Mennyire fair, ha kiírják az ovi facebook csoportjába, hogy ki nem vitt gyümölcsöt/tisztasági csomagot?
Kérdező, én veled értek egyet. Nálunk a suliban én szedem a csoportpénzt, és soha semmilyen körülmények között nem írnám ki nyilvánosan, hogy ki nem küldött. Mindig egyenként írok azoknak, akiknek elmaradt esetleg, és mindig elmondom, hogy ha valakinek probléma a befizetés, nyugodtan írjon, és megbeszéljük. Volt egy szülő, akinek épp kórházban volt a férje, és nagyon kétesélyes volt, hogy túléli-e, az anya gyeden volt a legkisebbel, szóval neki mondtam, hogy most ezzel ne törődjön, tud az osztály szolidaritast vállalni ilyen helyzetben. Ettől függetlenül mondjuk befizette.
Az oviban viszont én rendszeresen elfelejtem a tisztasági csomagot és csak jó sokára pótlom. Na nem azért, mert anyagilag nehéz, hanem logisztikailag. De nem baj, nem nyaggat érte senki, és aztán amikor rászánom magam, mindig viszek egy csomó mindent.
A nagylanyom gimijében viszont név szerint irja ki a levlistára az szmk-s szülő, hogy kitől ki nem fizetett még. Nem szimpi nekem az, hogy ezt csinálja, és szerintem nem is egészen szabályos, de ha egyszer ott lenne a nevem a listáján, nem csinálnék belőle ügyet, legfeljebb magamban morcognék. Neki csak megírnám, hogy kövi hónapban utalom és kész. A gyümölcsnaptáras kiírást is így kezelném: "Én a jövő hónapban tudok vinni. Mivel voltak hónapok, amikor kétszer is vittem, remélem ez senkinek nem probléma. Üdv"
67.
Konkrétan letrógerezted, le olcsó Jánosoztad, azokat a szülőket, aztán a véleményed ennyit is ér, az én véleményem változatlan irányodban, csak még mentegetni is próbálod, hogy mennyire szánalmas lehetsz . 66. Nem, egyáltalán nem azért írtam, hogy azt kéne, csak azért írtam, hogy nem azért állok a kérdező mellé, mert én se tudnék vinni
Elég szomorúnak tartom, hogy pont oviban, iskolában ez előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!