Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
 471/487 anonim ***** válasza:

Akkor most hogyan tovább lányok? Kata magyaràzata a szokásosnak megfelelően racionális és elfogadható, számomra biztosan. És remélem, én sem bántottalak meg, de nekem félreérthető volt ez az egész szitu. Az iwiw és társaival kapcsolatban azt hittem, én gondolom igy egyedül, de ezek szerint Te is, Kata. Azt hittem, rajtam kivül mindenki like-ol már a facebookon, csak én nem:)

Továbbra is fennáll a lehetőség arra, hogy zárjuk magunkat egy klubba a hoxán, amit ma meg is csinálok, vagyis egy új klubot. Abban a pillanatban, hogy mindenki igent mond és jön, akkor indulhatunk ott, magunkban, meg akit persze közösen befogadunk. Ha valaki nem akar mozdulni, akkor maradunk.... Igy okés? L.

2011. márc. 22. 09:34
 472/487 anonim ***** válasza:
Borzasztó anya vagyok,de változni akarok! - új, zárt klub a hoxan:) ....már csak menni kell...., vagy maradni. Döntsetek! Puszi: L.
2011. márc. 22. 09:41
 473/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztoooooooooooooook!! :)

jaj Kata nem árultál el bennünket, legalább is én nem érzem úgy!!!!!! LILLA JÖHET A HOXAAAAAA!! :D

csajok ALEN HOLNAPTÓL BÖLCSIS!!!!!!!!!! :D ma minden rendben volt a dokinál és rámondta az ament, így én már be is indultam és hívtam az óvó nénit!!!!!! :) úúúúúgy izgulok!!

én sem akartam senkit sem megbántani, remélem, így együtt maradunk, mert nagyon hiányoznának az én barátnőim!!!!

millió puszi és még több napsütéééééééééééééés

Ági

2011. márc. 22. 13:07
 474/487 anonim ***** válasza:
100%

Áginál egy igen a zárt mellett. Várom a többi szavazatot:) Kanálkáét is:)Vercsi is hazaért talán már, ugyhogy lassan be fog kukkolni Ő is. Szilvi, Kati? még kell egy yes or not.

igy lehet elérni a rögtönzött klubot: www.hoxa.hu, először persze regisztrálni kell, aztán a klubok fül alatt van egy legújabb klubok alfül, ott megtalálható a Borzasztó anya:) klub:) és akkor fent kiírja, hogy kérés a klubba való belépéshez.... van itt egy Szöszmöszke :) ő ki? (mert akárki is lehet közülünk is:) Lehet Szilvi a szőke hajával! Ági tuti nem:)- olyan fekete,mint az ében:)

L.

2011. márc. 22. 13:50
 475/487 anonim ***** válasza:

msbutty engedélyt kér a tagságra!! :))))))) Ági személyében :P és igeeeeeen, ÉBENFEKETE!! :)

jaj Lilla hattttalmas puszi!!

2011. márc. 22. 14:36
 476/487 anonim ***** válasza:
100%

Muhaha,Szöszmöszke én vagyok :)))

Van valami perverz vonzódásom az idióta nevekhez,bocsánat :)))

2011. márc. 22. 15:18
 477/487 anonim ***** válasza:
100%

Itt van még egy yes!

Tőlem is mehet a hoxa, bár engem nem vágott haza Gabriellünk jelenléte, de jobb érzés a színfalak mögött írogatni.

Persze tőlem bárki jöhet oda is, végülis arctalanok vagyunk kívülállók számára.

Szilvi

2011. márc. 22. 17:49
 478/487 anonim ***** válasza:
100%

Na, nyomtam egy jelentkezést a zárt fórumra.

Ja, és nem szőke néven futok, bár az vagyok, de azért sötét... :-))))

2011. márc. 22. 17:51
 479/487 anonim ***** válasza:
Na, akkor mindjárt beengedlek Titeket....Vercsi,Kata még sehol egyenlőre....L.
2011. márc. 22. 21:56
 480/487 anonim ***** válasza:
Na okés, Szöszmösz, Szilvi, Ági belépve, de ki az az édi micimackó, aki ott toporog a klubajtó előtt egy csokor virággal? Dell 0.....L.
2011. márc. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!