Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!
A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!
De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.
Sziasztok!
Ági,de jóóóó,hogy megérkeztél!!! Már annyit gondoltam Rád,hogy mi lehet veled!
Ebben a hónapban mentek nyaralni?
Lizivel kontrollra járunk,szívzörej miatt,eddig mindig megnyugtattak,hogy semmi komoly kinövi,de péntekig azért még kicsit izgulok.
A benti játék már több mint unalmas, minden játékot végig játszunk oda-vissza,ránézek az órára és csak 10 perc telt el!!! ÁÁÁÁÁ! Mikor lehet már végre kimenni???
Ma fodrásznál voltam, végre fél év(na,jó 3hónap) után.:))) Tényleg Ti milyen sűrűn tudtok elmenni szépítkezni?
Jó éjt!
Puszi!
V.
helló Mami társak!! :)
Lilla le kell, hogy törjelek, hála a jó Istennek megjött!! :P tuti a stressz miatt volt ez a kis csúszás :))) huh...:D most azért még nem szeretnénk bébikét :)
OLYAN JÓ VOLT REGGEL 6-KOR KELNI!! :D ééés készülődni, öltözködni, reggelit csinálni és jönni dolgozniiiii!! :) jajj nagyon jó!!
ma megyünk a bölcsibe megbeszélésre, annyira izgulok!! Apánk már neki esett az otthoni teendőinek, bontjuk a lakást :) és lassan készül a gyerek szoba is!!
Vera majd június végén megyünk, csak ebbe a hotelbe már foglalni kell, mert nem marad hely és ennyi pénzért kár lenne kihagyni!! akkor mentek holnap, jobban van a kicsi??
már az új részben dolgozunk, új helyem van, ma rendezgettem be, úgy örültem neki!! csak még furcsa :)
végre tudok Nektek rendszeresen jelentkezni!! :)
Alen mától Apával van otthon, az előbb hívtam még pizsiben nyomták a tv előtt...:P lustik :) holnap viszi ellenőrzésre, mert megint fül gyulladása volt, úgyhogy érik egy fül-orr-gégés kivizsgálás...:S de már jól van és túl éltük a lázas időszakot is görcs nélkül!!!!!
puszi Nektek szép napot!!
Sziasztok Lányok!
Úgy látom szépségem érdekében baráti kört és anyóst kell váltanom.
:-DDD
Kicsit irigykedem ilyenkor, mikor valakinek az anyukája, anyósa, barátnője szépítkezős szakmában dolgozik, mert annyival egyszerűbb az élete.
Benyaltuk az idei influenzát.
Nagyon szuper, se ízeket, se szagokat nem érzek, a szemem időnként összefolyik a könnytől, és természetesen mindenki elkapta itthon, úgyhogy mára ennyi.
Üdvözlet a gyengélkedőről.
Remélem ti szerencsésebbek vagytok, és még a melegedő időt is tudjátok élvezni, orrdugulás, torok- és fejfájás nélkül.
Tudtok valami tuti csodaszert két éves törpök számára, hogy hétfőre meggyógyuljon?
Orvoshoz nem viszem, mert láza nincs, nem köhög, és nem akarok még ehhez beszopni valami még "fincsibbet" a váróban.
Múltkor is több, mint egy órát vártunk köhögő-tüsszögő gyerekek között, pedig időpontunk is volt...
Jó hétvégét nektek, és ha van csodaszeretek, várom a receptet!!!
Puszi nektek: Szilvi
Szijjjasztok csajok:) Először is Áginak szeretnék gratulálni, hogy visszakapta a munkáját,őszintén szólva, ahogy le voltál törve, és amiket leírtál,így mint munkaadó, ugy gondoltam,hogy kicsi az esély arra,hogy februártól visszavesznek:( De! szerencsére a Te munkaadód normális és amit megígért, hogy nem vagy elbocsátva, de februárig nincs munka, utána jöhetsz megint, szóval tartotta a szavát! ez nagyon ritka, becsüld meg:) A posztod ugyanaz maradt? remélem a fizud legalább annyi, vagy emeltek rajta egy kicsit:) Az urad akkor most otthon van, ha jól értem. Tehát hol az egyikőtöknek van munkája, hol a másiknak....remélem hamar megoldódik ez a gond is, és a férjed is belelendül a munkások világába. De most legalább pihen, ha ez még egy kényszerpihenő is a számára.
Alen meg apázhat! Zsocika tiszta függő, ma már nagyon ideges lettem, mikor nem engedte,hogy felöltöztessem, ordítva csimpaszkodott az apján. Apa csak matricának becézi....a kis levakarhatatlan:) Meglátta az ebédnél az étteremben, addig gyönyörűen evett, de ahogy apa megjelent (mondtam is neki, hogy jelenhettél volna meg öt perc mulva is b.meg..:), kés villa röpült (képletesen, mert kézzel eszik,mint a középkori lovagok), ordított, hogy Tatúúúúúú (ez apa, fogalmunk sincs honnan szedte), kb 40 másik étteremben étkező vendég csapta a fejét az érkező apuka irányába, és már tapadt is rá. Az én kocsimba nem száll be, ha az apjáé is ott van, ugyhogy külön autóval jöttünk haza, én magányosan, ők meg ketten, persze apa, felelőségteljes nagyon, előre ülteti a 2 év és 4 hónapos gyereket, aki ül,mint egy basa az ülésben, felnőtt biztiöv csak úgy tekeredik a nyakán..... sebaj:) mondtam is nekik ma, a rendőrbácsik szeretik az ilyet, asszem 50.000 Ft helyszíni bírság jár egy ilyen kis mutatványért:)
Tegnap taknyolt egyet és megint kitört a kapa fogából egy darab, ugyhogy marha jól néz ki. nem is akkor sírt, mikor képére esett, hanem mikor vacsorázott... jajj,ugy sajnáltuk szegényt! Csorba-kapafog lett az új indián neve.
Fodrászat: ott van a hotelben a fodrász,korábban,mikor még dolgoztam, őszintén én otthon nem mostam a loboncomat, a fodrász mosta, szárította, gondoltam szenvedjen vele ő:) akkor 2500 Ft volt a szárítás. most 3800 Ft-ot kért,mikor anyámék házassági évfordulójára ugy gondoltam, igazán megszáríthatja ő is.... kicsit sokallom. mindegy, nem ezért nem járok rendszeresen, inkább a hosszú haj nyújtotta kényelemért, törni nem törik, simán kiszárítom, aztán pont jó az úgy. ugyhogy szó szerint fél évben egyszer levágatom meg kicsit becsikoztatom, hogy ne legyen olyan fosbarna:)
kozmetikusnál életemben nem jártam. szégyen,nem szégyen, de az arcomhoz ne nyúljon, nem engedem, biztos mitteszeres meg minden, de ne nyomkodja, mert a tudattól rosszul leszek:) a szőrömet én gyantázom le. ja, de egyszer meghívott a hotelos kozmetikus egy szempilla festésre.Amugy nincs is szempillám,olyan rövid, hogy alig látszik, az összes festék a szememben kötött ki, ugyhogy könnyezve köszöntem meg a kezelést, és megigértem,hogy többet nem jövök:)A körmöm régen szép volt, mig nem mosogattam ennyit a babus után, meg dolgozó nőként főznöm nem kellett. na amióta ez a világ megszűnt, marha rusnyák a körmeim. mindig is kapáim voltak, hát most így ránézek a klaviatúrán kalapáló körmeimre,.... bleeeeeeee.... sógornőm elvégzett egy műkörmös sulit is hajdanán,persze a korábban említett okok miatt maradok a rusnya körmöknél:)(mindjárt ki is lakkozom valamire,mert undi)
Egész délelött kint voltunk egy elhagyatott erdei játszótéren, nagyon szupi volt,Zsocika makkot szedett, csúszdáztunk, meg a fák kérgét tépkedte:) Ki kell használni,hogy majdnem tiz fok van, mert sokáig nem marad az tuti, anyósom szerint : jön még kutyára déééér:)
Apuékkal épp lakásvásárlás elött állunk, nekem is van pénzem ,nekik is, ugyhogy mielőtt el nem költjük, kéne valami befektetés, marha nehéz, apám szétvariál mindent, komolyan , marha fáraztó! azon agyalok, hogy eladom a kocsim és veszek egy bazi nagy akármit és mindenki mehet a p.csába!!!! (fúúú, ideges vagyok ezen) Szóval apám össze -vissza variál, már kinéztük a lakást, 69 nm,földszinti, új építésű tégla lakás erkéllyel, van egy nappali meg 3 kisszoba, szerintem teljesen jó lenne, ugysem költözik bele senki, csak kiadnánk. De szerinte kicsi.... nem értem, mi a francot akar, nincs többre pénzünk, de szerinte ezek a likluk szobák bénák... jajj, nem egyszerű komolyan! a jövő héten eldől ,mi lesz. remélem,dűlőre jutok vele, csak már nincs erőm érvelni sem!
Vera! Vidd ki a bébit, játszatok! ott a kiskert! tessék kihasználni! Labdázzatok,motorozzatok egyet!
na mindenkinek napsütéses, gyönyörű délutánt kívánok!
puszillak Titeket: L.
Sziasztok!
Majd átolvasom rendesen amiket írtatok, de addig is küldök egy linket. Nagyon fontos felvilágosító kisfilm, kb 2 perc, de a lényeg benne van, nézzétek meg! Miért kell óvszert használni....
http://www.youtube.com/watch?v=xWkZ_StRjU0&feature=related
K.
hellóóó,
csajok holnap jövök részletekkel, de ma elkezdtük a felújításokat a lakásban... jöhet pár hónap bolondok háza :)
Lillaaaaaaaaaaaa a kukis törlős kérdezőőő :D törlöm Alennek, igen :)))))
holnap jövök, remélem, jól vagytok!!
puszi
Persze,hogy csak én tudok ilyeneket kérdezni:) kérdeztem az oldalon, hogy a fiúk megtörlik a kukit pisilés után , vagy mit kell csinálni...?:) ági is válaszolt:) belegondolva tök durva, mert volt jópár pasim , éltem eleget, pedig több mint tíz éve együtt vagyok az Urammal, szóval làttam kukit:), mégsem tudom, hogy pisil más, nem emlékszem, csak a páromra....
Tegnap éjjel igen furcsákat álmodtam egy volt pasimmal....a hideg is ráz, komolyan , Ti nem álmodtok "érdekes" dolgokat volt manuszokkal? Puszi: L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!