelmet és a praktikumot nézem, mind itthon, mind az orvosnál például.
2010. okt. 20. 13:42
 8/21 anonim ***** válasza:
Mamához, játszóra, és itthon itthoni kényelmes ruha. Ez általában melegítő naci. De nem tök foltos,(1-2 esetleg előfordul rajta, de ha leeszi magát, én lecserélem,) szét nyúlott ruhák. Orvoshoz, sétálni farmer, vagy bársony naci, pulóver, esetleg ing. A boltba lemenni is itthoniban szoktunk. Vendégségbe szintén farmer,vagy egy szép melegítő nadrág. 20 hónapos kisfiú.
2010. okt. 20. 13:42
 9/21 anonim ***** válasza:
a fiam itthon harisnyában és bodyban van,ha hűvösebb van,akor melegítőben.Ha megyünk valahova,és látom,hogy foltos vagy koszos lett a ruha átöltöztetem.Még itthonra se adnék rá lyukas,szakadt ruhát,ahogy én sem veszek fel ilyet.Egyformába nem szoktunk direkt öltözni,néha előfordul, hogy megegyezik a szín.Nekem a kényelem is nagyon fontos, így csak kényelmesen öltöztetem,de vagányan a fiam.13 hónapos
2010. okt. 20. 13:43
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia.

En itthonra hasznalt ruhat adok ra amit a csalad tobbi lurkojatol orokolt.Ha megyunk valahova akkor azert szep ruhat adok ra.

Nem nagyon erdekel, ha osszekoszolja esetleg kesobb kiszakitja.

Nem veszek Neki markas draga ruhakat (cipon kivul) max 1-2 darabot, igy nem is sajnalom ha tonkremegy.

Egyszer fordult elo, eddig, hogy osszeoltoztunk.

Tornacipo, farmer pink folso es kapucnis szurke melegitofolso volt rajtunk.

Igazabol O meg szinte mindig kezeslabasban "jar"(8 honapos) en meg mar kevesbe hordok ilyen huhakat :D

2010. okt. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!