Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
 461/487 anonim ***** válasza:
100%
Az önálló fórum kész a forumx.hun, csak váromma további reakciókat. Puszi : L.
2011. márc. 21. 09:18
 462/487 anonim ***** válasza:
100%
Részemről már csak a belépési paramétereket várom,persze,csak ha "megtartotok engem" :)
2011. márc. 21. 09:22
 463/487 anonim ***** válasza:

L.!

Azt azért tudod ugye,hogy ha továbbra is nyilvános fórumokat hozol létre,ugyanúgy bárki olvashat titeket/minket....

2011. márc. 21. 09:24
 464/487 anonim ***** válasza:

Igen, értem, tudom:) csak ez jutott este az eszembe, amit Te javasoltál, a hoxa, az nem, nem tudtam, hogy lehet zárt is. Természetesen a Te javaslatod az ésszerűbb. Gondoltam,ahol csináltam egy egyszerű alapfórumot, kevésbé ismert, mint az itteni, tehát magunk lennénk jóformán. Lehet, félreérthető a háborgásom, amihez Ági is csatlakozott, meg Vercsi is fog, az tuti, csak még nem ért haza a pihiből: egyáltalán nem az a gond, hogy Te bejelentkeztèl. Ez inkább pozitiv. És nem a Te bekukkantásod inditott el bármit is, hanem Kata idegen barátja. Írod, hogy nem igazán érted, miért "picsogunk" emiatt, hisz bárki olvasgathat minket, mivel nyílt fórum, ezt tudnunk kéne. De hidd el, hogy ez csak most esik le....ezzel kapcsolatban kellene közösen döntenünk, hogy milyen formában tudunk együtt lenni tovàbbra is, mert eszem ágában sincs elveszteni a barátaimat! Kanálka javaslata (hoxa) jónak tűnik, az enyém nyitott ugyan, de azért talán nem ennyire, mint ez:) Megvárjuk a többieket, és kitaláljuk,mi legyen.

Puszi mindenkinek: L.

2011. márc. 21. 13:59
 465/487 anonim ***** válasza:
én bármiben benne vagyok, csak EGYÜTT maradjunk!!!!!!!!!!!!!!! :)
2011. márc. 21. 14:34
 466/487 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit félre lettem értve...szó sincs róla,hogy azt gondolnám,hogy "picsogtok",csak Vercsi első reagálásán akadt fel kicsit a szemöldököm,idézem: "Szia Kanálka! Bevallom,először furcsa volt,hogy egy "idegen" elolvasta a szép lassan feltáruló életünket,bajainkat,bánatunkat,örömünket,amit lassan egy éve osztunk meg egymással".

Érthető reakció,csak olyan íze volt,mintha lopott,hackelt jelszóval betörtem volna valaki magánlevelezésébe,és még én éreztem percekig rosszul magam,ezért reagáltam elsőre én is így.

A másik,én teljesen megértem,hogy fent vagytok akadva Kata akcióján,megint más,hogy névtelenek benéznek a "hisztis gyerek" szekcióba,elolvasnak titeket,kiszedik belőle,ami esetleg az ő gyerekükre érvényes,majd mennek tovább,és megint más,ha valaki felveszi a kapcsolatot egyikőtökkel,még találkoznak is,és esetleg még külön a Ti életetekről is folyik a csevej,miközben nektek,egy "harmadik félnek" eszetek ágában sem volt kiadni mindezt.

Nem tudom érthető-e.

Tehát értek én itt mindent...

Hoxát meg tényleg csak azért ajánlottam,mert ott van olyan,hogy ZÁRTKÖRŰ KLUB,lehet bele jelentkezni,de ha úgy akarjuk, csak káderezés után engedünk be bárkit is.

2011. márc. 21. 14:42
 467/487 anonim ***** válasza:
:) L.
2011. márc. 21. 16:46
 468/487 anonim ***** válasza:
83%

Na hali csajok!

Egy pár gyors gondolat: nem hiszem, hogy akkora nagy durranás, hogy Gáborunk olvasgat minket, hiszen tudtuk, hogy az oldal nyilvános.

DE!

Kedves Gáborunk! (most aztán jól bedobtalak a "közösbe")

Légy férfi, bújj elő a homályból, és firkálj Te is!

Néha nem ártana egy független férfi véleményezés a nagy önsajnálatunk, és a "hatalmas" problémáink tisztábban látásához.

Vállalod?

Vagy csak Kati személyi angyala vagy?

Akkor lécci-lécci küldj nekünk egy-egy jóképű plátói jellegű kapcsolatra alkalmas férfi-angyalt... :-DDD

Én speciel egy olyan Banderas-osra gondoltam, esetleg lehetne éppen Ő, csak előtte "időutazhatna" egy jó húsz évet... persze nem előre... :-DDD

Ha zárt fórumot csinálunk, az nagyon jó lenne, nekem már sokszor eszembe jutottak az illetéktelen szemek, de hát végülis névtelen az oldal, és ki mondta, hogy Szilvi vagyok?

Bevettétek, kedves illetéktelenek?

Akkor elárulom, hogy Béla vagyok, 50 éves, pocakos, bogaras, egyedülálló, pár mániákus betegséggel... :-D

Na puszi Csajok!

Mennem kell.

Majd még jövök, ha nyitottátok a hoxás fórumunkat, értesítsetek priviben.

Szilvi (illetéktelenek számára kizárólag Béla)

2011. márc. 21. 18:17
 469/487 anonim ***** válasza:
Szilvit továbbra is imádnom kell:))) Lilla
2011. márc. 21. 22:12
 470/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Sajnálom, hogy megbántottalak Benneteket! Igazán nem akartam. SOHA, de soha nem "tárgyaltam ki" senkivel azokat a dolgokat, amiket megosztottatok velem. Ami hozzám bejön, az nálam is marad, az előzőekben említett dolgokat is csak az illető fiatalember engedelmével tettem itt közzé, hátha segítségetekre válik. Ahogy neki jogában áll hallgatni, úgy nekünk is. De ami felkerül egyszer a netre, az örökre ott is marad. Pl. ezért nem élek a facebook vagy az iwiw képfeltöltési lehetőségeivel, hiszen nem szeretném, ha mások csámcsognának a privát dolgaimon, netán pedofilok élvezkednének a gyerekem husis combos fotóin...

Egyébként nem miattatok lettünk barátok, s be kell valljam csajok, annál sokkal önzőbbek vagyunk, hogy a Ti életeteket éljük a hátatok mögött. Egyszerűen csak itt ismerkedtünk össze, ennek a dolognak - hogy nem egyszerű a gyerekeinkkel - köszönhetően. Ennyi, nem több. Emlékeztek Balázs anyukájára? Biztos vagyok benne, hogy ő is olvas minket. És a többiek is. Akik csak egy pontot tettek - jelzésként, stb.

Gábor - aki egyébként Marcsi, 49 éves és apáca :) - az én barátom , őrangyalom lett. Kettőnk dolgairól beszélgettünk, a mi családjainkról, kihívásainkról, ahogy Ti is a saját "egyéb" barátaitokkal. :) Na meg ahogy én is. Úgy általában. Sorry, hogy kimondtam a dolgokat, úgy hittem, a "leskelődöket" Ti is észlelitek. Bocsánatotokat kérem, mert valóban rossz érzés, ha elárulva érezzük magunkat! S hogy kinek mi az árulás fogalma, az ugye egyénenként eltérő. Az én értékrendem szerint amit tettem, mármint hogy megismerkedtem valakivel, hála Veronika kérdésének és ebből mély barátság lett, s mindezt nem írtam ide, úgy gondoltam, hogy nem árulás, hiszen a jelenlévők privát szféráját nem sérti, itt mindenki azt írja le - gondoltam én - amit 20 év múlva, az RTL Klubban sugározva vagy épp a saját édesanyja előtt sem tart indiszkrétnek. Úgy látom, a reakciók alapján, hogy tévedtem. Bocsássatok meg! Sajnálom, sose vezérelt más, csak a jó szándék.

Szép estét nektek!

K.

2011. márc. 21. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!