Mit csináltok ha nem akar reggelizni otthon a gyerek? Az oviban csak 10kor kap kis gyümölcsöt ,és az ebéd csak 12kor van, de nem akar enni reggel semmit, nálatok hogy van ez? Aggódom nagyon a gyerekért
Nálatok mikor esznek az oviba a gyerekek?, nagyon aggódok miatta hogy éhezik szegény délig.
Szerencsére anno régen is volt a dédnagyszüleim idejébe hogy éheztek a gyerekek ,( valahogy csak kibírták) és nem lett utólag semmi bajuk, de annyira szomorú, aggaszt nagyon ez a helyzet
8# Szerencsések vagytok nagyon!
Most már tudom mire figyeljek az oviváltáskor
De kerdezo, konyorgom, Magyarorszagon elsz? Ha igen, akkor van reggeli! Ha nem, az mas, akkor az ottani szabalyoknak kell utana nezni.
Hanyra viszed a gyereket az oviba?
12# nincs reggeli, én is úgy tudtam van reggeli! Jól át lettem bva és sok más szülő is aki ide íratta gyermekét.
Igen Magyarország!!
7:45re szoktunk menni.
Élelmezésvezető vagyok egy oviban.
Törvény írja elő a napi 3x-i étkeztetést. Reggeli, ebéd, uzsonna. Meg van szabva, mit adhatunk. Pl reggelire nem adhatunk csak gyümölcsöt.
Én azért mégegyszer utána kérdeznék ennek.
Olyan nincs, hogy nem adnak reggelit.
Megirnad melyik ovoda ?
Felhivom es kiderul.
16# akkor nálunk törvényt szegnek.
Biztos törvény írja elő??
17# megőrűltél? Nem látod mindenoinek visszaírok mi a problémád ,mire nem reagálok? gondolom provokálni próbálsz
18# esküszöm nem hiszem el!!!
Tényleg nem hisztek nekem?
Nem adnak reggelit!
Gyümölcsöt is nekünk kell vinni, a szulőknek .
Hát most annyira pofán vágott ez , hogy máshol van reggeli és itt nincs hogy ki vagyok teljesen akadva.
És bántotok is hogy még rosszabbul essen, "köszi" 17 és hogy te is belém rugtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!