Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit csináltok ha nem akar...

Mit csináltok ha nem akar reggelizni otthon a gyerek? Az oviban csak 10kor kap kis gyümölcsöt ,és az ebéd csak 12kor van, de nem akar enni reggel semmit, nálatok hogy van ez? Aggódom nagyon a gyerekért

Figyelt kérdés

Nálatok mikor esznek az oviba a gyerekek?, nagyon aggódok miatta hogy éhezik szegény délig.

Szerencsére anno régen is volt a dédnagyszüleim idejébe hogy éheztek a gyerekek ,( valahogy csak kibírták) és nem lett utólag semmi bajuk, de annyira szomorú, aggaszt nagyon ez a helyzet

nov. 25. 09:53
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg nem hisztek nekem?

Én tényleg nem.

nov. 25. 10:34
 22/55 anonim ***** válasza:
91%
én sem :D
nov. 25. 10:35
 23/55 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudod hogy nem adnak amugy?
nov. 25. 10:36
 24/55 A kérdező kommentje:

Gúnyolódjatok magatokkal 22es, nem vicces a más szomorúságán/ más kárán/ aggodalmán nevetni.

Nevessenek rajtad mások ahogy te ki nevettél most engem és sok más rosszindulatún itt, akkor majd tudni fogjátok milyen érzés.

Léptem

nov. 25. 10:42
 25/55 A kérdező kommentje:

24# ha leírom rájöhetnek hogy én voltam. Nem mondom el, hanem átiratom a gyernekem.

De senki nem tudott értelmes választ adni csak kötekedőt , ezért lépek.

nov. 25. 10:44
 26/55 anonim ***** válasza:
95%

#26. Persze, persze, rájönnek, ez meg márpedig egy nemzetbiztonsági szintű titok, és ha rájönnének, megölnének, vagy minimum életed végéig megbélyegzéssel kellene együttélned, igaz?!

Vihar a biliben.

Hisz így neked a fene.

nov. 25. 10:46
 27/55 anonim ***** válasza:
94%
#26 De, kaptál értelmes választ: azt, hogy az ovi nem tehet ilyet törvénysértés nélkül és hogy ellenőrizd le az információidat még egyszer. Őszintén szólva nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jól értetted az ovi tájékoztatóját, és lehet csak félinformációkon hisztizel, mint itt a válaszok esetében is.
nov. 25. 10:48
 28/55 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, az elején többen leírtuk, hogy gyerekkorunk óta így étkezünk, de ezt letojtad... Pedig ugye a kérdés az volt, hogy érte aggódsz. Aztán már csak az ovit akartad köpködni.
nov. 25. 10:49
 29/55 anonim ***** válasza:
37%
Van, aki nem tud korán reggel enni. Én sem tudtam, gyerekként sem, felnőttként sem. Egyáltalán nem jó dolog, nem kellene így letámadni a kérdezőt.
nov. 25. 10:51
 30/55 anonim ***** válasza:
90%
Az oviba tilos ételt pakolni a gyereknek. Csak azt eheti,amit ott kap.
nov. 25. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!