Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/487 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a munkahelyedet Ági. Tudom , nem vigasztal, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, de nekünk is felmondtak jó néhány szerződést jan.01-től. Sebaj, lesz másik!

Karácsony : mi meguntuk a rohangálást, így 24-én este nálunk van vacsora. :)

Két gyerekkel én már nem megyek sehova Szenteste.

Amúgy tanulok ezerrel. Szombaton még 2 vizsga, jövő héten pedig 6.

Annának begyulladt a füle - sose volt ilyen. Roland náthás. És mindkettő anyán lóg. És velem alszanak.

Apa is. Így éjszaka lerugdosnak minket az ágy szélére. Komolyan, tuti elég lenne egy szoba-konyhás lakás.

Jövő hétvégén, ha még élek, írok, reagálok hosszabban. Puszi Nektek!

Ja, és internetről rendeljetek ajándékot. :)

2010. dec. 9. 04:09
 322/487 anonim ***** válasza:

sajnos sehol sem jobb a helyzet Kati, tudom!! nagyon ígérgetik, hogy február 01.-től jöhetünk vissza, csak nem akarok naiv lenni és inkább felkészülök a rosszabbra és majd kellemesen csalódok, ha valóban kezdhetek akkor!! már össze szedtem magam, csak tegnap voltam kibukva... ma már csak mérges vagyok. mert mi megoldjuk valahogy, van félretett pénzünk, a férjemnek munkája, persze meg fogjuk érezni a hiányát az egy fizetésnek, de lesz mit ennünk, tudjuk fizetni a számláinkat. csak hogy rajtam kívül még 89 embert küldenek el kényszerszabadságra, akik közül sokan családok és nincs spórolt pénzünk, semmijük... velük mi lesz?? annyira undorító ez az egész!!...

fülgyulladás?? ajaj, októberben az volt nekünk is... Alent a penicilin tette helyre, szinte napok alatt, de 2 hétig kellett adjam Neki... féltem, hogy baj lesz a pocival, a kaki dologba be is kavart, de aztán helyre jöttek a dolgok!! mit írtak fel a kicsinek??

hú, ha házban laknánk, tuti csinálnék olyan igazi nagy családi karácsonyi vacsit, ahol mindenki ott van!! ez egy nagy álom nekem, remélem, egyszer beteljesedik!! :) férjem aranyos volt, azt mondta lemond az ajándékáról, de mondtam, hogy ez szóba sem jöhet!! a kicsinek már megvettük, az uracskám meg meg akar lepni mindenféleképpen :) szóval majd összébb húzzuk azt a bizonyos szíjat és pozitívan gondolkodunk. és reménykedünk!!

puszi

2010. dec. 9. 15:38
 323/487 anonim ***** válasza:

Szijjasztoook:) Àgi, ez nem túl jò hír,amit írtál a munkahelyeddel kapcsolatban, de addig is jàr a szabi alatti pènz,ugye? Reàlisan làtva a dolgokat van rà esèly,hogy nem vesznek vissza februàrtòl, vagy nem ennyire tisztessègtelenek? Ha ki akarnak vègleg tenni,akkor azt kellett volna mondaniuk,hogy most kiadjàk a maradèk szabidat ès ennek vègeztèvel lètszàmleèpitès miatt febr 1- töl megszünik a munkaviszonyod vègkielègitèssel. Ez azèrt lenne jobb,mint hogy ködölnek,mert megadnàk az esèlyt ,hogy addig màsik munkahelyet találj, nem? Igy ha most pozitivan gondolkodunk, elvileg visszavesz februàrtòl. Gondolom,akiket kitettek,azokkal közöltèk is, hogy itt a vège a dalnak, a többieket meg kènyszerszabira küldtèk. Gondolom a csempe/keràmiaüzletben ilyenkor van holtszezon, az èpitkezèsek is àllnak a minuszokban, vagy? Igy talàn nem bukod a bölcsit sem....jajj, nagyon sajnàlom, komolyan! Èn asszem fel sem fogom,milyen szerencsès vagyok,hogy nincsenek anyagi gondjaim, egy üveggömb alatt èldegèlünk, tisztàban vagyok vele. Csak ilyenkor kapizsgàlom, mi lenne, ha mondjuk összeomolna az idegenforgalom, tönkremenne a vàllalkozàs, mèg jò,hogy van egy diplomàm, bàr lehet,hogy kitörölhetem vele a fenekem, mert a gyakorlati helyemre nègy ève mèg azonnal felvettek volna jò kis közèpvezetöi àllàsba, Budapestre, mobillal, kocsival, megfelelö fizuval, no meg jò erös hàtszèllel, mert apukàm területi igazgatô volt 40! Èvig ugyanannàl a cègnèl (Antenna Hungària ), csak kèt ève nyugdijasmanus:) de persze eszem àgàban sem volt elfogadni,hisz màr dolgoztam a suli mellett a pàrommal a hotelban. Most meg mehetnèk keresgèlni, lehet,meglepödnèk,hogy senkinek sem kellek:( ugyhogy ezúton megköszönöm a Jòistennek az eddigi aranyèletem:)

Jelentem, bilibe/wcbe kakil/pisil Zsocika! El sem hiszem,hogy egy gagyi Mikumesèvel meg tudtam gyözni, na meg a törtènettel, mi lesz a kakival....azt olvastam,hogy aggòdnak a kaki miatt, hogy hova kerül, mert ez a testük rèsze, amitöl fèlelemmel vàlnak meg. Igy kitalàltam egy mesèt a kaki útjàròl, szòlok,hogy gusztustalan:) szòval a kaki nagyon szeretne egy òriàsit csobbanni a wcben, mert minden vàgya,hogy uszhasson egyet a gègecsöben, majd beleugorhasson az òriàsi tòba,ahol kedvère uszkàlhat a többi kakival boldogan....ezt mesèlgettem neki pàrszor,mikor ràült ugyan a wcszükitöre,de semmi, mikor felöltztettem,meg közölte,hogy kaka ès be is nyomta a gatyeszba....ez a mese segitett, na meg ez: mondtam neki, hogy ma este jön a Mikulàs,aki a jògyerekeknek ajàndèkot hoz. De az kap igazàn èrdekes ajàndèkot meg csokit is, aki màr a bilire ül ès oda kakil...a spàjban voltunk èpp, elökaptam a bilit, simàn ràült ès belekakilt:) egy bogyôt ugyan,de megtört a jèg:) eljàrtuk a pörgös kakatàncot, ez nagyon fontos(!), majd levittük a wcbe a kakit, ès jò utat kivàntunk neki, pàpàztunk, tehàt szèpen elköszöntünk, hagytam,had nèzegesse, örüljön a sikernek,majd saját maga lehuzta a wcn. Ês azòta semmo gond:) elöször sirni kezdett a wcn, de odakèszitettem egy buborèkfújòt,ami jò figyelemelterelönek bizonyult,mert a fèlelme elszàllt, a kaka meg jött:) Elnèzèst a rèszletezèsèrt,de hàtha talàltok benne valami èrtelmes ès kipròbàlhatò ötletet:) szòval,ha ràül a wcre/bilire ès sirdogàlni kezd, èn az utòbbi hèten nem vettem le ròla, hanem azonnal figyelmet tereltem, ès abbamaradt a siràs. Pl a telefonomon youtube-oztunk egyet, megkerestem pl a Thomas mozdonyt, vagy Dora a felfedezöt,a lènyeg,hogy szokja, nincs mitöl tartani a wcn/bilin. Amig nem tud ülni rajta legalább 5-10 percig nyigodtan,addig nem is fog beletermelni.

A cumizàssal visszafejlödtünk, jòval nehezebb ròla elterelni a figyelmèt:( de azèrt kitartok! Tegnapi uj szava: Szia! inkàbb:szijja:) ja, ès azt is mondja, ha odaadok valamit, hogy köszi:) ez òriàsi haladàs nàla!

Màsodik gyerek? Nem. Mèg nem. Ugy döntöttem,jövöre,mikor Zsoci 3 èves lesz,visszamegyek dolgozni. Mert ugye a sògornöm akkor otthon lesz a babàval ( kislàny lesz, húsz hetes), ugyhogy szeretnèm kihasznàlni azt az idöt,mikor nincs ott, ès nyugodtan dolgozhatok,ez az igazsàg. Mert ha mindketten ott leszünk....nem merek belegondolni. A kisfia tiszta allergiàs, nem tudnak itt a veszprèmi dokik segiteni rajta, itt az oldalon kèrtem segitsèget ès kaptam egy gyerekallergologus dokinö szàmàt Pesten, dr. Kalmàr Agnes, hètfön viszik is, ezèrt most asszem hàlàs,hogy egyàltalàn utànanèztem ,mert nagyon el voltak keseredve. Ugyhogy most pròbàlkozik normàlis lenni.

Katànak sok sikert kívànok a vizsgàkhoz, biztos kisujjbòl ràzza:) Szilvinek ès Veronikànak is sok puszi, minden sorotokat elolvastam!

Mindjàrt leviszi a tetöt a szèl, diszta durva! Pusz: L.

2010. dec. 10. 14:06
 324/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!! :)

remélem, mindenkinek jó kis hétvégéje volt és azért nem írtatok ;)

LILLA EZ EGYSZERŰEN SZUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!! :D gratulálok, a mesédet pedig betanulom és januártól alkalmazni fogom. ha már otthon leszek a kicsivel, megpróbálom leszoktatni a pelusról, majd mondom neki, hogy spórolnunk kell :D persze csak vicceltem.

kérdésedre válaszolva Lilla, nem egy büdös forintot (dinárt) nem kapunk, fizetetlen a kényszerszabadság. ez van!! de barátnőm azt mondta, hogy ha ne adj Isten nem vesznek vissza, akkor addig dolgozhatok náluk, amíg nem találok másik munkát :) egy Fornetti boltocskájuk van a szomszéd városkában, szóval szupi!! :)

és januárban pedig jól megérdemelten pihenek :) fizetés nélkül ugyan, de pihenek :D egyébként a férjem azt mondta, hogy már csak azért is elvisz bennünket Svájcba, majd télen is vállal munkát és kész :) imádom, amiért ilyen dolgos és nagyon sokat segít!! azt hiszem, rendbe jöttünk :)

Lilla ne aggódj a cumin, hát majd csak egyszer elhagyja!!... azért próbálkozz, hátha...

megértelek a munka fronton, legalább így nyugodtan dolgozhatsz!! és le a kalappal, hogy a történtek után még ilyen segítőkész vagy a sógornőddel!!

CSAJOK SZOMBATON VÉGRE ESETT A HÓÓÓÓÓÓÓ!! iszonyat jó volt!! 3-tól este 7-ig kint voltunk a szakadó hóesésben, szánkóztunk, hemperegtünk a hóban, nevettünk és annyira csodás volt!! megint szembesültem vele, hogy ennél nem kell több!! együtt voltunk, mint egy család egy igazi család, annyira boldogok voltunk és fantasztikus érzés volt!!!!!! :D

felraktam a képeket erről a napról, Lilla neked küldök párat!! jajj, amiket Te küldtél, annyira édesek!! :) nagyon szép Zsoci és én tökre úgy látom, hogy nől ő szépen!!

puszi

2010. dec. 13. 12:17
 325/487 anonim ***** válasza:

Ági, a küldött fotókon mostmár egyértelmű, hogy Alen az anyja fia:) nagyon Rád ütött, tiszta durva, ugyanaz a mosolya meg az egész feje:) milyen magas? Mert nekem nagyon nagynak tűnik! Ahogy áll a hóesésben, olyan mint egy kisovis:)

Zsoci ma egész keveset cumizott eddig, hátha eltünik végre a szájaból, olyan mint egy láncdohányos függő! Tuti cigizni fog 15 évesen:( tényleg, ki cigizik ,csajok? Ki szokott vissza szopi után és ki nem gyujtott rá még soha, ki szűz a dologban?:) mi mindketten cigiztünk, én az egyetem alatt nem is keveset, az uramnál is elment egy napi szük doboz. Ugye én a terhesség alatt leszoktam, ő meg akörül, mikor a fiunk fél éves volt. Szuper igy, bizom benne, sosem történik olyan borzalom , amiért ujra rágyujtok....

Tegap simán bekakilt a gatyeszba Zsoci megint, bizom benne, hogy azért nem lesz ismét rendszeres, mert többször sikerült a helyére, mostmeg pakoltam az izzósort az ablakra , közben meg ....szóval inkább az én hibám , mert nem figyeltem:) szóval érdemes azért próbálkozni, sokkal szabadabbak igy pelus nélkül!

A másik kinom, este fél tizenegykor alszik el a fiam...nem bííírom!!! Ha pár éve valami ilyet mondott volna, azt gondoltam, hogy az anyuka elmebeteg és kinozza a gyerekét...ugyhogy reggel fél kilenckor felkeltem kilenc helyett, egykor délután szunya van kettő helyett, igy tegnap már tizkor aludt. Holnap nyolckor keltem, igy ha fél tizkor lefekszik este, én már összeteszem a kezem! Délután 3 órákat szunyál, abból nem merem ébresztgetni:) Puszi: L.

2010. dec. 13. 13:45
 326/487 anonim ***** válasza:
100%

helló,

Lilla Te vagy az első és szerintem az egyetlen ember, aki ezt mondja :) mármint, hogy rám hasonlít a picúr :D mindenki szerint tiszta apja :))) ÚGYHOGY KÖSZIIIIIIIII!! :D most 92 cm és 15kg. elég vasgyúró, talán ezért tűnik nagyobbnak. olyan nagy fiús már...

szerintem nem lesz gond ebből az egy gatyás kakiból, legalább is remélem!! nagyon ügyesek vagytok, már alig várom, hogy neki essünk a bili témának!!!!!!

cigi :) 17-20 éves koromig dohányoztam, de nekem egy doboz elég volt 1-1,5 hétig is. mostanában már csak nagyon ritkán gyújtok rá, általában ha iszom, mivel ez meg ritka, mint a fehér holló így a cigi is :) párom sosem dohányzott, igazi sport ember :)

apropó sport: eldöntötte a családi tanács (Apa+én), hogy amilyen hamar lehet a kis főnök bizony megy "sportolni" :) annyi felesleges energiája van, hogy őrület. van birkózás 4 éves kortól, szépen majd indul a fiatalember :))))

ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MEGINT!! úgyhogy d.u szánkózás a töltésen. itt folyik mellettünk a Tisza, így mindig a töltésen csúszunk :)

ki mit csinál??

csütörtökön díszítem a lakást!!!! :)))) jeeeeeeeeeee!!

puszi nektek!!!!!!

Ági

2010. dec. 14. 11:47
 327/487 anonim ***** válasza:

Sziasztoook:) Tegnap a bilibe pottyantott, ugyhogy a korábbi pillanatnyi elmezavar volt:) meg persze a produkció, mivel itt voltak anyumék, és nekik kakilt, hogy papa elmondja, milyen nagyfiú és kollektiven gratuláljunk, na meg a tapsvihar, ami a produktumot követi, csak ugy dagad a büszkeségtől!

Sógornőm kkét napja szó szerint hozzávàgta az egyik kollegához a visszaigazolásokat, mint a filmekben, repkedtek a papirok! A marhák meg szó nélkül hagyták az orditását, meg a papirdobálást és összeszedték....van hatalma, mi? Persze nekem meg panaszkodnak, milyen megalázó volt...ugye nem minden terhes nő idegbeteg? Un.öcsém tegnap bejelentette, hogy a huga neve Szofi lesz, a szülők nem voltak ott, csak az uram, meg anyósomék. Nekem tetszik, persze senki másnak, a párom lecigányosozta egyből...szerintetek? Mondtam, hogy jobb lenne mondjuk, ha Eurália lenne? :) ha minden jól megy, lesz uj emberünk az értékesitésen, konkrétan az én munkámat végezné, de én támogatom, hogy felvegyék, mert mire visszamegyek, az bő egy év, addig meg kell valakinek dolgozni, ugyhogy jöjjön csak! Korábban remegett a gyomrom a gondolattól, hogy mellőzve leszek, ha odajön egy profi, de mostmár másképp látom. Ugysem lehetek ott gyerek mellett napi 12 órát szabadnap nèlkül, mert lehetetlen. Ugyhogy mást is oda kell engedni a munka közelébe...:) ugyhogy lobbyzok a csajsziért, de akkora a bérigénye, hogy ihaj...lejjebb kell adnia. Szerintem csak blöfföl, hátha bejön neki, de apósomnak mintha a fogát húznák, ha pénzről van szó, fú zajlanak a vállalkozásban a dolgok:) puszi :L.

2010. dec. 14. 15:09
 328/487 anonim ***** válasza:

Csak hogy lássátok Zsocit, kb egy jó hónapos felvétel:

[link]

2010. dec. 14. 15:16
 329/487 anonim ***** válasza:
Hol jártok, báránykáim?;) Zsoci ma mondta a c betűre, hogy cicc:) a d betüre, hogy dudu:) tiz betüt felismer, meg persze a tiz számot is, de ennyi a szókincs...:) túl sokat nyomkodta a telefonomon a számokat/betüket, és egyszer csak kezdte megjegyezni őket, ugyhogy már korlátozom:) egy tornyot csak ugy ahogy épit fel, de a számok /betűk meg nagyon érdeklik...fura. Sokszor komolyan elgondolkodom, és rossz gondolataim vannak, mert sok autizmusra jellemző dolgai vannak: làbujjhegyen járás, ha idegen hozzáér, kibukik, mondjuk ez csökkent arra, hogy elhúzódik, repked a kezeivel, nem nagyon beszél, társaságban nehezen oldódik, talán ez egy kicsit jobb már, tulzottan ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, rendmániás,.....jajj, add Uram, hogy rémeket lássak! De persze a szemkontaktusa erős, koncentrációja magas, kommunikativ a jeleivel és pár szavával, fejét nem rázza....vegyes:(
2010. dec. 16. 22:44
 330/487 anonim ***** válasza:
100%

LILLAAAAAAAAAAAAAAAAA, NE KÉPZELEGJ!! a kisfiad egy gyönyörű, egészséges, életrevaló fickó és SEMMI BAJ!! :)))) érthető voltam?? remélem... örülök, hogy a kaki dolog csak becsúszott!! ügyes Zsoci!!!!! :)

a díszítéssel és a takarítással még mindig nem tartok sehol, de Anyósoméknál már készen van és Alen csak azt hajtogatja, hogy milyen szép, úgyhogy hétvégén nekiesek a dolgoknak!! csak valahogy nincs meg a hangulatom hozzá...

ma van az utolsó olyan napunk bent, ahol még együtt van a régi banda. mert hűt van olyan, aki már nem fog vissza jönni a felmondás után... nagyon szomorú vagyok, mert imádok ezekkel az emberekkel dolgozni, annyi mindent csináltunk már végig, kicsit olyanok, mint a családom... és nagyon fognak hiányozni!!!! nem gondoltam, hogy ilyen rossz érzés lesz... ráadásul ma este céges évzáró vacsora, ahol majd elvárják, hogy jó képet vágjunk a dolgokhoz :S holnap meg hétfőn jövök még, de az már nem lesz ugyan az, mert nem lesz itt mindenki... kicsit úgy érzem magam, mint egy kislány, aki naiv volt és most koppant!!...

bocsi, hogy itt nyavalygok, de jól esik kiírni magamból.

megint hatalmas pelyhekben hullik a hó kint, annyira gyönyörű. olyan jó lenne kicsit örülni ennek és az ünnepeknek. remélem, pár nap alatt át megy rajtam ez a szomorúság...

puszi

2010. dec. 17. 09:23
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!