Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit csináltok ha nem akar...

Mit csináltok ha nem akar reggelizni otthon a gyerek? Az oviban csak 10kor kap kis gyümölcsöt ,és az ebéd csak 12kor van, de nem akar enni reggel semmit, nálatok hogy van ez? Aggódom nagyon a gyerekért

Figyelt kérdés

Nálatok mikor esznek az oviba a gyerekek?, nagyon aggódok miatta hogy éhezik szegény délig.

Szerencsére anno régen is volt a dédnagyszüleim idejébe hogy éheztek a gyerekek ,( valahogy csak kibírták) és nem lett utólag semmi bajuk, de annyira szomorú, aggaszt nagyon ez a helyzet

nov. 25. 09:53
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
36%

"Van, aki nem tud korán reggel enni. Én sem tudtam, gyerekként sem, felnőttként sem. Egyáltalán nem jó dolog"

De pont, hogy jó dolog - legalábbis felnőttként - nézz utána az időszakos böjtölésnek ;)

"Az oviba tilos ételt pakolni a gyereknek. Csak azt eheti,amit ott kap."

Nálunk is mi, szülők viszünk plusz gyümölcsöt, zöldséget, mert amit ott kapnak, az semmi. Minden napra be van osztva ki viszi éppen. Így esznek bent szőlőt, banánt, narancsot, mandarint, kiwit, körtét, szilvát stb.

nov. 25. 11:01
 32/55 anonim ***** válasza:
90%

Aki éhezik, az eszik, ha kap valamit. Dédanyáink éhezése azt jelentette, hogy a nap végén egyszer ettek egy tányér zabkását, ha egyáltalán volt. Nem azt, hogy nem evett reggelit, csak ebédet.

A te gyereked nem éhezik, csak nem éhes. Van különbség.

nov. 25. 11:02
 33/55 anonim ***** válasza:
74%

34, menj vissza a családiba az irgalmas szamaritánust játszani (bár ott is pocsékul csinálod)!

A kérdés arról szól, hogy aggódik, érdekes módon utána ez szóba se kerül, csak az ovit szidja. ÉS kizárt, hogy igazat mond ráadásul. Ilyenkor szokták benyögni, hogy ja, mi nem Mo-n élünk, mikor szólnak neki, hogy te, ez így biztosan nem igaz...

nov. 25. 11:05
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes...gondolom nem csak a kérdező gyereke jár ebbe az oviba.

Nem akarom elhinni hogy egyik szülő sem panaszkodik a reggeli hiánya miatt...

nov. 25. 11:09
 35/55 anonim ***** válasza:
89%
35 reggel nem éhes, az nem azt jelenti hogy 9-10 felé sem az.
nov. 25. 11:10
 36/55 A kérdező kommentje:

36# gunyolódjanak rajtad, kapd vissza , veled is így bánjanak ahogy te velem, és ne kapjon a gyereked ételt akkor emlékezz hogy te hogy bántalmaztál engem. Ámen

A többit nemis olvasom , mindenkinek azt kívánom ahogy velem bántotok úgy bánjanak veletek is amikor eljön a nehéz idő .

Most lehet szomorú vagyok és sírok legbelül mert csalódtam, de majd ti is sorra kerültök de rajtatok már nem lesz ki segítsen annyi lesz a különbség. Sok rosszindulatú kapjátok vissza ezt a bántalmazó stílust ámen

nov. 25. 11:12
 37/55 anonim ***** válasza:
98%
Kerdező, beszéltél már az ovival erről? Valami nem stimmel, az is lehet a gyerek mondja azt hogy nincs kaja közben van...vagy fene tudja. De ne dramatizálj kérlek egy olyan dolgon amit el lehet intézni egy pár perces beszélgetéssel.
nov. 25. 11:16
 38/55 anonim ***** válasza:
89%
Na, látom kirakták a mocskosszájú két és fél pipást.
nov. 25. 11:21
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, keress fel bátran egy pszichiátert.
nov. 25. 11:30
 40/55 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésre válaszolva: én nem adok tejet, kakaót reggelire, vizrt isznak. Talan emiatt reggeliznek, mert nem telíti el őket semmi.
nov. 25. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!