Megbeszélitek otthon a gyerekkel, hogy az oviban ne játszon a "rossz" gyerekkel? Aggódtok, hogy eltanulja a rosszat, a rossz magatartást, a rossz viselkedést, hisztit, rugdosódást?
Én kénytelen voltam őszintén átadni az értékrende(me)t már korán...
Sajnos itt sok a cigány, sok az olyan gyerek,akivel egyáltalán nem foglalkoznak otthon. De annyira sem,hogy legalább azt tudja a kedves anyuka,hogy melyik csoportba jár a gyereke (kis,középső vagy nagy...).
Én elmondtam az én gyerekemnek,hogy ezeket a gyerekeket kerülje el. A saját és a cuccai/ játékai biztonsága érdekében.
De nálunk ez inkább a játszótéren okozott problémát, meg most az iskolában mérsékelten.
Sokszor szoktunk róla beszélgetni itthon, hogy miért rosszak ezek a gyerekek,miért lopnak...
Volt olyan, hogy csak kipakolta a homokozó játékait a homokba a játszótéren, 5 perc múlva a fele nem volt meg.
Úgyhogy mostmár tudatosan kerüli őket ő is.
Muszáj idejében megtanulnia,mert errefelé ez így működik. Akár tetszik egyeseknek,akár nem. Lehet ideköltözni és bájologni nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!