Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem voltam pár napig net közelben,mert férjemtől wellness hétvégét kaptam névnapomra és elmentünk Parádra pihenni:)))

Lilla! Nagggyon gyönyörű a kisfiad:))) Még küldhetnél pár képet magatokról. Régen láttalak benneteket:)))

Most ezerrel mosok-pakolok,de jövök még.

Puszi

Veronika

2011. jan. 19. 13:11
 362/487 A kérdező kommentje:

Hahó!

Hol vagytok? Minden rendben veletek?

Mi kicsit betegek vagyunk,vagyis már több napja nem bírunk megszabadulni a bedugult orrtól, tüsszögéstől. Liza éjjelente úgy horkol,mint a férjem. Szegénykém reggel fáradtabban ébred,mint amikor letettem aludni.

Jövő hétfőn kardiológiai vizsgáltra kell mennünk,de,ha nem gyógyul meg,akkor nem érdemes elvinnem,mert fals eredményt adhat. De,így is 1 hónapot vártam az időpontra,annyira tele van az előjegyzése a doki néninek.

Nálatok is esik a hó? Én meg már elkezdtem a tavaszt várni,ezek szerint hiába....:)

Írjatok valamit!

Puszi

V

2011. jan. 25. 14:38
 363/487 anonim ***** válasza:
100%

hát szevasztok csajok:) szia Veronika, kettecskén maradtunk:) azért bízom benne,hogy a többiek is idetalálnak még... Áginak kevesebb lett az ideje , van egy gyanum most, hogy Alennel otthon van... vagy hol vagy, Ági? remélem,minden rendben nálatok,mert most olyan fura a hallgatásod,,,, bízom benne,hogy nincs semmi gond. Szilvi, nálatok is okés a helyzet? remélem,Bianka nem szedte össze a most menő bölcsikórt, hasmenés , láz és torokgyulladás cukicsomagot. ( irtja a bölcsiseket)

Kata meg elveszett a vizsgák és az anyaság tengerében... meg még gyanitom pluszban dolgozik is egy kicsit, nehogy még unatkozzon a végén:)

Veronika, Liza hogy halad a beszéddel? és a súlya? van valami pozitiv változás? Zsocika hízott kicsit, 12,5 kg, 95 cm, ugyhogy annyira nem csonti már. képzeljétek, kicsit többet mondogat, vannak újnak mondható szavai is, vagy inkább szókezdeményei, pl ma mondta,hogy tejet kér,vagyis épp tejet iszik, csak ennyit mondogatott , hogy Te- Te,,,, mire rájöttem,hogy tej.... erre megtapsolt! (kuka anya, nem érti,mit mondok). Anyáméknak 40.-dik házassági évfordulójuk lesz vasárnap, 14-en megyünk étterembe, ugyhogy buli lesz. Vettem nekik egy faliórát , egész nap mondogatta ,hogy mamm óa-óa....

ja, meg ha kérdezem,hogy bevetted a vitaminodat? mondja,hogy Be:)

ugyhogy tök jól elbeszélgetünk. épp apja altatja, most ez az új módi, apa sokkal jobb,mert fogja a kezét,mig elalszik, az én altatási módszerem meg az,hogy jóéjszakát, és kijövök.... szóval persze, hogy apa kell,nem én:)de legalább itt írok nektek, ennyivel jobb. nem görnyedek az ágynál,mint apa:)

mi van veletek????? írjatok!

Veronika, légyszi küldj az e-mailemre fotót rólatok, mert nem találom a címed!!!!

puszi:Lilla

2011. jan. 26. 22:07
 364/487 anonim ***** válasza:
100%
Veronika, mi ez a szívgond Lizával? eddig ezt nem irtad! mi a baj? remélem, semmi exta.... egy kis zívzörej....,,,,??? L.
2011. jan. 26. 22:09
 365/487 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

most volt anyukámék 40.házassági évfordulója, itt lenne két kép nektek! sok puszi: L.

2011. jan. 30. 16:34
 366/487 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Sok boldogságot kívánok Anyudéknak és még sok-sok boldog együtt töltött éveket!

Puszi

V.

2011. jan. 30. 19:24
 367/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Bocsánat ismét a sokáig elmaradásért.

Nagyon nehezen találom meg az egyensúlyt a háztartás, a gyerek, és a meló között.

Pörgök egész nap, mint a csuda, estére meg kipurcanok, tízkor úgy dőlök ágyba, hogy félhulla vagyok.

Jelentem, Bianka nagyon jól beszokott a bölcsibe!

A héten egyszer sem sírdogált, fél négyig van egyelőre, amíg apa tud még érte menni ilyen "korán", aztán meg ha talál melót, akkor már én rohanok érte négy után, ahogy véget ér a munkaidőm.

Viszont az estéink borzalmasak lettek.

A bölcsi előhozta a hisztikorszakot újra, de most olyan intenzíven, hogy sokszor csak állok tanácstalanul, hogy mi a fene legyen.

Nagyon nehéz szegényemnek, mert ugye hiányzom neki egész nap, itthon viszont nem bírjuk pótolni ezt a hiányt, és dühös is rám, ez egyértelműen lejön róla.

Bölcsiben egy földre szállt angyal, haza jön, még mindig angyal, aztán este hatkor beindul a dilimalom, én meg csak kapkodom a fejem, mert ilyen eddig még a legborzalmasabb dilikorszakban sem volt.

Hát majd ezen is túl leszünk talán.

Egyébként hétvégén nincs vele semmi gond, ugyanolyan tünemény, mint a bölcsis korszak előtt.

Igazándiból nagyon tanácstalan vagyok, hogy hogyan kezeljem.

Büntetni nincs szívem, hiszen egész nap olyan jó gyerek, és tudom, hogy hiányzom neki, ezért aztán nem akarok "gonoszkodni" vele a büntetéssel, de rá sem hagyhatom, mert akkor meg állandósulhat ez az állapot.

Na most legyetek okosak.

Mi a megoldás?

A héten már szépen összehangolódtunk reggel is, egy hang nélkül készülődünk, indulunk a bölcsibe, otthagyom, megyek melóba, nincs semmi gond, ottmarad simán a bölcsiben, nem sír, nem hisztizik, pedig vannak ott "régi bölcsisek is", akik meg vonyítanak, hogy nem akarnak ottmaradni.

Az én lányom meg áll, és nézi őket, hogy ezeknek meg mi bajuk van?

Van egy pici lány is, most lesz egy éves, na ő Bianka kedvence, újabban itthon négykézláb közlekedik, és mondja, hogy így "megy" a pici baba. :-)

Az egyik gondozónő mondta, hogy egész nap be nem áll a szája, úgyhogy már teljesen feloldódott ott is, lyukat beszél a többiek hasába. :-)

Nálunk ennyi a helyzet, próbálok egy seggel vagy száz lovat megülni, de rengeteg energiám megy el, nem marad estére már sajnos írni.

Most el is köszönök, csak már a pofám leszakadt, hogy ennyire eltűntem, gondoltam gyorsan írok pár sort.

Jó éjt nektek!

Szilvi

2011. jan. 30. 21:06
 368/487 anonim ***** válasza:

SZIASZTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!

hjajj, már szégyellem magam... NE HARAGUDJATOK!! és ANNYIRA HIÁNYOZTATOK MÁR!! mindig képben voltam, hogy mi történik Veletek, csak egyszerűen nem jutottam ide, hogy írjak...

HOLNAP KEZDEK DOLGOZNI CSAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!! az a durva, hogy sosem örültem még ennyire a munkahelyemnek!!... kis túlzással bekattantam itthon, egy elviselhetetlen hiszti gép voltam :S mondtam is a férjemnek, hogy le a kalappal előtte, hogy nem rúgott jól fenéken néha :) iszonyat nehéz volt ez az 5-6 hét... és úgy szégyelltem magam... azért, hogy így érzem!! egyszerűen nem tudtam vissza szokni a háziasszony szerepbe :S nem ment... de Alennel nagyon jó volt itthon!! csak a végére kicsit egymásra untunk azt hiszem kölcsönösen... kiakasztott a napi rutin, a szürke hétköznapok és néha Vele is olyan türelmetlen voltam... szép kis anya vagyok, mi?? de azért jó volt, rengeteget tanultunk egymástól :) és sokkal szebben viselkedik és hallgat Rám, mint előtte!! és bejött a büntetés is, szóval szépen haladunk azt hiszem a következő dac korszakig tutira :D

d.u hívjuk az ovónénit!!!!! jajj, úgy izgulok!! Szilvi együtt éltem át Veletek a beszoktatásos időt, sírtam néha én is, a szívem szakadt meg, amikor írtad mennyire nehéz volt a kicsi lánynak!! most meg fosok, hogy nekünk hogy megy majd!!... csak reménykedek!!

hétfőn megyek fogorvoshoz, elhatároztam magam, fogszabályzós leszek :D Viktor csak nevetett rajtam, de megígértettem Vele, hogy így is szeretni fog!! :D

az utóbbi pár nap enni is alig bírtam az idegtől, hogy mi lesz... végre vége!!!!

ma lefoglaltuk a nyaralásunkat, ugyan oda megyünk, ahová tavaly, Bulgáriába, Sunny Beachre, 220 euro az all incl. hát ennyiért nem nagyon utazgatunk máshová. és képzeljétek, 20-an megyünk!!!! TÖK SZUPER LESZ!! :D az egész bandánk!!

annyira elegem van már a hidegbőőőőőőől!! legyen már tavasz!! nem tudok már mit kitalálni, hogy itthon játszunk, annyira unalmas bent. Apánk ma fog neki a nagy átalakításoknak itthon, van pár terv... lesz mit csinálnia, ilyenkor mindig befogom szegényt :D fest, barkácsol, szerel, épít :D

Vera mi ez a kardiológia?? van valami gond a kicsivel??

Lilla szuperek a képek, milyen volt a buli?? sok boldogságot szüleidnek, remélem, nekünk is lesz egyszer 40. évfordulónk ;)

most megyek csajok, most már több időm lesz, bentről tudok írni majd!!

millió puszi minden törpének és persze Nektek is!!!!!

2011. febr. 2. 14:25
 369/487 anonim ***** válasza:
100%
... még valami... már csak az hiányzik a teljes boldogságomhoz, hogy megjöjjön... ugyanis 4 napja késik... kezdek izgulni...:S ...
2011. febr. 2. 14:28
 370/487 anonim ***** válasza:
Jön a bébi, jöön a béébi, jöööön a kicsiAleeeeen!!!!!!:)))) jujj, izgi:) L.
2011. febr. 2. 14:41
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!