Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire fair, ha kiírják az...

Mennyire fair, ha kiírják az ovi facebook csoportjába, hogy ki nem vitt gyümölcsöt/tisztasági csomagot?

Figyelt kérdés
Rettentő megalázónak tartom.
2023. ápr. 23. 11:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 A kérdező kommentje:

Tehát az, hogy egy lapon vagyok az egyszer nem vitt gyümölcs miatt azzal, aki szeptember óta jó ha egyszer vitt 2 kg almát, az teljesen rendben van? Az én gyerekem ne egyen máséból, de én etessem a másét?

Volt amikor epret vittem, mert "a gyerekek már nem nagyon eszik az almát meg a banánt" De az enyém ne egye a másét

2023. ápr. 23. 11:59
 32/127 A kérdező kommentje:
27, igen szeptemberben. Akkor kapunk bölcsit. És abból hogy lesz most gyümölcs? Neked előre fizetik áprilisban a szeptemberi béred?
2023. ápr. 23. 12:00
 33/127 anonim ***** válasza:
95%
Senki sem azt írta, a másik gyerek, akinek a szülei nem vitték az egyén, a tiéd meg nem. Eddig fel se merült, hogy más nem vitt, pláne nem hogy hónapokig. Tipikus mást támadok védekezés amit csinálsz
2023. ápr. 23. 12:01
 34/127 anonim ***** válasza:
59%
6 hónapos kortól van bolcsi, korábban is el lehetett volna kezdeni a keresest, ugye
2023. ápr. 23. 12:01
 35/127 anonim ***** válasza:
100%

De honnan tudod, ki hányszor vitt gyümölcsöt vagy nem vitt, ha eddig nem írták ki senkinek a nevét?

Amúgy meg miért nem kéred számon az ovónőt ennek kapcsán?

2023. ápr. 23. 12:05
 36/127 anonim ***** válasza:
66%

24es vagyok.

Az, hogy a semmire vállaltatok 4 gyereket már a ti felelőtlenségetek, nem másé.

2023. ápr. 23. 12:05
 37/127 A kérdező kommentje:

35.

Látom hogy ki írta be magát és kinek nem láttam még a jelét

2023. ápr. 23. 12:07
 38/127 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg nem mindegy, ki van-e írva a neved? Aki akarja, megnézi, hogy ki vitt gyümölcsöt és ki nem, akit nem érdekel ez, azt a Facebook kiírás sem fogja.

De nem mondod, miért nem kéred számon az ovónőt.

2023. ápr. 23. 12:10
 39/127 A kérdező kommentje:

Majd holnap számonkérem. Vasárnap van, most nincs óvoda.

Más hogy a naptárban ott van-e a jel, a többség nem nézi, vagy nem tudja kinek a jele. Én tudom, mert a gyerekem csak jelről tudja a többieket megjegyezni. És én is csak akkor néztem meg amikor nem értettem, hogy a 22 fős csoportban hogy van még csomó üres nap, ha már kétszer is vittem.

2023. ápr. 23. 12:14
 40/127 anonim ***** válasza:
91%

Ha tiszta a lelkiismereted, szerintem engedd el. Ahogy te pontosan tudod ki nem visz semmit egész évben, valószínűleg a tobbi anyuka is tudja, hogy te szoktál.

Négyszemközt azért elbeszélgetnék az óvónővel, hogy azért nem egy lapon kéne szerepeljünk azzal, aki még sose vitt azért mert volt egy húzósabb hónapunk...

Amúgy annak, aki azt mondja hogy menj vissza dolgozni : nekem speciel több az adókedvezménnyel a fizum gyeden, mint amikor dolgoztam. Akkor?

2023. ápr. 23. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!