Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire fair, ha kiírják az...

Mennyire fair, ha kiírják az ovi facebook csoportjába, hogy ki nem vitt gyümölcsöt/tisztasági csomagot?

Figyelt kérdés
Rettentő megalázónak tartom.
2023. ápr. 23. 11:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de semmiféle megerősítést nem várok. Megbeszéltem az óvónővel, elnézést kért és biztosított afelől, hogy félreértés történt. Csupán tájékoztatásnak szánták, hogy kik nem vittek még, és nem számonkérésnek. A továbbiakban nem lesz ilyen kiírás. És megbeszéltük, hogy a jövő hónapban viszek kétszer, ahogyan egyebként is gyakran teszem. Mivel az óvónő külön kiemelte, hogy jó érzés nekik, hogy bármit kérnek (legyen az akár csak gyűjtött termés vagy egy csomag fénymásolópapír) azon kevesek közt vagyok, akik nem rántják meg a vállukat, hanem segítik ezzel a munkájukat, nekem ez többet számít, mint vadidegen, arctalan emberek véleménye.

Főleg, mivel azt tanultam, hogy a kommunikáció halála a "mi lett volna" vagy a "mit kellett volna csinálnod". Gyakorlatilag innentől értelmetlen a beszélgetés. És köszönöm, hogy megosztjátok ismeretlenül, hogy mit rontottam el, de én, aki élem az életem, úgy gondolom, hogy sok van, amit másként csinálnék, de egyik sem a gyerekeim létezése.

2023. ápr. 25. 18:48
 122/127 anonim ***** válasza:
93%
Szuper, ügyesen megbeszéltetek! Ne foglalkozz a sok károgóval, ez csak a szokásos gyk-s sárdobálás, mindenki kap belőle, aki kérdez.
2023. ápr. 25. 19:54
 123/127 anonim ***** válasza:
10%

Márpedig a gyerekek koppanni fognak 1-2 év múlva amikor robban az infláció.

Nem beszéltél meg semmit. Alkalmatlan vagy a gyermeknevelésre.

2023. ápr. 27. 02:00
 124/127 anonim ***** válasza:
75%

119. Nem.

2 emberre is szegényes az a 140 ezer nem, hogy 5-re.

2023. ápr. 27. 02:03
 125/127 anonim ***** válasza:
91%
123 mer Te vagy az Atya Úr Isten gondolom...aztán csoda hogy kerülöm a szülőket (van pénzem mielőtt evvel jösz...csak az okoskodást rühellem).
2023. ápr. 27. 02:28
 126/127 anonim ***** válasza:
22%
Imádom olvasni a sok életunt, semmirekellő anyuka civakodását és veszekedését. 😂😂😂 Marhák vagytok mind
2023. ápr. 28. 11:43
 127/127 A kérdező kommentje:

Te bizonyosan ott álltál a sarkamban, ha tudod mit beszéltem meg és mit nem.

És magadat nyilván alkalmasnak tartod a gyereknevelésre. Ebben nyilván nem egyezik a véleményünk, mert én azt tartom, hogy önmagában a gazdagsággal nincs nevelve a gyerek. Én az enyémeket emberségre nevelem. Te nem tudom mire, de adni csak az tud, akinek magának is van. És ez nem csak a pénzre igaz.

2023. ápr. 29. 18:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!