Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/487 anonim ***** válasza:
Feljöttem a második szobàmba, nyugodt éjjelre vágyom, ami apa mellett lehetetlen! Horkol, nem is, ez már orditás, csikorgatja a fogait és pörög 95 kg-mal a már recsegő ágyon. És mindezt egyszerre adja elő 3-6 között. Ja, meg fertőz is, fàj a torka, ugyhogy kösziszépen, nem kérek belőle megint:) Vera, a bölcsességfog téma nagyon gáz, az enyémet szájsebészeten, altatásban akarták kivésni, olyan fájdalmam és gyulladásom volt, nem láttam a könnyeimtől, brutál. Pedig csak nőtt a nyomorult , jött kifele, de az inyem, mint egy mogyoró, meg egy pattogatott kukorica elegye lett volna. Tarajosra szétnyilt....fújjj de gusztaaaa.... Aztán abbamaradt gyógyszerrel a gyulladás, "elfelejtettem" visszamenni kivèsetni.:) amugy 33 fogam van, jön az utsó bölcsesség és teljes a protkósorom. Egyetlen tömött, vagy kihúzott fogam sincs, magam sem értem, pedig 30 éves vagyok. Kiváncsi leszek, mikor kezd meggyengülni! Napi fél tàbla csoki meg se kottyan neki:) fúú, fáj a lábam, mindenem, le kell feküdjek, kész vagyok! Puszi:L.
2010. nov. 22. 23:03
 302/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Bianka pillanatok alatt meggyógyult, azért tud valamit a BéresCsepp+Cebion+Kalcium koktél!

Két nap alatt végigrohant a szervezetén a betegség, és szerencsére vasárnapra már csak egy kis orrfolyás emlékeztetett arra, hogy "nem százas" a gyerek.

Jelentem, állítólag jön a HÓ!

Ennek most azért örülök csak, mert idén már igazán tudja értékelni a törpe, tudunk hóembert építeni, és élvezni is fogja.

Aztán egy alkalom után megutálom az egészet persze, de most optimistán állok még a télhez, a hóhoz.

Persze majd az apró kavics-szóró autók elveszik a kedvem, mert megint csurig lesz a kecó kavicsokkal, amiket az utcáról hordunk be, és tavaszig kergethetem őket körbe-körbe a lakásban.

:-)

Tévézés téma: nálunk most már szankciók vannak, maximum egy mese dvd, aztán annyi a napi adag, mert nagyon elszaladt a kisasszonnyal a tévé-ló, és ha tehetné itt bambulná reggeltől estig a kedvenc meséit.

Elképzelni sem merem, mi lesz velünk, amikor majd nem tudom levinni egy-másfél órára, mert befagy a s...ggünk, na azokra a napokra ki kell találni valami igazán izgalmas benti programot a tévébambulás helyett.

Igazándiból bajban vagyok, mert öt percnél tovább nagyon nehéz egy dologgal lekötni a gyereket, és baromira elfáradok egy-egy "bezárt" délutántól estére, mert iszonyú kimerítő a gyereket "szórakoztatni", hogy ne érezze úgy, be van zárva a négy fal közé.

Nagyon irigyellek Lilla, hogy már megvettétek az ajándékokat, nálunk még csak tervek vannak, de jövő hónapig még várat magára a megvalósítás - értsd: a vásárlás.

Ági! Ahogy elnéztem a képeiteket, valami döbbenetesen sok(k) ajándékot kapott a kisfiad, ezek után mi lesz karácsonykor? Mivel lehet még überelni ennyi játékot?

Jól feladták neked a leckét a rokonok/barátok!

:-)

Most mennem kell, majd még benézek!

Jó éjt, és jó hóvárást Nektek!

Szilvi

2010. nov. 25. 21:02
 303/487 anonim ***** válasza:
Szijjasztoook:) na én Szilvi optimista hóváró hangulatának épp ellentéte vagyok, mert azon dolgok közé sorolom, amit kitörölnék a világ rendjéből, az én világomban folyamatos 25-30 fok van, Balcsipart helyett tengerpart, vagy inkább a fehérhomokos, közép-amerikai, türkizszinű óceánpart enyhe fuvallattal, kókuszpálmákkal, felhőtlen égbolttal és egy kényelmes napággyal...a hótól szó szerint kiráz a hideg! Utáltam kiskoromban is, hideg, lucskos, haszontalan....a babakocsi nem megy el a hóban, marad a szánkóhúzás. Elé fogom kötni mini máltai kutyámat (4 kg), hátha beválik szánhúzónak:) az uram nagyon várja a havat, már keni a sítalpait. Ujabb program-nélkülünk:( NAPOCSKÁTAKAJJJJOOOOOKKK!!! én nem vagyok iwiwes, légyszi Ági, egy képet küldj nekem a vakarcsbuliról:) most vagy a kiàllitáson , biztos okés minden. Kata és Veronika eltünt picit:( puszi: L.
2010. nov. 25. 22:09
 304/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

El se hiszem mennyit írtatok! :) Jelentem : túl vagyok 3 szakdolgozaton, elolvastam 11 tankönyvet, írtam egy 87%-os ZH-t és már letettem 2 vizsgát!

Szombaton és vasárnap ünnepeljük kisfiam fennállásának 2. évfordulóját. :) December 7-én született, de idén nagyon egybe lenne a Mikulással, így 1 héttel előbbre hoztuk. Muszáj a 2 időpont, mert nem ér rá mindenki egyszerre.

Legalább a névnapomat is letudjuk. :)

Én is várom már a havat, van a közelünkben egy szánkózódomb, majd ott zúzunk ezerrel. :) A következő 3 hétben még 9 vizsgám lesz, gőzöm sincs hogy fogom megcsinálni. Sebaj, majd megyek UV-ra!

Szép napot Nektek!

Kati

U.I. Lassan jubilálunk Anyukák! December 15-én lesz fél éves a "fórum"! :) Gyorsan kiosztok egy csomó zöld kezecskét, hátha... :)

2010. nov. 25. 23:51
 305/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztooooooooook,

egy kis bejelentkezes Tiranabol... hjajj, hat majd lesz mit meselnem. maradjunk annyiban, hogy minden ok, kis tulzassal, mert a koleganom elviselhetetlen peszona es egy szobabam lakunk... a fiuk nagyon hianyoznak, de allitolag minden rendben otthon!!

sok puszi nektek!! orulok, hogy mindenki jol van!!

2010. nov. 26. 17:09
 306/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma van Liza 2 éves születésnapja!

Tegnap voltunk a doktornőnél a 2 éves státuszon: nem beszél,sovány(10,8kg,89cm),sápadt. Februárba visszarendelt minket,hogy elvégezzen ez irányban vizsgálatokat. Vérvétel,beszédvizsgálat,a soványságra is visszatérünk.

Szóval tegnap óta olyan,de olyan pocsék a kedvem. Soha nem hasonlítgattam Lizát más babákhoz,de tegnap óta szegénykémet állandóan összehasonlítom a beszélni tudó,jó étvágyú,jó kedélyű babákkal,akikkel tegnap együtt vártunk a rendelőben. Pocsék anyának érzem magam!!!!

Pedig foglalkozom vele és mindennap friss ennivalót főzök neki. Mégis azt érzem,hogy Én rontottam el valamit.

2010. dec. 1. 13:55
 307/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Megvan az első karácsonyi ajándékunk!

Természetesen a törpi kapja.

És végül hintalovat vettünk neki.

Nagyon-nagyon remélem, hogy tetszeni fog neki.

Mit szólnak a gyerkőceitek a hóhoz?

Bianka teljesen odáig van érte.

Ha holnapig rendesen kitart az időjárás, akkor elmegyünk hóembert építeni.

A szánkózás nála nem játszik.

Fél rajta.

Nem értem, miért.

Mi újság felétek?

Olyan régen írtatok már... mint én... :-S

Majd írjatok a hétvégén, ha tudtok!

Ja, és Lilla!

Megkövetlek!

Én a MoonSand-del kevertem a MoonDough-t!

Az tényleg nem "por" formájú, hanem gyurma.

Majdnem olyat vettem, de végül beleszerettem a hintalóba, az nekem karácsonyosabb.

Puszi nektek, és írjatok!!!

Szilvi

2010. dec. 3. 20:55
 308/487 anonim ***** válasza:
100%

Veronika! Hahóóóó! Ébresztőőőő! Valaki, valahol már írt a Más Tökéletes Gyerekeiről! :) 10,8 kg nem kevés! Majd ha 3 évesen se szól egy szót sem, se egy mama, se egy baba,stb, na akkor lehet aggódni. De nem kötelező. Én múlt héten kértem Annánál logopédiai kivizsgálást, mert a r-t még mindig l-nek mondja. Élettani pöszeség a pontos diagnózis és kb lehülyézett az óvónő is. :) Van olyan 4 éves, akinek alig érteni a beszédét.

A védőnőtök meg kicsit túlspilázza a dolgokat. Igaz, a kisfiam a leányzómhoz képest autista. :) Jelen pillanatban alig beszél, amit tudott, azt is "elfelejtette", mormog, mint az ősember. Vagy ugat. :) Igaz, van harmadik "gyerekem", kaptak mamáéktól egy tacskó remix kiskutyát. Biztos tőle tanul ugatni. :)

Ne aggódj! A fiam 15 kiló, van olyan 4 éves, aki 13 kg-már 2 éve. 98 cm a fiam és vicc, hogy a méternyi gyerekem komoly 21-es lábmérettel rendelkezik. :) Egyik barátnőm 1 évesének van 23-as lába. :) Anna 18 kg, mégis "összement". Ami tavaly februárban már nem jött rá kantáros nadrág ( túl szűk volt ), azt most simán rá tudom adni. Pedig súlyra több,mint volt, hiába fogyott le tavasszal 4 kilót. Újra jók rá a 104-110-es nadrágok, pakolhattam el a 116-122-es méretet.

Jövő héten megyünk státuszvizsgálatra, majd megírom, hogy mennyire paráztattak be. :)

Lányok, nyugi! Napi 30-40 perc levegőzés, legyen kéznél mindig papír és színes ceruza és napi 24 óra non stop szeretet : a legjobb recept, hogy a gyerek '"megfelelően" fejlődjön! Nyugi Anyukák!

Lesz valakinek UH-kép a fa alatt? :)

2010. dec. 4. 08:38
 309/487 A kérdező kommentje:

Kati! De,jó hogy írtál:)))) Már nagyon hiányoztál.

Ma már jobb a kedvem,szerintem is eltúlozták a dolgot. Csak,sok volt nekem egyszerre az a sok negatív kritika.

Egyébként Liza is "ugat",ahogy a kisfiad:))) Nálunk van egy vizsla a szomszédban és vele szokott beszélgetni:)

Vizsgáid hogy sikerültek?

Telepátia- 1 hete jutott először eszembe,hogy milyen jó lenne Lizinek egy tesó.... Sajnos nem hiszem,hogy nálunk egyszerű lesz,mert a mormonjaim nem működnek jól és Lizinél is gyógyszert kellett szednem,hogy sikerüljön.De,egyébként borzasztóan örülnék egy UH-nak a fa alá:))))

Csajok! Ti hogy álltok a testvérkérdéssel? Kati?

2010. dec. 4. 10:28
 310/487 anonim ***** válasza:

Nálunk sajna nem...

Majd jövőre...

Legalábbis úgy tervezzük, hogy jövőre tuti legyen UH-kép a fa alatt, és már csak 1-2 hónapom legyen szülésig.

Igen, megint téli gyerkőcöt szeretnék... illetve megint téli "puttonyt"... a lényeg, hogy a terhességem végén már tuti ne legyen meleg, mert nehezen viselném :-)

Szilvi

2010. dec. 4. 10:30
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!