Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!
A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!
De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.
jaj Lilla, biztosan nem gondolta komolyan!!!! meggondolatlanul mondta tuti!! SZUPER ANYA VAGY!! elszakadt a cérna... mi is össze szoktunk ugrani, elég hevesek vagyunk, de felét sem gondoljuk komolyan!! ... a hév ... viszont úgy meg tud bántani néha és sajnos Ő is tudja mivel tud a legjobban...
ajjj, ez a valentin nap, a csudába vele, mi nem is ünnepeljük sosem. szeressen engem a hétköznapokon ne az ünnepeken!! :)
Mikor a szülei utaznak, tiszta nemnormális, olyan ideges:( mi sem ünnepeljük a valentin napot, ennél racionalistább vagyok, pláne ő...csak gondoltam idevágó megjegyzés....:( egész délután kötözködött velem.Én meg szó nélkül tűrtem. Ha holnap is folytatja, esküszöm felállok az irodából, aztán oldja meg az üzletet egyedül!
Anyósom nagyon örült a terítőnek, Zsocika adott neki külön virágot, puszit, olyan kis édes volt! Sógoromék is jöttek , kitettek magukért, ugyhogy hiába is mondta, ne köszöntgessük előre, csak jól esett neki:) az uram oda se jött, mert ugye megbeszélni valója volt apósommal, tök kretén, komolyan! Leszarja a saját anyját....mert utolsó estére kell minden megbeszélni valót hagyni....no comment. Gondolom holnapután az én névnapom is a feledés homályába merül... Mondjuk ezt ugysem meri megtenni, mert akkor meneküljön a sértett haragomtól:)
Puszika Nektek!!! L.
Lilla! Utólag is Boldog Névnapot kívánok Neked!
Sajnos nem dolgozom irodában,pedig mindig szerettem volna. Péter munkahelyén voltunk látogatóban és ott fotózott le:).
Péter fejlesztőmérnök egy német cégnél és Németországba utazik sokat a munkája miatt.
Nagyon rossz olyankor egyedül(vagyis már kettesben Lizivel),de lassan kezdem megszokni:(((
Én patikában dolgoztam és ha sikerül még elhelyezkednem,akkor oda megyek vissza,bár nem éppen bababarát munkahely,mert most már a patikák este 9-ig is nyitva vannak,nem is tudom mi lesz,ha bizonyos napokon nem is látom a kislányom,mert olyan későn érek haza.
Múlt héten volt nálam egy ismerősöm,hogy ajánljon egy munkalehetőséget: MLM cégnél. Hát...nem is tudom. Ismeritek az MLM hálózatokat? Sok rosszat is hallottam már róluk.
Lilla, Te mit csinálsz,amikor bemész dolgozni? Most Te és a párod a FŐNÖK? Szereted csinálni? Én mindig úgy voltam a patikai munkával,hogy egyenlőre jó,aztán majd váltok,ha lesz jobb lehetőségem. De,nem sikerült találnom mást:(
Pusz: Vercsi
szisztooooooooooook,
holnap jövök a részletekkel Csajok, de most muszáj megosztanom Veletek ezt a jó hírt!! KÉSZ A GYEREKSZOBAAAAA!! :D de ami ennél is nagyobb dolog...:ALEN EGYEDÜL ALSZIK AZ ÚJ SZOBÁBAN A NAGY ÁGYÁBAN!! :))) juj olyan izgi, csak álltam és néztem...:)
mennek a képek:
Lillám BOLDOG NÉVNAPOT utólag is!!!!! :)))
puszi
Köszönöm szépen a jókivánságokat, lányok!!!!
Àgi, marha jó a szoba! Szines, vidàm, tele játékkal, sátorral, igazi bababirodalom! Az ágy tetszik különösen. Jól látom, hogy emeletes? Alul viszont alig magasabb a földnél, tehát nagyot nem tudna esni róla. Az emeletes rèsz ugymond gyerek-vendégágy? Tényleg nagyon menő lett, ügyesek vagytok! A mi gyerekszobánk nem ilyen gyerekbarát:( amikor jött a baba, nem festettem àt babásra. Hisz sosem lakott ott senki, és ugye a ház sem volt régi, ezért ugy hagytam, ahogy volt, csak tettem bele ágyat, szekrényt, pelusozót, ennyi. Egy polcot szeretnék, mert dobozban vannak a játékai. Ettől függetlenül mindig szerette a kisvakarcs, egyedül szunyált benne , mióta nem kel éjjel enni, azaz 6 hós kora óta:)
Vercsi, hát nem egyszerű lehet a párodnak meg neked:( de legalább jó munkája van, haladtok majd a jövedelméből.
Én az alábbi hotelban vagyok/voltam értékesitési vezető: www.flamingohotel.hu , ház ez a mi kis "panziónk":) teljes mértékben családi vállalkozás, mindent mi csinálunk lényegében. Most szívok rendesen, mert ugye a párom meg én nyertük meg a teljes körű irányitást április egyig..... Ebbe a taposómalomba megyek vissza egy év mulva. Meg igy részletekben. Napi 1-2 óránál többet nem dolgozom aktivan, kivéve persze most, szóval csak mint tanácsadó és honlapmaceráló vagyok jelen. Tehát engem kérdezgetnek az értékesitők a napi operativ tevékenységükben felmerülő problémákkal kapcsolatban. Az uram az étteremért és a ház műszaki épségéért felel. Hát ez van.
A patika mindig a szivem csücske volt, az ott dolgozók nekem legalább olyan fontosak, mint a dokik. Sokszor jobb tanácsot adnak a dokiknál! Az időbeosztás tényleg gázos, ahogy leirtad. De majd kialakul.én sem merek nagyon előre rágódni ezen.
Sok puszi; L.
sziasztok,
uh Lilla, remélem, már jobban vagy, ez a kis "baleset" nem lehetett valami kellemes az éjszaka közepén!!...:) bocsi, de kicsit mosolyogtam, mert én is ilyen vagyok... a férjem szerint kis nyomi :D megnéztem a site-otokat... BASSZUS HÁT GYÖNYÖRŰ A SZÁLLODA, EGYSZERŰEN MESESZÉP!! késztetést éreztem egy kellemes kis hosszú hétvégét Nálatok tölteni!! :) hát le a kalappal, hogy egy ilyen csudi helyet csináltok a családdal!! ahogy írtad nem lehet könnyű és ezt szeretni is kell ahhoz, hogy szívvel csináld!! akkor áprilisig szívóka van a munkával, igaz?? Zsozsó hol van mialatt Te melózol??
Vercsi hát minden tiszteletem a Tiéd!! nekünk egy hónap volt az, amit teljesen külön töltöttünk, mert Apánk Görögországban, Athénban melózott. 8 hónapos terhes voltam... hát imádkoztam, hogy ne jöjjön előbb a fickó!! :) mennyi időt tölt kint a párod??
a patikás meló tényleg nem biztos, hogy a beosztás miatt a legkedvezőbb Lizára nézve, de ha nincs más, sajnos menni fogsz gondolom. de keresgetsz?? én az este 7-től is tartottam, de csak most télen gáz, nyáron vígan lent maradunk még olyankor a parkban. meg lehetett szokni. de a 9 azért már húzós!! remélem, nem kell addig maradnod majd!!
hát lányok akkor most jöjjön a fekete leves...:S ma voltunk a fül-orr-gégészeten és bizony Alennek ki kell venni az orrmanduláját!!!! képzeljétek két oldali hallásvesztése van... a hallásgörbéje EGYENES!!...:S én meg azt hittem, szórakozik velem és nem fogad szót, amikor kérem valamire normál hangon!! pedig nem, csak nem hallotta szegény!! én meg mindig kiabáltam Vele ilyenkor...:S olyan kis hős volt a vizsgálat alatt!! :) a végén megkérdeztem, mi a következő erre a doktornő, hogy végeztünk, Ő meg, hogy kár :D had ne mondjam, hogy 10-től fél 1-ig vártunk, be sem mentem Vele a váróba, mert kb. 50 beteg gyerek volt bent és csak jöttek, jöttek!!... úgy sikerült elsőnek bemennünk, hogy Apa felesége jött velünk és Ő ismeri a dr. nőt, hát úgy égett az arcom, ahogy mindenki előtt becsörtettünk... d.u 5-ig ott várhattunk volna tuti!!!! voltam a neurológián is időpontért, azt mondja a hölgy: jó akkor május 27. d.e 10 óra, de készüljön fel anyuka, hogy több órát kell majd várniuk!! ja, köszi :S úgyhogy megyünk szépen magánrendelésre, ami igaz, hogy 10.000 Ft, de legalább tuti átnéznek mindent alaposan és nem kell a fél napomat az őrjöngő, egészséges gyerekemmel ott töltenem.
szóval most így lőttek a jövő heti bölcsi kezdésnek, mert arra a 10 napra minden adjam be, a műtét után 2 hétig úgy sem mehet, addig meg nehogy össze szedjen valamit, mert akkor csúszik minden. átraktuk április 01.-re... pedig már erre is szinte felkészültem lelkileg :) de mindegy. csak minden rendben legyen és megszabaduljunk ezektől a lázzal és gyulladással járó hülyeségektől!!
köszi Lilla, aranyos vagy, hát olyan lett a szobája, amilyen Ő maga is :) a galéria ágyat a Vaterán vettük 20.000 Ft-ért, de úgy hogy egy karcolás sincs rajta!!!! nagyon csúcs!!!! :) szereti is, alatta kis bunker lesz, holnap viszem a texilt a varrónőhöz, azzal lesz eltakarva, lesz rajta egy kis ablak és ajtó is :) meg jó lesz a kis Millának, amikor nálunk alszik. mostantól sűrűbben fog nálunk lenni szombatonként, minden 2.-on, mert sogimnak hétvégi munkát kellett vállalnia, ugyan is most járt le a szülési szabadsága és 4 órába vették vissza havi 27.000 Ft-ért!!!! nevetséges!! így megy az anyósékhoz minden szombaton a lagzis terembe dolgozni... közgazdász főiskolája van, amit Pesten végzet, 3 nyelvet beszél!!!!! egyszerűen ilyen a helyzet erre felénk!!!!! így a kis csajszit bevállaltam minden 2. szombatra, jól elleszünk, imádom és Alen is szereti!! :) már alig várom!!
van azért jó hír is, Viktor márc.7.-én kezd dolgozni a gyárban, a maszekot pedig már tegnap elkezdte és áprilisig be is van táblázva :D jeeeeeeeeeeee!! :)
most megyek , remélem jól vagytok!! Lilla ne hajtsd agyon magad!!
Szilvi merre jársz??
Katit meg sem kérdezem...:)
puszi
Huhh! Ági,ez nagyon kemény,hogy Alennek hallásvesztése van. De,ha kiveszik az orrmanduláját,akkor gondolom javul a helyzet?! Hogy állapították meg,hogy az orrmandulával van a gond? Milyen volt az orrmadula vizsgálat? Alen szobája nagyon vidám,barátságos lett, az ágy tényleg szuper. Egyébként Én is vaterázom:)))
Lilla! Nektek egy tündérbirodalmatok van:) Nagyon gyönyörű. Átjártok fürdeni-pancsizni? De,jóóóó Nektek!
Még jövök,csak Lizi idejött és írni szeretne Nektek.Megyek lefoglalom valamivel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!