Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire fair, ha kiírják az...

Mennyire fair, ha kiírják az ovi facebook csoportjába, hogy ki nem vitt gyümölcsöt/tisztasági csomagot?

Figyelt kérdés
Rettentő megalázónak tartom.
2023. ápr. 23. 11:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/127 anonim ***** válasza:
50%

Értem. Nos ez csak, és kizárólag a te hibád, hogy képtelen vagy eltartani egy gyereket.

Hol az apja?

Ha ennyire szarul áll a helyzet, akkor a délbeni internetezés helyett keress állást, mond le az internet előfizetést. Sok embert ismerek akik mélyszegénységben nőttek fel, de ha a gyereknek kellett valami, akkor meg is kapta.

2023. ápr. 23. 11:45
 12/127 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell banan meg narancs az egész csoportnak, veszel almát, az olcsó.

De éppenséggel szólhattal volna az ovononek, hogy Julika, most nem tudok szappant/gyümölcsöt hozni, mert nem jön ki úgy anyagilag ez a hónap, megoldhatjuk úgy, hogy májusban hozom majd?

Az amúgy nem lesz probléma, ha gyereked nem moshat kezet az oviban és nem törölhetu ki a hatsojat, mert nem vittél se szappant, se wc papirt? Mellé a gyumolcsobol se kap, mert azt se vittel?

13/127 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem a megszégyenítés a cél, hanem felhívni az érintett szülő figyelmét, hogy mulasztott.

Semmi gond nincs ezzel! Viszont személyiségi jogok miatt csak a gyermek monogramját szabadna kiírni, nem a teljes nevét.

14/127 anonim ***** válasza:
100%
Hja, mert a monogram alapján nem lenne tök egyértelmű vagy épp félreérthető, ugye. Amúgy is mindenki tudja, ki az aki nem visz soha semmit....
2023. ápr. 23. 11:47
 15/127 anonim ***** válasza:
85%

De ezt jelezted az ovónőknek, hogy ne haragudjatok, most nem fogok tudni gyümölcsöt vinni?

Amúgy oké, én se értem, miért a szülőknek kell gyümölcsöt vinni az egész óvodai csoportnak, ezt komolyan nem vágom. Majd mindenki vesz a saját gyerekének, amit tud és akar.

De azért a tisztasági csomag necces, mert nyilván a te gyereked is kakál, mossa a kezét, stb. Most mi a jó megoldás? Akkor a te gyerekednek ne adjanak gyümölcsöt, mert te sem viszel másnak?

2023. ápr. 23. 11:48
 16/127 A kérdező kommentje:

Nem szóltak korábban. Áprilisban nem is volt a gyerekem, mert szünet előtt beteg volt, aztán ugye szünet. Márciusban pedig vittünk. Sőt, a féléves tisztasági csomagot is bevittük, amit kevesen. Azt nem írták ki természetesen.

Egyszerűen most nem megy. Egy fizetésből vagyunk+a gyed és a férjem múlt hónapban sokat volt táppénzen. Ráadásul egy nagy váratlan kiadásunk is volt. Ezeket elmondtam volna az óvónőnek, ha személyesen szól és következő hónapban pótoltam volna. De annak ellenére, hogy ezt most kiírta és nekem rohadt kínos, még nem fogom a gyerekek szájából kivenni a falatot.

2023. ápr. 23. 11:48
 17/127 anonim ***** válasza:
94%
Akkor bírod a csoportba, hogy Julika, ebben a hónapban nem fért bele, jövő hónapban viszem. Ennyi. Vagy Julika, innentől Katika nem eszik az óvodai gyümölcsből, mert én többet nem viszek be.
2023. ápr. 23. 11:50
 18/127 anonim ***** válasza:
94%

"Ezeket elmondtam volna az óvónőnek, ha személyesen szól és következő hónapban pótoltam volna"

De ezt miért kell külön mondani? Feltételezem, tudtál róla, hogy a, te gyümölcsnapod jön, miért nem szóltál előtte?

2023. ápr. 23. 11:50
 19/127 A kérdező kommentje:
11-es, sőt, az évtizedek óta nem látott inflációról is én tehetek, ami miatt amiből eddig kijöttünk, abból most nem. Meg arról is, hogy az árakkal ellentétben a fizetés nem nő.
2023. ápr. 23. 11:51
 20/127 anonim ***** válasza:
21%

Szóval két felnőtt embernek, egy gyerekkel nincs annyi megtakarítása, hogy 1 évig el legyenek munka nélkül?

Miért van gyereked?

Írj számlaszámot, és kifizetem a csomagot.

2023. ápr. 23. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!