Mennyire fair, ha kiírják az ovi facebook csoportjába, hogy ki nem vitt gyümölcsöt/tisztasági csomagot?
De szívesen viszek kétszer továbbra is, mert általában bele szokott férni. Itthon is szoktak enni egyébként, de most nagyon sok minden összejött. Igen, ez az év nagyon húzós. Volt egy kevés tartalékunk (na nem egy évre való, de egyebként keveseket ismerek, akiknek családosan annyi megtakarítása van, amiből egy évig lógathatná a lábát. De elismerem azokat, akik ezt megteremtették maguknak). A tartalékkal foltozgattuk a hónap végéket. Elfogyott. Ebben a hónapban tönkrement a mosógép, nem lehetett javítani. Öt emberre nem tudok folyamatosan kézzel mosni, muszáj volt újat venni. Kölcsönkérni nem akarok, nem szeretek, csak ha már nagyon nem megy máshogy.
A jövő hónap jobb lesz, és meg fogom venni a gyümölcsöt kétszer vagy háromszor is, mert nem akarom én sem, hogy napokig ne legyen a gyerekenek. A kisfiam autista, neki nagyon fontos a napirend, aminek része az ovis gyümölcs is. Nem is mindig eszik belőle, de fontos hogy legyen tízóraira.
És igen, megyek majd dolgozni. És igen, beadhattam volna egy évvel ezelőtt, amikor fél éves volt, de akkor nem mentek ilyen nehezen a dolgok. És őszintén, ki indul úgy neki, hogy féléves gyereket bölcsibe adjon, ha amúgy nem létszükség? Közben elkezdtem tanulni, hogy ne a régi munkámat kelljen csinálnom bagóért, összevissza beosztásban.
A "minek szültél 3 gyereket" hozzászólásokkal nem nagyon tudok mot kezdeni. Az ilyeneket soha nem is értem? Vajon milyen szempontból tartja hasznosnak az írója? Jelen ismereteink szerint az időutazás nem lehetséges, így ezen változtatni nem lehet. Vagy esetleg arra utal, hogy egyet-kettőt üssek agyon?
A másik rugdosásán kívül sokra nem jók ezek a mondatok.
A savanyúság jó lenne, csomó van itthon. Akciósan meg szoktam venni előre többet. Megkérdezem, lehet-e?
Bár egyszer egy anyuka zizit vitt gyümölcs helyett...ahhoz képest...
Nálunk is táblázat van, amibe be kell írni magunkat.
Élelmiszer biztonsági okai vannak h csak csomagolt lehet. És pl hűtést igénylő árut (torta) semmilyen módon nem lehet vinni.
Nálunk csak év elején megegyeztünk hogy legyen,van valami beosztás de mindenki úgy hoz amikor épp eszébe jut.Legalábbis én úgy csinálom.Sokszor rámszolnak hogy ne vigyek ebből annyit,mert van aki még nem visz semmit,de én még úgy vagyok vele, hogy így legalább valahol az is pótolva van és nekünk ez anyagilag belefér.
Viszont soha nem volt olyan hogy kiírták volna hogy ki nem hoz vagy ilyesmi
52
Otthon termett gyümölcs mehet, legalábbis nálunk, de feldolgozott étel nem, az csak bolti, blokkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!