Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit csináltok ha nem akar...

Mit csináltok ha nem akar reggelizni otthon a gyerek? Az oviban csak 10kor kap kis gyümölcsöt ,és az ebéd csak 12kor van, de nem akar enni reggel semmit, nálatok hogy van ez? Aggódom nagyon a gyerekért

Figyelt kérdés

Nálatok mikor esznek az oviba a gyerekek?, nagyon aggódok miatta hogy éhezik szegény délig.

Szerencsére anno régen is volt a dédnagyszüleim idejébe hogy éheztek a gyerekek ,( valahogy csak kibírták) és nem lett utólag semmi bajuk, de annyira szomorú, aggaszt nagyon ez a helyzet

nov. 25. 09:53
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:
Csak inni kér reggel egy kis kakaós tejet, semmi mást nem fogad el..
nov. 25. 09:54
 2/55 anonim ***** válasza:
92%
Semmit. Én 3 éves korom óta nem eszek délig, már 47 vagyok és még élek :) Anyám szegény pont így aggódott, mikor ovis voltam, de ettől még nem tudott rávenni.
nov. 25. 09:58
 3/55 anonim ***** válasza:
95%

Éhen nem fog halni :D

Az enyémek sem esznek otthon.

Negyed 8ra érnek be az oviba (6:20kor kelnek), fél9kor van reggeli. Fél kifli mennyiség. 10kor gyümölcs, fél1kor ebéd.

Egyik sem éhezik.

nov. 25. 09:59
 4/55 A kérdező kommentje:

2 oké.

Akkor kérdezem úgy hogy a gyerekeinek ovijában hogy van a reggeli, kapnak enni vmit, vagy szoktatok/lehet pakolni nekik ennivaló T??

nov. 25. 10:01
 5/55 anonim ***** válasza:
87%
Ja és igen. 32 vagyok, délben eszem először. Tudom, nem épp a legjobb, de én sosem tudtam reggelizni. Suliban is anno volt, hogy 2kor ebédeltem, az volt a reggelim. Kibírtam, sőt, sosem voltam még sovány sem.
nov. 25. 10:01
 6/55 A kérdező kommentje:
3# örülök. Okos ovi. Nálunk nincs ilyen . Lehet átiratom máshová ahol kap vagy ehet vmit reggel
nov. 25. 10:02
 7/55 A kérdező kommentje:

5# oké örülök. Így felnőttként könnyű beszélni, de én a kisgyermekekre vagyok kíváncsi, vajon ők hogy bírják?

Anyukák írjanak inkább akik kicsit jobban aggódnak ovis gyerekeikért .:)

nov. 25. 10:05
 8/55 anonim ***** válasza:
93%
8:30kor kapnak reggelit és tízóraira gyümölcsöt. 12 körül kezdik az ebédet.
nov. 25. 10:07
 9/55 anonim ***** válasza:
99%

Oviban miert csak gyumolcsot kap?

Van rendes reggeli is.

nov. 25. 10:11
 10/55 anonim ***** válasza:
98%
Kizárt, hogy csak gyümölcsöt ad az ovi kisétkezésre! Kőkeményen ellenőrzik az étlapot, elő van írva rengeteg minden.
nov. 25. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!