Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
 431/487 anonim ***** válasza:
100%

Figyu Lilla!

Ha férjhez szeretnél menni, hát mondd meg neki!

Meddig tart?

Leültök, kiöntöd a szíved neki, hogy Te igenis királylány szeretnél lenni egy napra, és igenis szeretnéd a nevét viselni a neved előtt/helyett/mellett, mert neked ez fontos.

Miért nem mondod el neki?

Nem nyafogva, mint a követelőző gyerek, hanem felnőttként, mert neked ez fontos.

Ne hagyd, hogy ott lógjon az egész közöttetek!

Miért ne lehetne esküvőtök?

Mert másoké gallyra ment előttetek már?

Na és?

Szerintem az sokkal nagyobb és súlyosabb teher, amit most viselsz a válladon - maga az önmarcangolás, hogy vajon miért nem vesz el - mint a kockázat, hogy aztán végül válás lesz belőle!

Egy kérdést megér.

Max. veszekedés lesz belőle, meg pár nap morcos nézés, de ki kell mondani az ilyet, mert megmérgez egy idő után.

Ha fontos neked az a rohadt papír - megjegyzem nekem is az volt, és igenis meg kell adni a módját az együttélésnek, mert jó érzés az elkötelezettség, még ha tényleg nincs papírilag jelentősége, a léleknek kell - akkor beszéld meg vele nyugodtan, egy olyan pillanatban, amikor átérzi a súlyát a kérésednek.

Én nagyon sokat vártam rá. Eleinte meg-megpendítettem az esküvőről szőtt álmaim húrját neki, de aztán feladtam, aztán történt, ami történt, és végül ő maga akarta, hogy igenis legyek a felesége, mert átérezte, hogy nem csak egy papír az egész, hanem egy "státusz", és fontos, mert tartást ad, keretet az életünknek.

Aztán rögtön az esküvőnk másnapján majdnem agyoncsaptam, mert nézett rám nagy boci szemekkel, hogy "Annyira jó, hogy a feleségemnek szólítalak ezentúl, nem értem, miért nem házasodtunk már rég össze?"

Lökött egy férfi!

Én annyit mondtam rá, hogy én tudtam, hogy nagyon jó lesz az, ha normálisan bevállaljuk egymást a családunk, és a barátaink előtt kimondott eskünkkel.

Na, ennyi volt a móka mára, zárul Miki mókatára.

Még egy gondolat a beszédre:

Bianka ugye lyukat dumál az ember hasába már, DE!

Csak azért mesélem ezt el, hogy lásd, nem hiábavaló dolog addig mondókázni, és folyton énekelni a gyereknek, amíg még nem hajlandó beszélni, ugyanis az agyuk szivacsként raktároz:

Kb. egy éves koráig úgy altattam el a törpémet, hogy a Lencsilányt énekeltem neki.

Aztán leszoktunk róla, ahogy az alvási rituálénk átalakult.

Két hete elkezdte magától énekelni a Lencsilányt, pedig már egy éve nem hallotta tőlem... mégis ott volt a kis agyában elraktározva az altatónak szánt dalocska.

Most elköszönök, mert még van egy kis vasalni valóm, aztán befejezem a mai szenzációs, négy fal közt töltött napomat is. Szuper a jó idő, ha a gyerek-szemgyuszi rád zárja az ajtót...

Jó éjt barátnéim!

"Máma már nem hasad tovább"...

Én sem osztom szét a maradék eszemet. :-)

Puszi: Szilvi

2011. márc. 14. 21:15
 432/487 anonim ***** válasza:
Sajst magamnak bevallva, talán én sem hiszem, hogy a kapcsolatunk tartós lenne. Legalábbis gyanus, hogy én sokáig fogom őt tolerálni...néha nagyon rideg, elutasitó. Ő egyáltalán nem ölelget, sosem mondja, hogy szeret, max akkor ölelget, ha dugni akar egyet, na de az sem mindennapos dolog. Nem is szeretnék minden nap szexelni, de van, amikor egy hónapig rám se néz. Ma este , ott görcsöltem az irodába, veszem át a kasszàt, közben magyaráz, hogy miért ilyen későn állok neki ( egész nap egyedül vagyok a gyerekkel teszem hozzá), minek megyek Tescozni,ha ennyi a munka ( a babatej meg a selyemsonka biztos ingyen terem a hütőben),mikor végzek már, mert ő most nem tudja (nem akarja) lekötni a gyereket, aki ott sirt az ölemben, miközben kb 2milliót pörgettem a kezemben kb ötödjére, mert igy számolni nem tudok, majd kérdezget, mi ez a zacskó pénz a földön, én csendben számolok, könyvelek tovább, mert félek attól, jogy odamegyek és kiüvöltöm a lelkem, amitől a síró gyerek tart csak vissza, majd elkezd osztani, hogy menjek haza, inkább álljak a fakanál mellé, ha ez nekem nem megy és idegbeteg vagyok....ha a sógorom nincs az irodában, ott vér folyt volna, mert beleállitottam volna az irattűzőt, az biztos! Kb szart se érek szerinte, a munkámat semmibe veszi lényegében. Mostanában nagyon ritkán hozza ki belőlem az állatot. Amióta megvan a gyerek, én nem pofáztam vissza, nem ugattam, nem kezdtem el vérremenő vitákat, de meddig lehet tűrni, ha ugy érzed, alázó a szövege és fölényes? Az normális, hogy ilyen dolgokért nem szolok vissza? Csak hallgatok? Kezdem unni és nagyon tele a tököm, komolyan! Elnézést kérek, hogy ilyeneket irok, de elkeserítő...L.
2011. márc. 14. 22:14
 433/487 A kérdező kommentje:

Lilla!

Ki kell mondanod amit érzel. Ne fojtsd magadba! Te,olyan szuper csaj vagy,okos,talpraesett! Ne hagyd lerombolni az önbizalmadat. Biztos, a párod is feszültebb most,hogy nagyobb a felelősség rajta,de ne a Te hátadon csattanjon mindez! Nagyon rossz volt olvasni,hogy ilyen rosszkedvű vagy. Egyébként a férfiak néha olyan lelketlenek tudnak lenni,akaratukon kívül is. Engem is úgy,de úgy meg tud bántani Péter,hogy napokig még levegőt sem kapok a fájdalomtól,aztán amikor végre átbeszéljük, nem is érti,hogy miért csináltam ekkora ügyet belőle:mert ő nem is így gondolta stb,stb. Férfiak!!!

Remélem tudsz pihenni és holnap már jobb kedved lesz.

Jó éjt!

2011. márc. 14. 23:07
 434/487 anonim ***** válasza:
100%

Halihó Anyatársak!

Itt az idő, hogy szépen megkapja mindenki a maga beosztását! :)

Na jó, kezdem a saját dolgaimmal, mert azért van némi exhibicionizmus bennem. :)

Igen, az exem elzavart néhány jiu jitsu edzésre, hogy megtanuljak esni,de a torokfogás és társai a Krav Magának köszönhetőek. Kifejezetten jó sport nőknek, most elkezdtem járni heti kétszer, ami egyelőre heti 1 alkalom, mert annyira le vagyok épülve, hogy egy hétig izomlázam van 1,5 óra edzéstől. De nagy elégtétel, hogy egy percre sem kell kiállnom, ami jó néhány edzőtársamról nem mondható el. Sokan kiállnak pihenni, pedig ők férfiak. Én vagyok az egyetlen csaj...És ha azt vesszük, nekem edzésen 80-100 kilós pasikat kell dobálnom, míg ők az én 58-60 kilómmal "küzdenek".

Kaptok pár linket, akár kedvcsinálónak :

[link]

Ennek a végén van a fekve fojtogatós technika, pl azt is tudom már. :) És igen, ekkora pasikat kell így eldobálnom.... :) Zsíííír... :)

http://www.youtube.com/watch?v=_OBkmSvglUc&oref=http%3A%2F%2..

Ez egy kicsit brutálisabb verzió, de látszik, hogy egy nő sem tehetetlen... :)

Ez pedig a "tűsarkú" verzió, nem a kozmetikai termékeket reklámozom :)

http://www.youtube.com/watch?v=OPkPg38v0rA&feature=player_em..

Ez a jujitsu. Mint a videón is látszik, ez elég technikás sport, a kravozással már az első edzésen, azonnal alkalmazható tudáshoz lehet jutni, viszont jitsuzással páratlan módon megtanul esni az ember:

http://www.youtube.com/watch?v=WjRpTNWv7dY&feature=fvwrel

És az én "személyi trénerem", azaz az exem, aki rávett, hogy a lovaglás ugyan kondiban tart, de jobb, ha meg is tudom védeni magam :

http://www.youtube.com/watch?v=hHqSiMHkHbw&feature=related

Tudom, szenya vagyok, de nem mondom meg melyikük az....

Na, de akkor térjünk át RÁTOK! :)

Ági : nagyon örülök hogy ilyen nagy boldogságban és ilyen szépeket alkottok! Gratulálok a munkahelyedhez is! És örülök, hogy szeretsz hajnalban kelni ismét. :)

Szilvi : Huhh, ez aztán a kemény vallomás. Nem semmi. Igazándiból nálunk ez a beszürkülős dolog nem kifejezetten az én elnőietlenedésemmel járt. "Apuci" volt az, aki a két gyerek alatt összesen 15 kilót hízott (8+7), csak róla nem ment le semmi belőle... A legnagyobb gond az volt, hogy én az a csipkéscombfixes, melírozott, tűsarkús voltam világ életemben. Amit ő, azzal, hogy teherbe estem, lassacskán kiölt belőlem. Mert egészségtelen a tanga, mert egy anyuka nem cipelheti a hordozóban magassarkúban a gyereket, mert abban könnyebben megbotlik, s a legdurvább :combfixet csak qrvák hordanak.... Én meg szép lassan feladtam mindent, hogy megfeleljek, közben meg a hülyeségei ellenére pont annak szeretett, aki vagyok. Most, ennyi év után sikerült bevallania egy-két dolgot, hogy mitől lett ekkora barom. Sokkal könnyebb lett volna, ha ezt évekkel ezelőtt megbeszéljük, hogy miért akarta rámerőltetni azt az Ideák Világába vesző anyaképet, amilyen a saját édesanyja soha a büdös életben nem volt. De tudjátok : fiúgyerek és az édesanyja kapcsolata, főleg, ha már meghalt, mindig valami sajátos szent imádatban testesül meg. Mindegy, most hosszú lenne kifejteni mindezt, szerintem elég, ha annyit mondok : egy generációk óta barna szemű és barna hajú családban feltűnt egy vöröses szőke kissrác, akinek vakító fehér bőrét és szürkéskék szemeit meglátva az apja DNS-vizsgálatért üvöltött - és volt alapja a gyanújának, hogy bizony kakukktojás van a fészekben...

Bölcsi dolog : ne keseredj el, 1 év és túlestek mindenen! Utána már nagyságrendekkel könnyebb lesz, ovira pedig lesz egy edzett, stramm kiscsajod.

Veronika : baba-project ügyben alapvetően rossz a hozzáállásod. Igen, vannak szervi bajok, de hidd el, az a stressz, hogy ennek az egy gyereknek sem érzed megfelelő anyának magad, az kivetül az egész életedre.Agyalsz azon, hogy Lizi nem eszik, nem alszik, nem fogad szót, stb, s a saját nőiességed, anyaságod kudarcának érzed. "Könnyű szeretni valakit azért, mert tökéletes. A szeretet és az elfogadás igazi próbája az, ha az illető tetteiben és cselekedeteiben is messze áll attól az ideális képtől, amelynek a lehetőségét felfedezni véljük benne." Ezt alkalmazd - MAGADRA! Hidd el, sokkal egyszerűbb lesz az életed is! És nem árt "apucinak" egy kis teszto turbózás.... Hidd el, működik! :)

[link]

[link]

35 év felett kifejezetten ajánlott, ne kapjanak már infarktust 45 éves korukban... :) Kár lenne értük....

Nézz körül az oldalon , nekem erről a kettőről van tapasztalatom, hogy tényleg jó, de van bőséges választék.

Te pedig szedd az Amway Naponta vitaminját. Nekem 2 terhesség alatt is bevált, na meg a mai napig azt szedem. A gyerek multivitamin pedig csodát tesz, azt hagyatta abba a doki, hogy elkapja a gyerek a bárányhimlőt. Azóta nem követem el azt a hibát...Folyamatosan szedheti a leányzó, az enyémnek se lett baja tőle. És meghozza az étvágyát is. Amúgy meg ebből az evés-nem evésből ne csinálj problémát. A bátyám is betegesen sovány gyerek volt, 18 évesen a 180 centijéhez volt 54 kiló...Most 90kg és állandóan fogyózik.

Említetted az MLM-et - ezzel kapcsolatban 3 dolgot mondanék, ami fontos : 1. Nézz meg melyik az a cég, akihez csatlakoznál. 2. Nézz meg az embert, aki együttműködést ajánlott. 3. Csak arra hallgass, aki ebből már keresett pénzt. Nem az a lényeg, hogy a szomszéd Mari néni mit hallott, hanem az, ha látod ki az aki profitál belőle, az el tudja mondani megéri-e. Szóval ha van rá lehetőség, menj el a következő rendezvényre, nézd meg az embereket és utána dönts. Egyik ismerősünk évekkel ezelőtt eladta a Balaton-parti panzióját, mondván, hogy Horvátország megölte a "magyar tenger" idegenforgalmát, döglött ez a magyar turizmus....Hallgathatsz rá, vagy beszélhetsz Lillával, vajon megéri-e....Szerintem vágj bele, még sosem volt ekkora szükség arra, hogy emberek havi 20-30.000 Ft-ot tudjanak keresni. És hidd el, havi plusz 50.000-ért a legtöbb ismerősöd képes lenne még bealoeverázni is magát. :)

Lilla : Zsocikád beszédfejlődésével nincs semmi gond! Férfiból van, még ha kicsi is, a fiúk pedig később érnek. Az én kisfiam szavai : ló, drót-dlót, strucc-stlussz, Anna-ana, anya-nya, papa-pam, mama-mam, nyam, vau, nem, cica-szisza, ezt-eeszzt, ott-ooot, az igen egy orrhangú morranás, ja meg persze az elhagyhatatlan KARAMELLA és néhány beee, múúú,nyaúú,stb hangutánzószó. De most tanultuk fejlődéspszichológiából, hogy a fiúk kb 3 éves korukra tanlnak meg beszélni, 4 éves korukra kb 800 szót használnak, majd 6 évesen ez már 6.000 lesz. Szóval nyugi!

Kitartás Anyukák a mindennapokhoz! Majd még írok, de most már megint elszaladt az idő.

És a végén rámuntok, amennyit írtam-csapongtam újfent! Sziasztok!

K.

2011. márc. 15. 00:22
 435/487 anonim ***** válasza:
100%

Na, csak most néztem az utolsó 2 hozzászólást, Lilláét és Veronikáét. És nem hagyhatom szó nélkül.

LILLA! Épp most ölöd meg magad....

Most adod fel aki vagy. Ne tedd!

Jövő hétvégén megyek Balatonfüredre egy Diamond Allianz-os rendezvényre, valahogy hozzunk össze egy találkozót. Kapsz egy rakat könyvet.... Ne kövesd el a hibámat!

Üdv : K.

2011. márc. 15. 00:54
 436/487 anonim ***** válasza:
100%

SZÉP jó reggelt Mindenkinek!!

nem véletlenül hangsúlyoztam a szépet...!!

Kati Rád unni?? na ne röhögtesd már ki magad légyszíves!!!! :) órákon át tudlak olvasni!!

LILLA: SZEDD ÖSSZE MAGAD, MERT KATINAK IGAZA VAN ÉS ÉPPEN NEKI KEZDTÉL EGY ÖNGYILKOS MERÉNYLETNEK!! tessék szépen a sarkadra állni!!!! TE EGY OKOS, INTELLIGENS, BELEVALÓ, SZÉP ÉS DOLGOS CSAJ VAGY!! nehogy már elhidd, hogy a fakanál mellett a helyed!! mit csinálna nélküled?? SEMMIT!!!!! bekattan!! azt hiszem ezt Ő is tudja valahol, csak még magának sem meri bevallani!! DE TE NYUGODTAN SZEMBESÍTHETED VELE!! nem szavakkal, tettekkel!! LEGYÉL ÚJRA NŐ!! ami egybefoglalja az anya, élettárs, barátnő, szerető szerepet.

a házasság témában teljes mértékben egyet értek Szilvivel, meg kell ezt beszélnetek!!!! ... mert nagyon bánthat ez Téged és meg is értelek!! én anno azt mondtam Neki, hogy ha nincs gyűrű nincs gyerek... persze nem így gondoltam, de bejött :) és nem is függvénye egyik a másiknak, csak bedobtam és ragaszkodtam hozzá. azután amikor megvolt a lánykérés és jött a baba leültettem és elmagyaráztam Neki, hogy nekem miért olyan fontos ez az egy nap. nem örült neki, sőt!! mindent én szerveztem a legapróbb részletig az akkor 1-2-3-4-5-6 hónapos babámmal, mert ugye Ő azt mondta én akartam, hát csináljam. én meg úgy voltam vele, hogy majd figyelhetsz barátocskám!! :) az utolsó napon előtte reggel 6-kor keltem, éjjel 1-kor feküdtem, Ő meg még a paphoz sem volt hajlandó velem eljönni, mert ALUDT!!!! másnap, amikor jöttünk ki a templomból ez a párbeszéd zajlott: boldog vagy?? mire én, hogy persze!! akkor jó, mert csak ezért mentem bele, hogy így lássalak ragyogni... a könnyek mellett a szemeben úgy megtapostam volna hogy fel sem kel!! :D és mikor hajnali 5-kor haza értünk bevallotta, hogy mennyire jó volt... na akkor elkezdtem ütni!! :D szóval ülj le Vele és mindent bele!!

SZILVI: basszus ezek a betegségek!!...:S na ezektől félek én is. de majd csak átestek már rajtuk és vége lesz a folytonos bebacizódásoknak!! amiket írtál... ittam a sorokat!! ... azt hiszem nagyon egyet értünk!! ... csak nekem még nem kellett semmit sem az életben alkalmaznom, csak a fejemben, a szívemben érzem ezeket... fodrásznál voltál?? :)

VERCSI: KÉRLEK NE AGGÓDJ MINDENEN!!!!!! nagyon jó anyuka vagy!!!!!! ne kattogj folyton ezeken a dolgokon, azzal nem segítesz, csak kiborulsz Te is!! Kati nagyon jó dolgokat írt, remélem, találsz olyat, ami bejön Neked is!! párod hogyan áll a baba vállaláshoz, hogyan veszi az akadályokat?? egyáltalán hogy álltok most ezzel??

KATI: IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!! olyan vagy, mint Anyukám, meséltem is Neki Rólad, mondtam, hogy Anyus megvan a fiatalabb kiadásod!! :D nevetett. nagyon szuperek ezek a küzdősportok!! úgy csinálnék én is valamit, de itt nálunk csak aerobic van attól meg falnak megyek, de ha Alen elkezdi a bölcsit lehet nézek valamit Szegeden, legalább heti 1x!!!! gondoltam a rúd táncra!! :) csak rohadt drága, a havi bérlet 20.000Ft!! pedig szerintem apánknak is tetszene :) meg van most ez a zumba, na ez is nagyon bejön!! én inkább a zenés, táncos dolgokért vagyok oda, 14 évig táncoltam így megmaradt a szenvedély!! a gyerkőcök észre vettek valamit a kapcsolatotok változásáról?? hogy vannak??

nos barátnőim... én vagyok itt a legzöldfülűbb, nem csak a korom miatt. most szeptemberben leszünk 5 éve együtt, 2 éve sem vagyunk házasok, de kezdtem érezni azokat a dolgokat, amiket leírtok!! nem voltam rózsaszín ködös álmaim az örök szerelemről vagy ilyesmi, de azért azt sem hittem, hogy ilyen nehéz is lesz már az "elején". de nagyon tanulságos, amiket olvasok Tőletek és teljes mértékben igazak is!! ... de ki mondta, hogy könnyű lesz?? :)

megyek, dolgoznom is kell...

holnap műtét... már jár a hátsóm, a gyomrom kész van, totál izgulok... már mondogattam Alennek, de hát nem tudom mi jut el belőle Hozzá, de én azért csak mondogatom.

puszi Nektek!!!!!!

2011. márc. 15. 08:08
 437/487 anonim ***** válasza:

Szijjasssztook:) ma már jobban vagyok:) lehet, hogy a tegnapi kibukáshoz hozzájárult az az irdatlan fejfájás, ami délután rámtört....nehezen viselem a fejem gondjait...:) ma utazott el az összes vendég a hosszú hétvégéről, ugyhogy volt mit dolgoznom. Az uram pedig kezét-lábát törte (önmagához képest), hogy segitsen. Ebéd után azonnal leállt a gyerekkel játszani, de kettő órakor már sírt az álmosságtól a kisvakarcs, de még mindig nem jött rosszallóan be az irodába, hogy mi van? Készvagymááá? Siragyereeeeekkk!!!! Ugyhogy hazavittem letenni a vakarcsot (ez sem megy neki -apának-egyedül, mert meg kell pisiltetni, szokott tejet kérni, kb ennyi vele a dolog, mert leteszed és alszik), szóval hazavittem, eldőlt szegény, majd rögtön hazajött ő is, hogy menjek vissza nyugodtan átvenni a többi anyagot, ő addig őrzi Zsocikát. Na, ez is ritka, ugyhogy ő így kér bocsánatot...megkérdezte azért, meddig tart még a dolgom, mondtam, kb fél óra, amiből kettő óra lett, de egy szót nem szólt...nem mert:) még az irodát is kitakaritottam, ugyhogy jobb lett a kedvem:)

Vercsinek igaza van, tiszta ideg, mikor nincsenek itthon apjáék, amúgy nem látszik rajta, csak ilyen eseteken látszik, hogy dinka, engem csesztet....:(

Kata, találkozunk:) ha egy percre is, mert nem akarlak zavarni , de látjuk egymást! Ne egy rakat könyvet hozz, csak egyet, ami a meglátásod szerint a leghasznosabb lehet nekem. Csak kimélni akarlak, mielőtt otthon hagysz valamit, csakhogy a könyvek beférjenek:) hol lesztek? Az Anna Grand hotelban? Silver resortban? Mert gondolom nem a Flamingóban, azaz nálunk....:( hány fős konferencia? 400 főig mi is ott vagyunk a szeren:) más hotel meg nincs. Még a konferencia központ lehet...

Ja, a bunyós videok állatok nagyon! Van ilyen rejtett agresszivitás bennem is. De a sport iránti szeretetem nulla. Őszintén. Mindent utálok gyerekkorom óta, ami mozgás. Szerettem bicajozni, de csak a ház körül, ha elfáradtam, mentem is befelé. Szerettem görkorizni kb egy hétig, deszkázni kicsit tovább:) ha lehullt a hó, sírtam, más gyerek örült, hogy szánkózhatott. Féltem a hóembertől, nem birtam feldolgozni, hogy megsemmisül, elolvad. A barátnőim gimnasztikára jártak, én meg matekórára....gáz mi? Lóg is a seggem-hasam rendesen:))) ja, a tesiórán a rémálmom a kötél és rúdmászás volt. Én voltam az, aki egyet tudott húzni magán max. Iszonyat "erős" karjaimnak köszönhetően. Hamar el is intéztem, hogy középsuliban állandó felmentett legyek igen súlyos ekcémám miatt...:) jó kifogás, mi. Még csoda, hogy nem vagyok 100 kiló, nem is értem...pedig eszek én mindent, főleg ,ami édesség. Egy milka tábla nehezen tart ki a hiradó alatt....:) -ezen a rohadt telefonon irok, nem látom, mit firkáltam eddig...

2011. márc. 15. 22:42
 438/487 anonim ***** válasza:

Esküvő kérdés: emésztenem kell, amiket irtatok....

Na, most fáradtam el kicsit, ég a szemem, pont olyan lehet, mint Biankáé....jajj, kis drága! Ez egy fájdalmas, kellemetlen betegség! Jobbulást a kicsinek! Puszi: L.

2011. márc. 15. 22:48
 439/487 anonim ***** válasza:
Gondolok Alenre, ha minden igaz, kész a műtét. jajj , szegény, bakker....
2011. márc. 16. 14:20
 440/487 anonim ***** válasza:
L.
2011. márc. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!