Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/487 anonim ***** válasza:

Szijjjasztok:) Ági, komolyan ,a fiad egy hős. Az én fiamat biztos,nem tudta volna megvizsgálni a doki,mert neki lett volna halláskárosodása, annyira tud ordítani.... a viccet félre téve, nem könnyű ez a füles téma, remélem az orrmandula műtét megoldja. gondolom, állandó gyulladásban, váladékozásban és gennyben van az orrmandula, ami a szemüregbe, homloküregbe és a hallójáratokba is bejut, ezzel tönkretéve a dolgokat, mint a hallás. szerintem,ha ez időben el van kapva, és a folyamatos irritáció megszűnik ,tehát kiveszik a felesleges és beteg orrmandulát, minden visszaáll az egészséges mederbe.

hát igen, a hotel...jó nagy lett bakker. 2000-ben bővítettük ki az új szárnnyal meg a wellness részleggel, ugyhogy mostmár 180 szoba van. Bármelyikőtöket Balatonfüred felé vet a sors, itt kaptok kedvezményt, persze csak ha előre szóltok nekem:) Vagy foglaláskor hivatkoztok rám:) Tehát szeretettel várlak bármikor Titeket!

Tegnap és ma hotel fotózás volt, mert a régi szobákat felújítottuk kicsit, valamint új tv-ket is vettünk, meg változott néhány dolog a konf.termekben is,ugyhogy volt mit csinálnom. Addig Zsocika apával elvolt a játszókuckóban, egy órát elvannak azért együtt, de apa sem ér rá nagyon többet, ugyhogy rohangálok,mint egy idióta. ha irodázok, akkor ő is ott van, addig rosszalkodik, elveszi az aprót az asztalról és dobálja, elrejti, marha izgi játék, ahogy anya ugrál az asztaltól a szekrény mögé 20-asokat vadászni félpercenként, vagy borogatja kicsit a kukát, amibe előtte gémkapcsokat rejtett, aztán megunja , jön apa, lemennek a pincébe fűtéscsöveket meg szivattyúkat bámulni, szerelni, ellenőrizni, ezzel egy jó fél óra is elmegy, na, így, részletekben dolgozom.

Persze, szoktunk uszodázni Zsocival, tegnap is voltam vele, van babamedence, ott csúszdázunk, ilyenek, ez az egyik délutáni időtöltésünk. úgy is olyan nehéz mindig érdekeset, mást kitalálni, ugyhogy ez az egyik fő attrakció a héten, hogy elviszem pancsolni.

Ha minden igaz, hétfőn sikerrel aláírjuk apummal a kis lakás megvételéről szóló szerződést, tehát ezzel sem kevés időm ment ma el, ügyvéddel adategyeztetés , szerződés egyeztetés, stb.... de nem baj, ennek örülnöm kell,még nem igazán fogtam fel:)

Tényleg, Ti mit csináltok otthon délutánonként? mert mi inkább itthon vagyunk, idebent ,de tényleg unom magam..... jajj, ébred, megyek puszi: L.

2011. febr. 24. 16:30
 402/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy telt a hétvégétek? Mi végig itthon voltunk,családilag megfáztunk egy 3 perces sétán,annyira fújt a szél pénteken. Azóta nem tudtunk kimenni,pedig most olyan gyönyörűen süt a nap. Péter itthon volt csütörtök-pénteken,hagytam,hogy Ő foglalkozzon Lizivel,elvitte boltba,játszott vele,pelus csere stb,este meg is jegyezte,hogy itthon lenni fárasztóbb mint bemenni dolgozni:)))

2011. febr. 27. 15:03
 403/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem. Az a helyzet, hogy az állandó történések miatt pont máshová fókuszáltam.

Sok minden zajlott az elmúlt hónapokban, túl vagyok egy kemoterápiás eventen is, de jelentem meggyógyultam! Ez is átértékelte a dolgaimat, nem volt egyszerű, de sikerült helyrejönnöm. Lelkileg is. Egy csomó dologra rádöbbentem, mit hol rontottam el. Azt mondják, nem véletlenül kap az ember súlyos betegségeket, ezek figyelmeztetések, hogy rossz úton járunk. Hát nálam is ez volt...

Na és akkor egy szuszra a "végrerdmény" : elegem lett a férjem stiklijeiből. Tudom, tudtam hogy az elmúlt 3,5 évben mikor, sőt azt is hogy kivel "kefélt félre". És azzal, hogy annyira nem bírt magával, hogy hazahozott egy csajt az otthonunkba, amíg tudta, hogy épp a kemos lötyi folyik belém, azzal, hogy akkor aludt a csajnál, amikor a két gyerekünkkel a kórházban voltam és a lányunk életéért küzdöttek a dokik, na ezekkel kiverte a biztosítékot. Kitettem a szűrét. Elválunk. Nem kell utálni, tudom mekkora szar alak, most, hogy elb.aszta a házasságunkat, már ő is tudja....Nem foglalkozom a múlttal, megbocsátottam neki. De tényleg. Csakhogy a jövőnkben nincs helye, már nem kap az életemből. Rádöbbentem, hogy ezzel az alakkal már nem tudok együtt élni. És mindig megbocsátottam és elhittem, hogy leáll, de...Most már nem. Persze könyörög, fogadkozik, de túl sok minden áll már közénk....A változásban hiszek - ha látom. Ennyi.

Nyugi, jól vagyok. :) Remélem Nektek azért nem ilyen eseménydúsak a napjaitok. :)

Kati

2011. márc. 3. 14:59
 404/487 anonim ***** válasza:
100%

KATI!!!!!

eddig is etalon voltál a szemember a pozitív hozzáállásoddal, a dolgok szemléletéve, azzal ahogy a gyerekeket és az életedet szervezed, de ezek után... EGYSZERŰEN AZ EGYIK LEGERŐSEBB, LEGNAGYSZERŰBB NŐ VAGY A VILÁGON, AKIT ISMEREK!! büszke vagyok arra, hogy ismerlek és köszönöm, hogy ezeket a dolgokat megosztod velünk!!

B@SSZ@ MEG KURV@ ERŐS VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bocsánat a vulgáris kifejezésért, de ezt nem lehet máshogy írni!!...

a kemoterápia folyamatát nem tudom, de 2x voltam Édesanyám mellett, amikor rákkal kezelték mindenféle alternatív gyógymóddal, szóval ha nem is érzem át, amit Te de egy pici fogalmam van róla, mivel jár.

a megcsalás... hát azt pedig gyerek szempontból tudom átérezni, apám egy kur@fi volt világ életében, mindenkivel csalta Anyut, aki mindig megbocsájtott, amíg be nem telt a pohár. a sztorik is ismerősek, kórházban töltött idők, amíg ő otthon kefélt az ágyukban éppen valamelyik ribijével... hidd el jól döntöttél!!!! áldom azt a napot, amikor Anyunak volt mersze kimondani, hogy elég!! így kaptam egy egészséges, önbecsüléssel rendelkező, csupa szív édesanyát, akinek az önbizalma is vissza tért idővel és aki teljes értékű nevelést tudott biztosítani nekünk!!

LE A KALAPPAL!!

a VOLT férjedet akkor nem illetném semmilyen jelzővel, az fontos hogy megbocsájtottál, hiszen a harag csak Neked okozott volna fájdalmat, mint tudjuk rossz tanácsadó.

EGY HŐS VAGY REMÉLEM, TUDOD!!

és akkor most hárman a gyerkőcökkel?? mi volt, hogy életveszélyben volt a hercegnő??????? mi történt?? hogyan bírod??

REMÉLEM TUDOD, HOGY RÁNK BÁRMIBEN SZÁMÍTHATSZ!! azt hiszem nyugodtan írhatok mindannyiunk nevében!!

puszi

Ági

2011. márc. 3. 15:14
 405/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Most olvastam Kati "vallomását", hát hallod!

Ilyenkor gondolkodom el, hogy az olyan emberek, akik a hóesés miatt sopánkodnak, meg depressziósak a hosszú téltől, vajon az IGAZI probléma súlya alatt azonnal összeroppannának?

Le a kalappal előtted, hihetetlen erős vagy!

Persze az ember felemeli a fejét, és megy tovább - én is ilyen vagyok - de ennyi viszontagság egy egész városnak is sok, nemhogy egyetlen anyukának!

Tartsd meg a pozitív hozzáállásod, és a legfontosabb: vigyázz az egészségedre - már amennyire rajtad múlik.

Mivel kezeltek?

Mi volt a baj?

Gyerkőc miért volt kórházban?

Kedves Többiek!

Azt hiszem ezek után nem állok neki szabadkozni a távollétemre, nálunk szerencsére "csak" már háromszor visszatérő tüszős mandulagyulladás volt, amit én is elkaptam már kétszer a törpémtől, plusz calici-vírusom volt, és influenza mindegyikünknek, egy hónapja nem bírunk kikeveredni a bölcsi-átok betegségekből, de ez mind kismiska Kati kálváriájához képest, úgyhogy röviden tömören: bocsi a távolmaradásért, de kicsit összecsaptak a fejem felett az időhiány hullámai.

Puszi nektek: Szilvi

2011. márc. 3. 20:26
 406/487 A kérdező kommentje:

Kati!

Köszönöm,hogy ezt megosztottad Velünk! Örülök,hogy ismerlek!

Nagyon erős vagy tudom,hogy minden rendben lesz Veled! Ha a lelked rendben lesz-van,akkor már nincs akadály előtted!

Vége a kezelésednek? Már csak kontrollra kell járnod?Kislányod már rendben van? Nem akarok ítélkezni,de a férjed nem érdemel meg Téged! Elvált szülők gyermekeként mondhatom,amikor kettesben maradtunk Anyuval sokkal kiegyensúlyozottabb gyermekkorom lett,mint a előtte,amikor még Apu "ügyeit" kellett elviselni.

Ma nagyon fájt a szívem: Tudjátok írtam,hogy Nekem nem egyszerű a babakérdés,kezelésre kell járnom,hogy lehessen Lizinek testvére,na ma reggel kiderült,hogy nem sikerült a

kezelés,mert ma reggel megjött:(((

Rossz azzal szembesülni,hogy lehet,hogy már nem lehet babám,37 év,pocsék hormonok:((( Nem tudom érdemes-e még próbálkoznom,mert a gyógyszereket is nehezen bírom.

Jó volt kiírni magamból Nektek!

Puszi

Vercsi

2011. márc. 4. 08:19
 407/487 anonim ***** válasza:
100%
Kati....csak a Te soraidat olvastam, ami bőven elég is volt, hogy sírjak egyet a konyhàban....nem mertem a többiek hozzászólását végigolvasni....délután ismét elolvasom, hogy felfogjam, és reagálok, ha még tudok bármi pluszt hozzátenni a barátnőink szavaihoz....miért ilyen tetves az élet????? ......L.
2011. márc. 4. 10:20
 408/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok,

... nehéz bármit is írni ezek a sorok után... Kati remélem, érzed, hogy melletted vagyunk!!!!

Szilvi: basszus ez a bölcsi... ettől rettegek én is... ezek a mandulák úgy látszik most nagyon toppon vannak. remélem, már meggyógyultatok mindannyian és a kis csajszi is túl van a betegségeken!! meló helyen mit szóltak, hogy otthon kell maradnod??

Vecsi: annyira sajnálom... írtad, hogy kilátásban van a baba project, de nem gondoltam, hogy már megy is. azt meg végképp nem, hogy ilyen gondok vannak... de mi okozza ezt?? van remény a tesóra?? attól, hogy most megjött ne keseredj el kérlek!!!!

Lilla: remélem, megnyugodtál!!... b@ssza meg ilyen ez a rohadt élet!!

tudom, hogy nem illik most ide egyáltalán, de muszáj elmondanom Nektek, hogy az elmúlt évek alatt nem éreztem újra ezt amit végre ismét... szerelmet és hatalmas szeretetet a férjem iránt. és Kati sorai csak még jobban rádöbbentettek arra, hogy mekkora szerencsém van Vele!!!!!!! újra szerelmes vagyok és talán még nem volt ilyen boldog a házasságunk sosem és valahol ezt Nektek is köszönhetem, mert sokszor segítetek és rádöbbentetek dolgokra, a hibáimra. KÖSZÖNÖM!!

közeleg a műtét időpontja... kicsit már izgulok, előtte gondolom sík ideg leszek!!...

Kati kérlek jelentkezz majd hogy válaszolj a rengő kérdésünkre!!

puszillak Benneteket!!

2011. márc. 4. 12:51
 409/487 anonim ***** válasza:
100%

szijasztoook.... hát Kati, még mindig nem tudok napirendre térni az életed eme szakasza felett, így mint "idegen" és kívülálló, mert akármennyire pozitív jellem vagy és erős, ez az egész , a betegség és a férjed genny életmódja, a tisztelet feléd irányuló teljes elmaradása, egy elefántot is leterít a lábáról ,hiába hatalmas, hiába nyugodt és megfontolt, hiába áll négy lábbal a földön.....de lehet ,hogy te egy dinoszaurusz vagy...:) ezért bírod!

Vannak példák, ami most hirtelen a szemem elé ötlött igy merengésemben, mikor baleset történik, és a gyerek beszorul a kocsiba, volt rá eset,mikor az anya minden nem létező fizikai erejét összeszedve szedte ki a gyermekét a kocsi fogságából.... vannak rejtett erők ,amikről mit sem sejtünk ,na, erre a rejtett erőre van Neked szükséged, ami bizonyára az alap optimizmusodból és a könnyed probléma megoldó képességedből ered. Mert az, hogy ügyes vagy és életrevaló, na meg talpraesett, az a soraidból egyértelműen kitűnik.

Ha a párom ezt tenné velem, én nem lennék ennyire megbocsátó. A lehető legmocskosabban bánnék vele, rugdalnám,ahol tudnám, minden pénzét elszedném a válás alatt, az biztos. Remélem ,kirugdaltad a házból, és Te meg a gyerekek vagytok most ott. Ja, a legjobb barátaihoz mennék panaszra kicsit, akikkel minimum kufircolnék egyet, majd el is újságolnám neki.... a gyerekeket láthatná, ha én is úgy gondolom ,amit néha nem úgy gondolnék, vagyis a megbeszélt időpont sajnos sosem stimmelne.... vagy igen ritkán, ha csak nem a gyerekek akarnák feltétlen látni.

Ha Te nem is vagy ilyen elfajzott, mint én ,vagy egyszerűen belefáradtál az utálatába, és egyszerűbb Neked , ha van némi nyugalom és béke körülötted, akkor természetesen ne fogadd meg a tanácsom, de az ilyet meg kell taposni, minden téren.

Bár anyám szerint mindenki azt kapja előbb-utóbb, amit megérdemel.... Őt majd megveri a JóIsten, de hogy téged miért büntet a sors????

Biztos vagyok benne, hogy a jók és tiszta szívűek kárpótlást nyernek minden rosszért, ami érte őket!

Gondolom, igy a sulira sem tudtál koncentrálni meg bejárni, járhattál helyette a dokikhoz..... a lényeg, hogy a mocsok kis rákot időben elkapták, igy a megfelelő, bár igen riasztónak tűnő kezelés képes hatni, és igen, meg lehet gyógyulni, lásd a Te eseted, tehát van még terve Veled az Égieknek:)

Na, most nyugodtam meg.... ilyeneket olvasni mindig szar, nem még olyan személyről ,aki idegen, de mégsem,hisz olyan sokat segített a soraival,ami által ugye kaphattunk egy képet rólad, ami korántsem negatív:)

Ide, nekünk, szerintem bármit leírhatsz, ami bánt vagy foglalkoztat, mégha értelmes tanácsot nem is tudunk adni, de biztos lesznek esetleges hasznos gondolataink. Szóval várunk vissza, vigyázz magatokra! L.

2011. márc. 4. 13:53
 410/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok Mami társaim!!!!

először is boldog nő napot nekünk Super Womeneknek!! :)

hogy vagytok?? hogy telt a hétvégétek??

mi Halason voltunk a Keresztmaminál, Apa dolgozott, mi meg nagyokat játszottunk meg sétáltunk, voltunk kézi meccsen is, mert Alen menni akart, aztán a Keresztmami levitte a pályára, hát mondanom sem kell hogy ordított, amikor a gondnok szólt, hogy kikapcsolná a reflektorokat :)

mostanában kicsit úgy éreztem kezdek becsavarodni, csak úgy általában nincs semmi extra, azt hiszem megint egy nehéz korszakba léptünk a kicsivel és a férjem kitalálta, hogy elvisz egy hétvégére síelni!!!! :) csak mi ketten :))) annyira örültem neki, hogy el sem hiszitek!!!!! :) egy teljes hétvége KETTESBEN...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára!! persze rögtön jött a mami csengő belülről, hogy milyen anya vagy, ennek örülsz?? és kezdődött a lelki ismeretfurdalás, de igyekszek elnyomni!!

...

tudjátok mi a baj?? hogy Kati levele után olyan semmiségnek tűnnek ezek a sorok...:S

remélem, mindenki jól van!!

puszi csajok

2011. márc. 8. 07:34
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!