Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire tartjátok fontosnak,...

Mennyire tartjátok fontosnak, hogy a gyerek is mindig az alkalomhoz illően legyen felöltöztetve? Pl. Orvoshoz, vendégségbe szépruhába stb.

Figyelt kérdés

Van olyan, akit egyáltalán nem érdekli, hogy hogyan öltözteti a gyerekét?

Szoktatok a gyerekkel együtt "összeöltözni"?

2010. okt. 20. 13:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha szépen van felöltözve. Ez viszont nem jelenti azt, hogy kényelmetlen is. Egy-két hónap alatt rájöttem mi az ami nem praktikus és többet olyat nem vettem. Tehát a puccos, márkás ruhái is kényelmesek. Orvoshoz, vendégségbe, vásárolni, stb kiöltözünk, itthon kényelmes szép melegítő van rajta. És ha kiszakad véletlenül a szép ruha mert elesik vagy hasonlók? Hát ez van...csak azért nem öltöztetem ócskába mert esetleg elesik. Akkor én is és a gyerek is járkálhatnák csupa folt, agyon steppelt ruhába, hogy ne sajnáljam. Összeöltözni viszont nem szoktunk, ha mégis az véletlen és nagyon ritka.
2010. okt. 20. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat stoppoltat akartam írni.
2010. okt. 20. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Itthonra, játszótérre, vásárolni, bölcsibe, nagyszülőkhöz melegítőt adok rá (de nem foltos vagy szakadt). Orvoshoz, vendégségbe farmert, esetleg ruhát/szoknyát harisnyával.
2010. okt. 20. 14:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Én ügyelek az ilyenre. Én is szeretek jól kinézni, ha emberek közé megyek.

Itthon és a bölcsiben szabadidőben van, mert játék közben nem jó, ha akadályozza a ruha. Foltos, szakadt, nyúlt, kopott ruhát itthonra sem adok rá.

Ha megyünk valahová gumis derekú farmer, harisnya szoknyával, bársonynadrág stb. Attól függ mihez van kedvem, ill. neki, mert 2 évesen már nem mindegy mit adok rá.

Arra is figyelek, hogy a ruhadarabok egymáshoz is menjenek, tehát csinos blúzhoz nem adok kondicipőt, ha sportosan van öltöztetve, nem adok rá csini pulcsit. A színek is valamelyest passzoljanak.

Rosszul vagyok mikor valaki papagájt csinál a gyerekéből. Azért mert gyerek, még nem kell hülyét csinálni belőle.

Meg imádok neki divatos cuccokat venni. Divatos alatt nem drágát, és márkásat értek, csak olyant ami jól néz ki.

Mellesleg nagyon jól esik, mikor megdicsérik, hogy milyen csinos.

Persze ezek mellett viselkedni is tud, nem csak az öltözködésére lehetek büszke.

2010. okt. 20. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
14,53 vagyok megint. Azt kifelejtettem, hogy összeöltözni olyan téren szoktunk,hogy ha bevásárolni pl és szabadidőbe megyek akkor rá is azt adok, de ha máshová megyünk (orvos, alkalom) akkor nyilván én is kiöltözök és ő is. Ha én farmerban megyek meg kondiban akkor ő is. Ha vászonnaciban és bőrcipőben megyek akkor ő is.
2010. okt. 20. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Én nagyon fontosnak tartom.Itthonra,mamához -játszósban,orvoshoz,vendégségbe v ha hozzánk jönnek,védőnőhöz-kirittyentem őket.Én sem megyek el melegítőben az orvoshoz,meg ilyen helyekre,fontos h ezt ő is megtanulja.1 évesek.

Összeöltözni soha nem szoktunk.

2010. okt. 20. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem fontos hogy szépen legyen öltözve.

Itthon általában 1 body van rajta vastag harisnya és egy kis pulcsi, néha egy vékonyabb nadrág. Ha leeszi magát átöltöztetem egyből, ha kimegyünk szintén, még így is hogy be van takarva senki nem látja mi van rajta, de nekem ez fontos. Én is mindig átöltözöm, ha kimegyek az utcára. Vendégségbe általában body harisnya farmer pulcsiba megyünk. És ha ott csúszik mászik leveszem a farmert így már is kényelmesen van. De 1szál body-ba is ízlésesen nézhet ki a gyerek. Mert vannak már nagyon jó kis body-k.

2010. okt. 20. 22:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Örömet okoz, ha a babám szépen van öltöztetve és gonddal válogatom össze a ruhatárát, és amit éppen ráadok. Fontos nekem, hogy kényelmes is legyen, meg praktikus amit visel.
2010. okt. 21. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Folyt. Vannak édes alkalmi ruhácskái is. Mindig alkalomhoz illően öltöztetem.
2010. okt. 21. 00:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Én annyira viccesnek találom, amikor pl. orvoshoz már szinte ünneplőben viszik a gyereket, ott mutogatják a csini ruhákat, amit egy fél órán keresztül küzdenek le a gyerekről. Mi is tisztában megyünk, de ha úgy adódik simán elviszem egy szép melegítő szettben a lányomat.
2010. okt. 21. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!