Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!
A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!
De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.
Lilla! De,izgalmas. És kellemesen rázott a hideg?????:)))))
Á, Én sajnos nem álmodom ilyeneket,ahogy egy barátnőm mondta rólam,: Vercsi,Te túl unalmas vagy az ilyenekhez.Kedves nem??!! Ja,erről jut eszembe, nem használom a Verát,vhogy idegen nekem,nem szeretem,de Vercsi a becenevem,ha a Veronika túl hosszú. Nektek van becenevetek?
Huhh nekem rengetek...
Vercsi-barátok
Veri-család,gyerekkori
Verci-férjem találmánya,néha Berci!
Veroni,Roni:munkahelyek,mert már volt egy Vercsi.
Pusz
Vercsi:)
sziasztok,
Lilla nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy segítesz, jól esett!! már több, mint egy éve van ilyen kúpunk otthon, készenlétben áll a hűtőben... Vercsi valóban nagyon rossz ilyenkor végignézni az egész rohamot... de a legeslegrosszabb, amikor csak telefonon hívnak, hogy mi történt, mert te dolgozol és nem a gyereked mellett vagy... annyira sz@rnak éreztem magam, hogy el sem hiszitek!! sosem vagyok mellette, amikor kellene...:S mindegy.
végre tudtam beszélni a védőnővel, aki pont bent volt a rendelőben így egyből konzultált a doktornőnkkel is. csütörtökön megyünk át tanácsadásra és akkor minden részletesen megbeszélünk majd. annyit mondott elöljáróban, hogy egy neurológiai vizsgálat EEG-vel, kombinált vérvétel, vizelet teszt és mivel valószínűleg a füle a fő generáló így egy alapos fül-orr-gégészeti munkálat is kinéz, amihez hozzá tette, hogy nem akar jósolni, de ha ez a helyzet valószínűleg búcsút inthetünk az orr mandulájának. de már sem ez érdekelne, csak valahol tartsunk és legyen már egy kis remény arra, hogy ne kísérjen láz minden egyes meghűlést... hát csütörtökön minden kiderül és okosabbak leszünk!! azóta egyébként egyszer volt hőemelkedése, 37.7, de ennyi. semmi több, tehát még csak nem is beteg!!!!
katasztrofális hétvégénk volt, úgy viselkedett szegénykém, mint egy agresszív kismalac, ütött bennünket mindenért, vagdalózott, kiabált, totál kifordult magából. tegnap már magamra zártam a fürdőszobát és sírtam... totál kibuktam!!!! tudom, hogy hülye vagyok, de besokaltam teljesen... szegény Viktor, csak lesett, hogy mi bajom van. csak büntettem a sarokba állással, meg a mese megvonással, de semmit sem használt, és tegnap estére már oda jutottam, hogy egyszerűen le sem reagáltam, rá sem néztem... ráadásul ugye a lakás is káosz a felújítás miatt, Viki jövő héttől maszekol, a gyárban majd márciusban indulnak újra, szóval a tegnapi napunk is azzal telt, hogy bútorokat pakoltunk és meszeltünk... valószínűleg azért is ilyen vadócka Alen, mert egész múlt héten szinte hanyagolva volt, d.e otthon d.u a meló helyen dolgoztam, és még hétvégén sem volt megállás. sajnálom is szegényt!!...
bocsi, hogy csak panaszkodni "jöttem" most, de muszáj volt már kiírnom magamból, mert felrobbanok!!!!
köszi csajok a segítséget!!
remélem, jobb hétvégétek volt!!
puszi
Ági! Van amikor minden összejön,de utána már csak jobb jöhet! Alen vizsgálatán túl lesztek,gyönyörű lesz a lakásotok.Ne hibáztasd magad,mert a munkahelyeden voltál,amikor rosszul lett.Ez olyan dolog,amit nem tudhattál előre. Dolgoztál és a kisfiad jó kezekben volt.Egyébként mi is voltunk fül-orr-gégén,mert gyanús volt Lizi orrmandulája is,mert folyton horkol,neki még nem kell kivenni, hagyott a doki egy kis időt és addig orrcseppet adunk neki.
Sok puszi
Vercsi
Àgi, örülök, hogy jobban vagytok:) persze, gondolhattam volna, hogy evidens neked ez a kúp....:) anyu mondta, hogy sajnos ezzel a lázgörccsel semmit nem lehet tenni, ha hozzájuk is bekerül egy lázgörcsös eset, ezt a kupot beadják és ennyi....tényleg a végére kell járni a dolgoknak!
A fürdőszobaterv marha jó! Te kis csempeszaki:) nekem a házunkban a mi fürdőnk a kedvenc helyem, vinnyogtam ezért a burkolatért ami most van, eleget....de ez örök, itt fog megrohadni a falon!!!
Anyósomék holnap reggel utaznak 1,5 hónapra. Mi ismét itthon maradtunk, nem vállalom a 20 órás repülést Zsozsoval:( ugyhogy megnyertem a hotel teljes felügyeletét az Urammal, bevétel átvételtől a fizuosztásig....remélem lesz időm pisilni menni:( anyósom névnapja és szülinapja egybe esik, febr 16-ra, ezért előzetesen megköszöntjük , bár kijelentette, hogy ne tegyük. Lehet, ideges lesz, nem fog örülni, hogy előre köszöngetjük...,kiváncsi leszek, hogy reagál este. Varrattam egy szép organza teritőt, hátha tetszik majd neki.vagy kivág virágostul, mert megmondta, hogy előre nem illik köszöntgetni....tök ciki, mindegy, lesz ami lesz.
Zsocika még mindig alszik, tiszta durva. Megint este tizig fog pörögni!
Van egy gondom: az uram nem akarja, hogy a gyerek oviba menjen....minek adom be oda bőgni meg megbetegiteni....mi a francot csináljak??? 2012 tavaszán menne, de már lassan be kell iratnom, attól tartok nem fogja engedni. Puszi nektek: L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!